Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şubat 2012 de panasonic ae 5000 adıyla yeni 3d projeksiyon çıkaracakmış.fiyatı baya tuuzlu olur herhalde
  • Gerçek olacak inşallah Murgaylı , gerçekten 3D Converter'lar ve HDMI 1.4 720p projeksiyonların düşüş zamanı olabilir ama erken konuşmamak gerekir.Ürün gelsin hemen test edelim gözümüzle görelim sonrasında hemen ürünü satışa başlayalım.Zaten Murgaylı ürünün Türkiye bayiliğini alıyoruz.İnşallah pişman olmayız.Bence pişman olmayacağız ama biliyorsunki piyasa kurtlarla dolu hemen üşüşüyorlar başına.

Acer H7531d modelli cihaz müthiş bir cihaz ama keşke lambası 3200 ansilümen falan olsaymış süper olurmuş.Hem ışık gücü fazla olurdu hemde renkler daha canlı gözükürdü.Neyse bu açığı perde tamamlar.Gain oranı yüksek bir perde satın alırsak hiç sorun yaşamayız.Tabiki sizlerdende 1080p uygun cihaz modellerini duymak isterim.Sizlerde tavsiyelerinizi söylerseniz hep beraber ortak kararlarda verebiliriz.Mesela cihazı olmayıpta ortak cihaz almak isteyen 5-10 kişi piyasanın çok çok altında bir fiyatla bu cijhazı satın alabiliriz.Düşünelim ortak hareket edelim.

Murgaylı arkadaşım 3D cihazlar zaten yaygın ama önemli olan önce piyasayı 720p cihazlar ile doyuruyorlar.Piyasa doyunca 1080p cihazlar sahne almaya başlayacak.Sonrasında elinde 720p cihaz olanlar daha yeni aldıkları cihazları satmaya başlayacaklar.İşte size teknoloji çöplüğü ve tuzağı.Aynı cep telefonlarında olduğu gibi.Dünyanın çöplüğü olduk haberimiz yok.

Epson TW5500 -- 1600 Ansilümen / 200000:1 kontrast Oranı / 1080p / 3LCD -- 4000 - 5000 TL civarında
    Panasonic AE4000 -- 1600 Ansilümen / 100000:1 kontrast Oranı / 1080p / 3LCD -- 5000 - 6000 TL civarında

Bu cihazlar çok profesyonel ve pahalı.Şöyleki benim söylediğim Acer H731d modelli cihaz bir ev için en ideal cihaz ama Home Theater yapacağın odanın m2 'si 40-50 m2 ise o zaman seçimler senin dediğin cihazlara doğru kayıyor.Şöyle söyleyeyim bizim Sinema Makinalarında kullandığımız Xenon lambalarda 1000-1600-2500-3000-4000-5000 ansilümen diye sıralanıyor ve biz kendi sinemamızda 1600 ansilümenlik lambalar kullanıyorduk ama tabiki yansıma işlemi olmadığından ve ışık direk film üzerinden perdeye gittiği için kontrast oranıda o oranda yüksek oluyor.Demekki cihaz satın alırken yaptığımız değerlendirmelerde tüm faktörleri göz önüne almalı ve ona göre sçim yapmalıyız.

Murgaylı arkadaşım benimki projedende öte gerçeğin tam kendisi 2 hafta sonra eğer aksilik olmaz ve hayal kırıklığı yaşamazsak elimizde olacak.Seninde dediğin gibi müthiş olacak.Tüm test aşamalarını sizlerle

Herkes parasını hazırlasın , harcamasın satın almak itest işlemlerinden sonra ön siparişleri almaya başlayacağım ama ilk önce size cihazı bir lanse edelim.Belki benden önce başka arkadaşlarım lanse ederler ama farketmez benim için.Çünkü buradaki tüm arkadaşlarımın çok araştırmacı bir kişiliği olduğunu anlamak hiç zor değil.Her kim lanse ederse etsin Türkiye bayiliğini Firmamız alacağından satışları sizlere bizzat bizler sunacağız.

Bu arada çalıştığım firma olan Yapay Dış Ticaret firması bir ithalat firması olup dünyanın 18 ülkesinden ithalat yapmakta ve sinema sektöründe tüm Türkiyeye hizmet vermektedir.İncelemek isteyen arkadaşlar www.yapay.com.tr sitesini ziyaret edip , sorularını bana veya Satış Yetkililerine sorabilirler.

