Şimdi Ara

3G Rezaleti, YETKİLİ AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ataşehiri bilen biliyordur. Belki Türkiye'nin en büyük inşaat yatırımı yapılan ilçe.

Varyap Meridian
    Andromeda Plus
    Ağaoğlu konutları
    Ataşehir Residance
    Kentplus
    Radisson Blu otelleri

daha yüzlerce sayamadığım adını bildiğim bilmediğim konutlar var. Sözde 3G lideri vodafone bu bölgeye 3G sağlayamıyor. Evet batı ataşehir-ataşehir merkez olmak üzere kapsama alanı yok denecek kadar az. Sen böyle bir ilçeye 3g sağlayamıyorsan, napim ben yok bilmem ne kampüsünde internet, taksimin göbeğinde interneti. Gelecek olan yatırımlar içersinde de bulunmuyor.

Forum üzerinden kordinatları ile sorunumu belirttim. Aldığım cevap;

https://store.donanimhaber.com/ca/98/24/ca982438a20be5ba34bcc79e5d472e19.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Nisan 2013; 17:49:50 >

• Buda nadiren yakaladığım (balkonda) 3g ile yapılmış speedtest. 1mbit bile göremiyorum.

https://store.donanimhaber.com/0c/ef/82/0cef82fb369ddd5b9593bd575a412d81.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone un 3G sini ben de beğenmiyorum ama Ataşehir gibi bir yerde 3G çekmemesi çok enteresan .Avea kullanıyorum ve Ataşehirde hiç bir bağlantı problemim olmadı.Speed testlerde 3g hızında arkadaşımın vodafone hattının geri kaldığını tespit etmiştik.Tabi bölgeler arası çok fark edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semihus

Bugün itibariyle geçiş yaptım vodafone'a . 3g kaydımı da yaptırdım. ama şimdiye kadar 3g yazısını göremedim. sürekli edge.

ataşehirde yaşıyorsanız geçmiş olsun. ben 15 gün önce 15tl 2 gb tablet için internet aldım. ay sonu numara taşıma ile turkcell e geçicem. turkcel 1.5 gb 19 tl. edge ile vodafone kullancağıma 5-10 fazla veririm turkcell alırım. çok pis pişman oldum.

Ama Ataşehir son zamanlarda çok gelişmeye başladı

Bence destek olup mail atın.

Orijinalden alıntı: farego

Beyoğlunda hiç Edgeyi görmedim tanımadım bilmiyorum.

Ama Ataşehir son zamanlarda çok gelişmeye başladı

Bence destek olup mail atın.

ya gerçekten şaka gibi. şuan özellikle batı ataşehirde minimum daire fiyatı 300 bin tl den başlayıp (1+1) 2milyon tl ye kadar gidiyor (5+1 - penthouse lar) bu ultra lüks sitelerde kobi sahipleri, iş adamları, gelir düzeyi çok çok yüksek insanlar oturuyor. bu insanların evinde 4-5 tablet 5-10 telefon falan var. sen böyle bir ilçeye nasıl 3g sağlayamazsın. böyle bir rezalet yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.