Şimdi Ara

3K Tarihe Gömüldü (XBOX 360 Slim) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır örneğin şuanda 12 saattir online olarak gears of war 3 oynuyorum ve cihazım hiç kapanmadı..slim de hiçbir sıkıntı yok merak etme..
  • çok güzel konu . slim almaya karar verdim
  • Arkadaşar ben cihazı tv ünitesinin altına koydum. Aradaki bölmeye, uydunun yanına. Slim xbox 360. Riskli midir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqunadan

Arkadaşar ben cihazı tv ünitesinin altına koydum. Aradaki bölmeye, uydunun yanına. Slim xbox 360. Riskli midir sizce?

Fanların olduğu yer açık olsun, cihaz rahatça hava alsın, o zaman sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Arkadaşar ben cihazı tv ünitesinin altına koydum. Aradaki bölmeye, uydunun yanına. Slim xbox 360. Riskli midir sizce?

Sıkıntı yok. Rahat hava alsın cihaz Ulaş hocanın dediği gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

quote:

Sıkıntı yok. Rahat hava alsın cihaz Ulaş hocanın dediği gibi.

Eyvallah,
    Ben cihazı kullanırken biraz dışarıya doğru çıkartmak gibi bir seçenek te buldum :)
  • 3kırmızı gitmiş direkt kırmızı yanıyor :D ben yaşadım ama hala kullanıyorum bir sorun yok alette heheh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

3kırmızı gitmiş direkt kırmızı yanıyor :D ben yaşadım ama hala kullanıyorum bir sorun yok alette heheh :D

bende de aynısı oldu. hem de 2 haftalık xbox ta. tırstırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 3 Ocak 2013; 18:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

quote:

Orijinalden alıntı: Erhannylmz

3kırmızı gitmiş direkt kırmızı yanıyor :D ben yaşadım ama hala kullanıyorum bir sorun yok alette heheh :D

bende de aynısı oldu. hem de 2 haftalık xbox ta. tırstırdı

aynen benimde 2. haftaya yakınken olmuştu :D:D ama hala sağlam :D:D
  • kardeş ben 2 hafta önce xbox 360 slim aldım, 250 gb lık öncelıkle senn dediğin gibi parlak siyah değil mat siyah benmki bunu anlamadım. ben 16 saat aralıksız açtıgımda benm xbox ımda sorun yada kırmızı ışık olmadı fakat arkadaş xbox ını 3 gün önce aldı 4 saat sonunda kırmızı ışık verdi ve tv ye görüntü felan gelmedi her xbox ta 1k olmayabilir mi ?

NOT:BEN MEDİA MARKT TEN ALDIM KINECTLI ARKADASIMDA BENM PAKETIMIN AYNISINI ALDI(MEDIA MARKTTEN) 250 GB LIK FAKAT NIYE ONU KININ KIRMIZI IŞIK VERDIGINI ANLAMADIM....

AÇIKLARSAN SEVİNİRİM
  • Konsolu açınca olan yeşil tuş benzer hatada kırmızı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.