Yine çok kısa zamanda büyük işler başarıp bizlere 3D kalitesini tam anlamıyla sunan Gözlük3D firmasına ve çalışnalarınada buradan çok teşekkür etmek istiyorum.Aradığınız tüm 3D ekipmanlarını bulabileceğiniz bir numaralı teknoloji mağazası olan Gözlük3D bizlere son teknoloji ürünler ile tanıştırıp dünyada bu konuda geri kalmadığımızı göstermiştir.

alicandemir arkadaşım bence panasonic AE-5000 modelli cihaz o günün şartlarına göre üzerine yapılacak revizyonlarla birlikte pahalı bir cihaz olmayabilir ama Panasonic AE-6000 serisi için söylentileri dolaşan 2K yada 4K çözünürlük kullanılırsa piyasa çok sallanır ve fiyatlar uçuk derecede olur.

Saygılarımla
  •  3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü

Yukarıda ki 3 ürün arasında kaldım. Aranızda kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilir miyim? Ayrıca birbirlerine herhangi bir konuda üstünlük sağlayan özellikleri varsa da duymak isterim. 3d, gözlük desteği vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 23 Mayıs 2011; 18:02:39 >
  • mastercodex hocam casio nun yeni çıkan modelleri 3d destekliymiş.Aşağıya manuel dosyasının 3d bölümünden ekran görüntüsü var.RGB
    Acaba bu cihaz direkt 3d oynatırmı yoksa yine ekran kartımı lazım.

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 23 Mayıs 2011; 20:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü

Yukarıda ki 3 ürün arasında kaldım. Aranızda kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilir miyim? Ayrıca birbirlerine herhangi bir konuda üstünlük sağlayan özellikleri varsa da duymak isterim. 3d, gözlük desteği vb...

R.Rondo arkadaşım bu cihazları ço yakından biliyorum.Bence bu üç modelden birini değil Optoma GT720 modelli cihazı seçmelisin.Optoma GT700 ile GT720 arasında ışık gücü ve kontrast farkı var.Böylelikle Optoma GT700 modelli ciazı eliyoruz.Acer H5360 ve Optoma HD66 ise normal görüntü atım mesafesi ile Optoma GT720 modelli cihaz karşısında elenitor.Tabiki bu seçimler herkese göre değişebilir.Bence Optoma GT720 modelli projeksiyon ile Kısa mesafe keyfini yaşayabilirsin.Böylelikle normal projeksiyon ile 5 mt mesafeden aldığın görüntü oranını GT720 modelli cihaz ile 2 mt mesafeden alabilirsin.

Benim seçimim kesinlikle GT720 olurdu.Bu tavsiyeler karşısında takdiri sana bırakıyorum.

Bu arada eğer bütçen müsaitse direk 1080p cihaz almanı öneririm.Yada şimdi 720p alarak 2012 başlarında 1080p cihazlara geçiş yapabilirsin.
  • alicandemir arkadaşım muhtemelen Egreat , popcorn C200, WD live Hub ,Nvidia PC , AMD PC gibi sistemlerden SBS çıkış vererek 3D modenu elde ediyor ama tabiki bu olay ileri teknojiye uygun değil.Çünkü RGB girişini kullanıyor.HDMı girişinin önü ise tamamen yeni teknojilere açılmış durumda.

Cihazlardan aldığın görüntüyü Mitsubishi marka cihaza aktararak 3D input modunuda aktif hale getirdikten sonra 3D filmi izlemen mümkündür.

Birde gördüğüm kadarıyla Mitsubishi cihazlarında Laser Light Source kullanıyor.Bu ne kadar etkili oluyor görmek isterdim ama yorumlara bakılırsa çok iyi performans veriyor diyorlar.Tabiki gözüm ile görmeden hiçbirşey diyemem.

Ağustos ayında Uzakdoğuya gidiyorum.Yaklaşık 10 gün kalacağım orada ve fuara katılacağım.Bakalım yeni teknojiler nasılmış görelim.Eylül-Ekim ayındaki Cedia 2011 den önce görme imkanım olacak.Böylece sizlere tüm teknolojik yeniliklerle tanıştıracağım inşallah.
  • Selamlar;

Bu arada 20 mayısta satışta olacağı söylenen ACER H5360BD den de hünüz haber yok anladığım kadarı ile ?!!
    Konu hakkında bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.

