Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başyazıcı kangal ile Küvet Evlik arasında fark var mı bilen arkadaş ?

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Küvet evlik olan daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyanı kendin yaptan hangisini seçersek sucuk kampanyasıyla kombo yapılır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

İyi derken eti mi farklı ?Daha önce sanki o parmak olanlardan almıştım da hanım çok beğenmemişti. Bir baharatı fazla demişti sanırım tarçın demişti. Diğeri de mi öyle acaba ?

• Klasik migros hemen apikoğlu şahin vs daha dün gece varken bu gün sabah 6 da birden hepsi yok oldu.

Sanal market işini bıraksınlar bir zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 kg almıştım ben de, sabah 9:15'te getirdiler eksiksiz bir şekilde. Şu enflasyon ortamında paran varken stoklayacaksın arkadaş.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Hocam stoklar sipariş geldikçe düşüyor sanırım, bazıları iptal olacağını bilmediği için tutup 10kg sipariş geçiyor aynı üründen ve stok bitiyor.

Tabi market müdürleri de kaldırıyor ürünü, kendi eş dostlarına ayırdıkları için.

• ankara-balgat cumhuriyet vardı yarım saat önce ..20-25 kg görünüyordu..bilgi için arz..

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla zamanında yine migrosun sucuk kampanyasından almıştım sarı etiketli apikoğlu ama beğenmemiştim içinden sert sert kemiksi şeyler çıkmıştı

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Siz biliyorsanız aydınlatın hocam doğrusunu.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bakanlığın yayınladığı listede tek tırnaklı eti yazıyor ki sanırım at eti o. Kaldı ki %100 dana denilen bir ürünün %100 dana çıkmaması bile kâfi ancak tabii ki takdir tüketenlerin. Herkese afiyet olsun, niyetimiz polemik çıkarmak değil.

• Migrostan ciktiktan sonra 101 e ugradim. Birçok sucuk orda da vardi ve fiyatlar migros fiyatina oldukça yakindi. 99 lira stoklamak için fazla bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Namet kangal sucuk nasıl arkadaşlar?

• Cumhuriyet parmak sucuk nasil sanalmarkette bulundugum magazada var alinirmi

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt
    Hocam et sarkuterıyle yapılır ama Mıgros'ta kampanyanı yarat kısmına et sarkuterıye koymuyor.

• 3 kğ şahin siparisi gectim sanal marketten stok yok dıyıp ıptal gelırse o zaman dumduz edecem gıdıp orayı

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt

Hiçbiri hocam. Et şarküteriye giriyor sucuk o da kendi kampanyanı oluşturda kategori olarak yok. Kırmızı eti seçenlere money gelmez.

• Migros 200/40 nasıl alınıyor arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.