Şimdi Ara

3K Tarihe Gömüldü (XBOX 360 Slim) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala 3k gören slim yok sanırım. ccc xbox 360 slim ccc
  • 137bffyoutube
    Xbox 360 S slim red dot fail
    http://www.youtube.com/watch?v=Ou8qyWGwZJg&NR=1

slim 3k gordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliffurkan

137bffyoutube
    Xbox 360 S slim red dot fail
    http://www.youtube.com/watch?v=Ou8qyWGwZJg&NR=1

slim 3k gordu

ne oldugnu bilmeden konusma.!
    hdd çıkarıp takınca düzelen birşey o

• beyler jasperlarımızdan 3k goren varmı benım 2 sene falan oldu herhalde
  • Benimde 2 sene oldu daha donma yok.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Nisan 2011; 1:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Xbox 360 Slim almayı düşünüyorum ben de bu aralar, ama sanırım pek derinlere gömememişler kırmızı ışığı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_48091092/tm.htm

Slimde kırmızı ışık aşırı ısınmada cihazı korumak için otomatik kapatıyor ayrıca birde harddisk tam oturmadığı zaman veya güç kablosunda bir sorun olduğunda kırmızı ışık veriyor ölümcül bir kırmızı ışık söz konusu değil.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Nisan 2011; 1:22:14 >
  • Ya korkan almasın arkadaş şu konsolu.Dilimizde tüy bitti, 3K yok diye diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA
    Ya korkan almasın arkadaş şu konsolu.Dilimizde tüy bitti, 3K yok diye diye.

öyle deme hocam sonucta az buz para vermıyorlar bu alete. Biraz korku gayet normal bence
  • @om3r- :
    Hocam haklısında sürekli bu tip konular göre göre insanın sinirleri altüst oluyor. Tekrardan söylüyorum 3K geçmişteydi, Jasper ve Valhalla(Slim) RRoD yok
  • Garip !¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Nisan 2011; 1:22:41 >
  • Dün gece DB geriye alında saat 02:00'a ondan arada kaynayan mesajlar oldu Silen yok yani.
  • ya ben alcamda youtube gözümü korkutuyor o kırmızı ışık artık bulastı aileme bu ısık youtube da yine o ısıga bakarken kardeşim kacısıyor ha bu arada 4gbda olmaz demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sithyus

ya ben alcamda youtube gözümü korkutuyor o kırmızı ışık artık bulastı aileme bu ısık youtube da yine o ısıga bakarken kardeşim kacısıyor ha bu arada 4gbda olmaz demi

Olmaz arkadaşım.Slimlerde ölümcül 3k hatası tamamiyle kalktı.4GB 250GB arasındaki tek fark 4GB olanı mat siyah 250GB olanı parlak siyahtır.Parlak siyahtan genelde memnun değiller çok çabuk çizildiğini söylüyorlar.Ben 4GB kullanıyorum çok memnunum.İstersen 4GB alıp 250GB HDD alabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

haber utandırıcı ya ne biliyim alet o kadar komplike değil, wifi bile yok yani, bravo MS kalfalık dönemimiz bitti diyorlar bence

??
  • 3k gibi kalıcı bir arıza yok eğer çok ısınırsa cihaz kendini kapatıp soğuyor sonra sorunsuzca kullanıyorsun
    makine 3k nedeniyle çöp olmuyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

haber utandırıcı ya ne biliyim alet o kadar komplike değil, wifi bile yok yani, bravo MS kalfalık dönemimiz bitti diyorlar bence

bu kadar hayvanlık cahillik olmaz arkadaş Görüyorsunuz işte ps3 kullanıcılarının hepsi böyle alette olan özellikleri yok sanıyor

• slim cihazda uzun süre oyun oynayıp ısınma yüzünden bu kapanma durumu başına gelen oldumu acaba merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

slim cihazda uzun süre oyun oynayıp ısınma yüzünden bu kapanma durumu başına gelen oldumu acaba merak ettim doğrusu.

yazın bazı kullanıcılarda oluyomuş ben pek oynamadığım için olmadı bir de voltaj düşmesinden dolayı 3k oldu sananlar oluyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.