Optoma ya da Viewsonic 3D dönüştürücüler de bildiğim kadarı ile yurtdışında satılıyor ama halen Türkiye pazarına girmedi. Galiba bu forumda yazışan sadece bizler bu konularla ilgili merakla beklemekteyiz. Distribütörler pek karlı görmüyor olsa gerek ki olaya el atmıyorlar diye düşünüyorum, ya da bizim de bilmediğimiz bazı detaylar var.

En nihayetinde halen ağız tadı ile dev ekranda 3D keyfi yaşayamadık. ( LG BX327 hariç, bu konuları ne zaman konuşsak gündeme geliyor ama cihaz HD değil, o yüzden belirtmek istedim. )
  • Bald71 arkadaşım Acer H5360BD modelli cihazı satın alamayı düşünüyormusun.Neden soruyorum , Eğer bütçen müsaitse Acer H7531d modelli cihazı alabilirsin.Birkaç arkadaşım daha var eğer başka almak isteyen arkadaşlar varsa toplu satın alarak büyük indirim oranları alabiliriz.Aslında bu konuda örgütlenmek iyi birşey ama herkes kendi hareket etme taraftarı.

Acer H5360BD modelli cihazda aynı Optoma gibi gecikmede ama bizdeki bürokraside hiçbiryerde yok arkadaşım.Muhtemelen şu anda gümrük aşamasındadır diye düşünüyorum.İstesem getirtmem 2 günümü alır ama ihtiyacım yok çünkü yakında ne optoma 3DXL nede Viewsonic VP3D1 kalacak.Acer H5360BD modelli cihazın bende biliyorsunuz H5360 modeli mevcut ve çok iyi bir cihaz ama inşallah h5360BD versiyonu biraz daha hesaplı girer piyasaya.Acer H5360BD cihazın tam geliş tarihini 20 mayıs vermişlerdi ama belli olmuyor , gecikmeye uğrayabiliyor.Böyle yeni cihazlarda ilk çıkışlarda tarih atması olabilir.Yakında gelecektir diye düşünüyorum.

Bu işe distribütörlerin pek sıcak baktığını zannetmiyorum ama tabiki Acer H5360BD modelli cihazı bekeyen çok kişi var ama LG piyasayı bayağı doyurdu.Bakalım Acer H5360BD ne yapacak.Optoma 3DXL modelli cihaz yurtfışında satılıyor.Yakında kesinlikle burada olur.Fiyatıda Türkiye şartlarına göre iyi bir fiyat.DYurtdışında 399 USd ama Türkiyeye girince gümrük masrafları + kar oranları ile birlikte bu fiyata oluyor.Buda çok normal bir olay.Bald71 arkadaşım o detayları ben biliyorum ama burada şu anda açıklayamıyorum.Bu konuda anlayış gösterirsen haftaya açıklayacağım zaten.Bence satın almak isteyen varsa biraz daha beklemeli diyebilirim sadece.

Eğer HD bir cihaz istiyorsan Epson Powerlite 8100 veya üst modellerine bakabilirsin.Bu cihaz senin işini görebilir.Sizlere haftaya müthiş bir haberim olacak ve yeryeinden oynayacak görürsünüz bak ama lütfen sorularınızı haftaya saklayın çünkü ürün geliyor ve testte tabii tutacağım.Sonrasında hazır olun bomba geliyor diyeceğim.

Bu haber içinwww.yapay.com.tr vewww.mastercodex.com sitesini takip etmeniz yeterli olacaktırCihazlar bu siteler üzerinden satılacaktır.Bilginize sunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastercodex

Bald71 arkadaşım Acer H5360BD modelli cihazı satın alamayı düşünüyormusun.Neden soruyorum , Eğer bütçen müsaitse Acer H7531d modelli cihazı alabilirsin.Birkaç arkadaşım daha var eğer başka almak isteyen arkadaşlar varsa toplu satın alarak büyük indirim oranları alabiliriz.Aslında bu konuda örgütlenmek iyi birşey ama herkes kendi hareket etme taraftarı.

Acer H5360BD modelli cihazda aynı Optoma gibi gecikmede ama bizdeki bürokraside hiçbiryerde yok arkadaşım.Muhtemelen şu anda gümrük aşamasındadır diye düşünüyorum.İstesem getirtmem 2 günümü alır ama ihtiyacım yok çünkü yakında ne optoma 3DXL nede Viewsonic VP3D1 kalacak.Acer H5360BD modelli cihazın bende biliyorsunuz H5360 modeli mevcut ve çok iyi bir cihaz ama inşallah h5360BD versiyonu biraz daha hesaplı girer piyasaya.Acer H5360BD cihazın tam geliş tarihini 20 mayıs vermişlerdi ama belli olmuyor , gecikmeye uğrayabiliyor.Böyle yeni cihazlarda ilk çıkışlarda tarih atması olabilir.Yakında gelecektir diye düşünüyorum.

Bu işe distribütörlerin pek sıcak baktığını zannetmiyorum ama tabiki Acer H5360BD modelli cihazı bekeyen çok kişi var ama LG piyasayı bayağı doyurdu.Bakalım Acer H5360BD ne yapacak.Optoma 3DXL modelli cihaz yurtfışında satılıyor.Yakında kesinlikle burada olur.Fiyatıda Türkiye şartlarına göre iyi bir fiyat.DYurtdışında 399 USd ama Türkiyeye girince gümrük masrafları + kar oranları ile birlikte bu fiyata oluyor.Buda çok normal bir olay.Bald71 arkadaşım o detayları ben biliyorum ama burada şu anda açıklayamıyorum.Bu konuda anlayış gösterirsen haftaya açıklayacağım zaten.Bence satın almak isteyen varsa biraz daha beklemeli diyebilirim sadece.

Eğer HD bir cihaz istiyorsan Epson Powerlite 8100 veya üst modellerine bakabilirsin.Bu cihaz senin işini görebilir.Sizlere haftaya müthiş bir haberim olacak ve yeryeinden oynayacak görürsünüz bak ama lütfen sorularınızı haftaya saklayın çünkü ürün geliyor ve testte tabii tutacağım.Sonrasında hazır olun bomba geliyor diyeceğim.

Bu haber içinwww.yapay.com.tr vewww.mastercodex.com sitesini takip etmeniz yeterli olacaktırCihazlar bu siteler üzerinden satılacaktır.Bilginize sunulur.

sayın mastercodex

sizin projeyi hepimiz merakla bekliyoruz...sizin proje sebebiyle 3D Panel almaktan vazgeçtim ve 3d olmayan bir panel alacağım ...3d olayını da sadece perde-projeksiyon ile çözeceğim...

Acer H5360BD de sanırım önümüzdeki hafta sonuna kadar gelecekmiş...eğer bir alternatif olmazsa bunu alırım sanırım...16:9 native olup 720P olması bile 3D keyfi açısından yeterli gelebilir...

Bana göre ;
    Panel TV de öncelik olarak 1.sıraya görüntü kalitesi , 2.sıraya 3d özelliği gelir iken

3D olayında da 1.sırada görüntü ebatı ve 3d performansı ( içe derinlik-dışa taşma) 2.sırada ise parlak-keskin panel görüntüsü gibi görüntüler..

Yani tabi ki tüm görüntü kriterleri her zaman önemlidir ama çözünürlüğü ve kontrastı max olan 22" bir tv de 3d olsa ne olur ? olmasa ne olur? bence...

ama görüntü 2mt-1.5mt olsun ,kalitesi de 720p olsun...bana göre yeterli olur...

LGbx327 nin 4:3 native olması bir dezavantaj ve tabi 1024*768 olması da öyle...evet 3 dolmayan modeli acer da 1300 tl falanmış ama belki de yazılım dışında az da olsa görüntü kalitesinde de farklılık ve iyileştirmeler olabilir mi?
    böyle ise yeterli olabilir...

ama tabi sizin projede şuan piyasada olsan 1080p projeksiyonlar ile 3D izeleyebilecek isek zaten devrim olur piyasada ve sektörde...

merakla bekliyoruz
  • Merhaba Murgaylı arkadaşım,

İnşallah bir aksilik yaşamayız ve sorunsuzca herkese bu ürünü buradan tanıtırız.Arkadaşlarım eğer satışlarda bir patlama yaşarsak ama fiyatada bağlı bu faktör , o zaman müthiş bir deneyim olacak hepimiz için.Şu anda cihazlar ve 3D gözlükler yola çıktı ve gümrük işlemlerinden hemen sonra test aşamasına geçilecek ve hemen akabinde sizlerin kullanımına sunulacak.Optoma 3DXL,Viewsonic VP3D1 yurtdışında satılırken bizler bu teknolojiden neden yoksun kalalımki neden bu keyfi yaşamayalımki.Eğer ithalat aşamaları biraz daha aktif ticaret politikaları ile düşünülebilseydi bence şu ana kadar çoktan Türkiyede olabilirdi.

Aslında Murgaylı bencede makul olan 3D HDTV almamak,Ben olsam normal kalitede bir LED TV alırım (55-60" falan ).3D olayınıda aynen sizin dediğiniz gibi perdede 1080p kalitesi ile izlerim.ne demişler aklın yolu birdir.En mantıklı çözüm bu bence.Bu arada 720p görüntü kalitesininde yabana atmamak gerekiyor.Çünkü 720p yeterli bir çözünürlük aslında ama bu kişilerin tercihlerine bağlı olan bir seçenek.

Birde acaba LG BX327 modelli cihazın 1024*768 çözünürlüğünde olamsına rağmen 16:9 native sorunu acaba firmware güncellemesi ile çözülebilirmi diye firmasına bir mesaj attım.Bakalım ne yanıt gelecek merak ediyorum.Acaba olmaz deyip yeni bir cihazmı çıkaracaklar yoksa bir firmware güncellemesi ile bizlere bir güzellikmi yapacaklar.Bekleyelim görelim.1024*768 modelli LG BX327 cihazı aslında çoğu kesimce kullanılan bir cihaz olma özelliğini elinde taşıyor.Belli bir kesime 1024*768 çözünürlük yeterli geliyorki , bu cihazı kullanan etrafımda çok insan var.Tümüne bu cihazın görüntü kalitesini sorduğumda çok memnunum diyorlar.Demekki LG çöznürlük eksikliğini yüksek ansilümeni ve canlı renkleri ile bir nebze kapatıyor.Tabii bende Murgaylı gibi seçici bir kişiliğe sahip olduğum için benim gölüm herzaman en yüksek çözünürlükten yana.

Benden yeni cihaz almak için tavsiye isteyen arkadaşlara ışık gücü enaz 2000 Ansilümen ve 10.000:1-200.000:1 arası kontrast oranında bir cihaz almalarını tavsiye ederim.Kontrast oranı özellikle yüksek olsunki siyah ve beyazın canlılığı çok iyi derecede hissedilebilsin.

Murgaylı duyumlarıma göre Acer H5360BD modelli cihazda HDMI 1.4 dışında bir revizyon yapmamışlar.Aslında isterimki keşke birkaç yenileme yapmış olsalar.Mesela uşuk gücü ve kontrast oranı yükseltilse veya short throw özelliğni katmış olsa süper satış potansiyeli elde edebilirdi.O zaman insanlar 2400 TL fiyata koşa koşa alırlardı bu cihazı.Belkide süpriz olur ne dersiniz.

Acale etmemek ve peşin hükümlü olmamak gerekiyor.Teknoloji çok hızlı ilerliyor ve tuzaklarla dolu bir havuzun içendeyiz.Burada sizlere elimden geldiğince bilgilerim ve tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olamaya , tavsiyeler vermeye çalışıyorum.İnşallah bu konuda başarılı olabilmişimdir.Bunun takdirini tüm saygıdeğer arkadaşlarıma bırakıyorum.
  • selam mastercodex ve diğer 3d ilgilileri .ben henüz bu 3d konusunda yeni yeni ilişkiliyim yakın zamandada VIEWSONIC PJD6531W cihaz aldım elimde lg 3d bluray playerde var ancak converter cihaz olmadığı için malum 3d yayın alamıyoum .şimdi benim sizlerden öğrenmek istediğim ben ps3 alıcam ve yurt dışından şiparişini verdiğim optoma converterim gelince ps 3 ile oyunları 3d oynarken filmler içinde aynı şeyi yapabilecekmiyim?
  • atiraksiyon arkadaşım sana selamlar. Satın almış olduğun Optoma 3DXL ile tüm 3D sorunların çözülmüş olacak.Elindeki bu sistemle 3D filmleri , 3D Oyunları ister PC istersen PS3 veya Xbox cihazından 3D keyfini sürebilirsin.Ayrıca Digitürk , Kablolu TV gibi uydu kanallarından 3D yayınlarını sorunsuzca izleyebilirsin.3D Uydu yayını izlemek isteyen ve yeni cihaz almak isteyen arkadaşlar için Dreambox 800 cihazı bir alternatif olabilir.Bu sistem kurulu olan bir arkadaşım var ve 3D yayınlar normal ekranında SBS olarak görünüyormuş.Yani Projeksiyon cihazı ve Optoma Converter cihazı olan arkadaşlar bu çözümüde düşünebilirler.

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.Bu keyfi bir yaşamaya başladığın zaman bırakamıyorsun.
  • cevabınız beni şimdiden heyecanlandırdı.anladığım ps3 ile hem 3d oyun hemde 3d film izleyebilirim yönünde umarım doğru anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiraksiyon

cevabınız beni şimdiden heyecanlandırdı.anladığım ps3 ile hem 3d oyun hemde 3d film izleyebilirim yönünde umarım doğru anladım.

Evet arkadaşım tam anlamıyla doğru.PS3 cihazın ile hem 3D oyun hemde 3D film keyfini sürebilirsin.İstesen Optoma cihazın üzerindeki 2 HDMI girişi ile hem PS3 hemde HD Uydu cihazını aynı anda bağlayabilirsin.Eğer 3D konusunda takıldığın noktalar olursa istediğin zaman mesaj atabilirsin.Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
  • merhabalar yazılarınızı en baştan beri okudum biraz sorum olacaktı arkadaşlar cevabı sizde var diye düşünüyorum şimdi ben ps3 cafe açacağım 5 adet ps3 koyucam. 1 adet full hd 3d,3 adet 720p 3d projeksiyon 1 adette full hd tv almayı düşünüyorum tvye logitech g27 direksiyon seti bağlamayı düşünüyorum acaba hangi projektörleri tavsiye edersiniz,3d olmayan bi projektörü(120hz OLMAYAN) converterle 3d yapabilirmiyiz,converte ile yapınca daha güzel 3d görüntümü olur convertere ihtiyaç duyulmayan projektörlere göre ilerde ps3 oyunları full hd desteklermi ?bu gözlüklerin belirli bi çalışma saati varmış sonrasında çöpemi atılıyor yoksa pil değişimimi yapılıyor size zahmet yardımcı olabilirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos680

merhabalar yazılarınızı en baştan beri okudum biraz sorum olacaktı arkadaşlar cevabı sizde var diye düşünüyorum şimdi ben ps3 cafe açacağım 5 adet ps3 koyucam. 1 adet full hd 3d,3 adet 720p 3d projeksiyon 1 adette full hd tv almayı düşünüyorum tvye logitech g27 direksiyon seti bağlamayı düşünüyorum acaba hangi projektörleri tavsiye edersiniz,3d olmayan bi projektörü(120hz OLMAYAN) converterle 3d yapabilirmiyiz,converte ile yapınca daha güzel 3d görüntümü olur convertere ihtiyaç duyulmayan projektörlere göre ilerde ps3 oyunları full hd desteklermi ?bu gözlüklerin belirli bi çalışma saati varmış sonrasında çöpemi atılıyor yoksa pil değişimimi yapılıyor size zahmet yardımcı olabilirseniz

Merhaba Arkadaşım,

Öncelikle 1080p Projeksiyon olarak ;

Sharp XV-Z17000 / HDMI 1.4 girişli ve PS3 oyunlarını ek aparat olmadan tak çalıştır oynatır.

720p olarak ;

Acer H5360BD / HDMI 1.4 girişli ve PS3 oyunlarını ek aparat olmadan tak çalıştır oynatır.
    Acer H5360+Optoma 3DXL
    Optoma HD66+Optoma 3DXL
    Optoma HD67+Optoma 3DXL
    Viewsonic PJD-6531w + Optoma 3DXL gibi model ve kombinasyonları tercih edebilirsin.Bu modellerdede Optoma 3DXL sayesinde hiçbir ek aparata ihtiyaç olmadan tak çalıştır olarak oyun oynatabilirsin.

3D TV tercihini tamamen sana bırakıyorum.

Bu saydıklarımın yanında eğer acelen yoksa ve beklersen 1080p olarak şu ürünleride tercih edebilirsin.Hemde 3D sistemini daha hesaplı kurmuş olursun.

Epson Homelite 8100
    Epson TW2900
    Acer H7531d
    ve bu cihazlar gibi sayamadığım 1080p cihazlardan herhangi birini tercih edebilirsin.Bunun yanında 3DTV satın almana gerek kalmayabilir eğer beni beklersen.Belkide çok daha hesaplı bir fiyata sistemini kurma şansın olabilir.Sen PS3 cihazlarını hazırla gerisini buradan takip edebilirsin.
  • Şu 1080p 3D sistemi ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastercodex

atiraksiyon arkadaşım sana selamlar. Satın almış olduğun Optoma 3DXL ile tüm 3D sorunların çözülmüş olacak.Elindeki bu sistemle 3D filmleri , 3D Oyunları ister PC istersen PS3 veya Xbox cihazından 3D keyfini sürebilirsin.Ayrıca Digitürk , Kablolu TV gibi uydu kanallarından 3D yayınlarını sorunsuzca izleyebilirsin.3D Uydu yayını izlemek isteyen ve yeni cihaz almak isteyen arkadaşlar için Dreambox 800 cihazı bir alternatif olabilir.Bu sistem kurulu olan bir arkadaşım var ve 3D yayınlar normal ekranında SBS olarak görünüyormuş.Yani Projeksiyon cihazı ve Optoma Converter cihazı olan arkadaşlar bu çözümüde düşünebilirler.

Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.Bu keyfi bir yaşamaya başladığın zaman bırakamıyorsun.

Bilgilendirmeler için çok teşekkürler Mastercodex arkadaşım. Siteni favorime ekledim takip edeceğim. Bu arada bende de DM800se uydu cihazı var. "3D yayınlar normal ekranında SBS olarak görülüyormuş" derken neyi kasdettiniz. 3D yayınları iki pencerede görüyoruz, bunun farklı bir görüntüsü (üstüste geçen gibi) alınamıyor. Siz farklı bir şeydenmi bahsediyorsunuz?
    Saygılar
    exper2006
  • 3DTV yi projeksiyondan daha güzel görüntü veriyor diye almayı düşünüyorum bide projeksiyonlar lamba avantajlı olursa(hediyeli yedek v.s)bana iyi olur, İLERDE PS3 OYUNLAR FULL HD olurmu arkadaşlar bu arada mastercodex kardeşim sağolasın,sistem kurmayı biraz daha açabilirsen sanada zahmet olacak ? arkadaşlar cevabınıza ihtiyacım var bekliyorum cafesi olanlarda öneri yaparsa çok iyi olur MÜŞTERİLERİDE ÇEKMEM LAZIM,bazı sayfa açmışlar ps3 cafe önerisi orda cıvıtmışlar ortamı burdaki arkadaşlarında daha bilgili olduğunu düşünüyorum cafeye ps3 120 gb yetermi jailbreakle oyun yükleyince YENİ ÇIKAN OYUNLARI OYNAYAMIYOMUYUZ 2000tl cdlere para vermenin kısa yolu olsun ama yeni OYUNLARDA oynansın varmı bi ÇARESİ bütçem 20.000tl sınırlı eskiden ps3 cafede çalımama rağmen eksiklerim çok bana yardımcı olacak sizlersiniz kime soracağımı şaşmıştım bu sorum için donamım habere üye oldum bile diyebilirim 1 AYDIR düşünmekten yiyecem kafayı
  • Selam Exper2006 ,

Birde vakit ayırıpta şu web sitemi bir bitirebilsem süper olacak.Herneyse eninde sonunda bitecek nasıl olsa.Dreambox 800 modelli cihazı ben değil arkadaşım kullanıyor ve 3D yayın veren kanallarda ekranda Side By Side 3D görüntüsü oluşuyormuş.Bu görüntüyü LG BX327 gibi bir cihaz ile yada SBS converter ile 3D olarak izlemen mümkün oluyor.Tek deneme fırsatım olmayan şey DM800 modelli cihazın DVI çıkışlı olduğu ama sorun yaratacağını zannetmiyorum.Arkadaşım 3D projeksiyon alırsa bizde öğrenmiş oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.