Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak eden arkadaşlar için söylüyorum eğer Pasif gözlükler ile izlenebilen sisteme geçmek isteyen arkadaşlar varsa bayiliğimiz mevcuttur hemen teklif verip sisizn için getirtebiliriz.Böylece Active Shutter gözlüklerde yaşanan gözlerin yorulması probleminide tamamen ortadan kaldırmış olursunuz.

Bu sistemde istersniz Acer H5360 modelli ister İster Optoma HD 66 veya 67 modelli projeksiyonunuzu bile kullanabilirsiniz.Toplamda ise gözlükler dahil olmak üzere ( 10 adet ) Pasif 3D projeksiyon sistemi 6500 - 20.000 TL arası bir fiyata mal olmaktadır.Burada oluşan fiyat farkını kullanılan projeksiyonun ve gözlüklerin kalitesi etkilemektedir.

Satın almak isteyen arkadaşlar bana PM atabilirler.
  • http://www.3d-vip.com/ bu adreste tanıtılan ürün televizyonunuz yada projektörünüz 3d olmasada görüntüyü 3d ye çeviriyormuş.Fiyatıda 299 ve 499 olan iki modeli var.Sayfada birde video var nasıl çalıştığını anlatan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikapika

Master Hocam,

Pazartesiyi beklemesek Merak içinde kaldık. Biraz ipucu verin bari

Pikapika arkadaşım bak Pazartesiyi beklemene gerek kalmadı alicandemir arkadaşımız bizleri bu ürün ile tanıştırdı.
  • Mastercodex hocam ,nette gördüm ilimi çekti sadece ,rahatsız olduysan kusura bakma.
  • Arkadaşım neden rahatsız olayım lütfen rica ederim.Tabiki tüm yeniliklerden bilgilenmek hepimizin hakkı.Bu forumda şöyle bir arkaya doğru bakarsak toplamda 6 sayfalık bir topiğimiz mevcut.Bugüne kadar kime kırıcı davranmışım ki sana davranayım.Beni daha yakından tanıyan arkadaşlarım daha iyi bilirler.Ben öyle insanları kırıcı , aşalğılayıcı veya hor gören biri değilim.Bu forumda benden yardım alıp sistem kuran o kadar çok arkadaşım varki , bu arkadaşlarımın hepsi ile dost olduk ve halen samimi bir şekilde görüşüyoruz.Bende bu yazılarımda aslında diyorumki herkes keşke senin gibi araştırmacı olsa .Keşke herkes daha aktif olsa.Bak daha önceki yazılarımıza bakarsan Optoma 3DXL , Acer H5360BD diye bağıranlar.Ne oldu Optoma 3D XL hani nerede.Daha bu malı Türkiyeye bile sokamamışken ben son teknoloji ürünü Türkiyeye soktum.Hiçkimse araştırmıyor herkes hazır lokma istiyor yada pastadan ben nasıl pay kaparım derdindeler.

Eğer bu kadar konuşmama rağmen halen kırıldığıma inanıyorsan üzülürüm.Bizleri bu konuda daha çok bilgilendirmeni isterim ve beklerim.Forumdaki tüm arkadaşlarımın bu ürünler hakkındaki yorumlarını bekliyorum.Amacım silerin canını sıkmak değil sizleri en yeni 3D teknolojileri hakkında biligilendirmek.

Eğer bu ürünlerin Türkiye Satıcısı ile irtibat kurmak isteyen varsa tüm bilgileri linkini verdiğim şirketten talep edebilirler.

Web Adresi : Http://www.yapay.com.tr
    Telefon : 0 222 2304310
    Faks : 0 222 2336952
    E-mail : yapay@yapay.com.tr

Saygılarımla
  • İlk Öncelıkle selam benım adım selçuk memo10 adlı arkadasım basına tahlıhsız bır olaydan dolayı rahatsız
    projecsıon bende konuyu fazla uzatmıcam .

şimdi benım lettopum özellıklerı intel i7 işlemçi 8 cekırdek
    8 gb 1333mhz ram
    Nvidia GT 335 M 3D Nividia Visoun Destekli
    Elimde Dlp Gözluk var
    Projeksıonda suha arkdasımın dedı gıbı over underlerı cok ıyı bır sekılde ızlenıyor 60hz de zaten over under 60hz dır sıtandardı.
    sbs ler 120hz benım lettopta 3d de sbs fılm bakmaya kalktımda aynı benqu projecsıonla 1920x180 120hz olmuyor aslada olmaz hıc bır ekran kartında sıtandartı
    1024x768 120hz dır ..sbs nın
    bende o sekılde kendı ekran kartı ayarlarından aynen ole yaptım ve bır baktım 3d senkronda dlp deyılde 3d nvıdıa seceneyını gordum 3 d dlp de ızledım sbs fılmlerı sorunsuzca sanırım benım arkdasın sorunu 120hz olayı ve cozunurluk olayı gıttım nvıdıa 3 de kıt aldım ekran kartım la uyulu zaten dl ve 2 gözluk oldu elımde ama
    bence 3 d kıt olmalı cunku over under ve sbs lerı cok sahane bır sekılde actım hıc sorun suzca 3d nvıdıa gözluk kıtı ıle artık rahatca ızlıyorum sorunsuzca .
    projecsıonda zaten en ıyı goruntu olayı xvga da yada hdmı takakarsanızda sıze der 800x600 dıye sız asla 1024x768 uzerıne 120hz yaparsanız cıkmayın
    demek ıstedım dlp gözluklede 3d kıt ılede o sekılde 3 d sbs fılmere bakabılırsınız o sekılde cozdum takılma duraklama yada bır sorun asla cıkarmıyor belkıde benım lettopun ıstemındendır bılemıycem ama gercekten harıka super .
    BENQ MS612ST 3D model cıhazdan sbs sorunu yasayan arkadaslar kesınlıkle nvıdıa ekrankartlı lettopları varsa hem sbs hen over under ızlerle ben ızlıyorum power dvd de seceneklerde zaten vr sbs ve ov .
    Atı ekran kartlarında ıllakı ılk serı HD4000 dır 3d uyumlu assası bıraz zor ama nvıdıada ole bır sorun yok zaten cıhazlarda ps3 ve projecsıonalrın cıpsetınde nvıdıa tavsıye edılıoyor :)
  • Şimdi İse arkadaslar sızlere 3D Iso dosyalarının acılımı ıle ve ıcersındekı 3d dosyalarının bulun ması ve convertı hakkında bılgı verıcem yanı ınternetten ındırdıyımız 3d mkv yada avı formatındakı fılmlerın nasıl orgınal 3d bluraylardan convert edıldıyı hakkında bılgı verıcem denedım cok guzel bır sekılde kalıte bozmadan cevırıyapıyor ıster sıde by sıde ıster over under resımlerı sızlerle assada paylasıyorum dıkatlıce ıncelersenız aslında cok basıt kımı arkadaslar ıso dosyası cıkıyor ve acamıyorum demıs aslında ben de untra ıso portable kullanıyorum sorunsuzca acıyor tum bdl ıcerıyı cıkıyor .
     3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü

Yukarıdakı ıslemlerı yaparakda elınızde bır ps3 yok yada 3d bluray yok ıse lettop tada power dvd de ıser 10 ıster 11 mark surumu olsun ıllakı ıso yu pc ye tanıtamassanız tanımaz ve acmaz ayrıca 3d ssfı dosyasını acmaya bılır bende sorunsuzca power dvd 11 markta ızlıyorum sorun cıkarmıyor ama kımı lettoplarda neden dır bılınmez bazen power dvd sorun yasatıyor ıso olan 3d dvd yı tanımıyor o sekılde sorun yasayan arkadaslar benım yukarıdakı resımlerde paylastıhım calısma gıbı yaparlarsa mkv formatında ızleye bılırler asla ve asla ne goruntu nede seste bozulma olmuyor buna emın olun kesınlıkle ben bu sekılde pıyasada over under fılmlerın az olmasından dolayı cohu arkadasında over under ısteklerını bazı forumlarda gordum bu sekılde kendınıze over under 3d fılmler elde edebılırsınız buna emın olun .
    yaklasın benım pc sıstemımde 47 dk ka gıbı bır surede ıslem sona erdı ılk seslerı ayırıyor sonra frame sayma sekmen yapıyor ensonda vıdeo convert ıslemı yapıyor sonuc mukemmel yanlız cıhazınızda kesınlıkle klite kodek olmalı sonra ac3 fıllter lame mp3 codek bırde avc core codek var onuda ıllakı olmalı arkadaslar
    gercekten mukemmel sekılde sonucalar cıkıyor ıstersenız sd by sd de yapa bılırsınız .
    burda baya kısıde projecsıon var ama ne sanskı ekran kartlarından dolayımı donanaımdanmı bılmem 120hz yakalayamadıkları ıcın sbs 3 dlerde sonuc alamadıkları ıcın ben bu ıslemle tam 11 3d ıso convertle over under yaptım ve arkadaslarımla paylastım bdl surucum olsaydı bluray a cekerdım ama arsıvımde saklıyorum :)
    memo10 adlı arkadasımız dedım gıbı bıraz rahatsız yok ben de forumda az da olsa bılgı paylasmak sızlere yardımcı olmak ıstedım TurkMaster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo10 -- 11 Haziran 2011; 15:19:50 >
  • Arkadaşlar her kaynak ve içerikle 3D keyfini evinde yaşamak istiyorsanız Acer H5360BD en uygun çözüm. Optoma 3D XL sadece önceden 3d projektör alış olanlara önerebileceğim bir 3D projektör adaptörü.

3D vip ürünleri de optoma 3d xl e alternatif seçebilirsiniz.

Fakat yeni 3D projektör alcaklar, bu tip 3. aracı ekipmanlarla uğraşmak yerine, hepsini bir arada sunan Türkiye'de tek olan Acer H5360BD yi tercih etmeliler.
    Neden?
    3D Yeni Nesil Blu-Ray Filmler ile Uyumlu
    3D Ps3 Oyunları ile Uyumlu
    3D sbs veya over under videolar ile uyumlu
    3D Yayınlarla uyumlu ( 3D Digitürk ve 3D Dsmart yakında 3D yeni nesil Türksat)
    3D yi 720p kalitesinde seyretme imkanı
    true 24 özelliği ile 1080p videoları HD kalitesinde seyretme imkanı.
    DLP Link teknolojisiyle 3D DLP Link Gözlüklerle uyumlu

Uzun lafın kısası: 3 Boyutu evine taşımak isteyenlere önerebileceğimiz tak çalıştır 3D projektör Acer H5360BD

İstanbul Beşiktaş'ta YTÜ Beşiktaş Kampüsü Teknoloji Geliştirme Merkezinde Ofisimize herkes davetlidir. LG BX327 3d projektörü her türlü 3d donanım, 3d gözlük vs ile test için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz... Aynı şekilde Acer Türkiye nin 3D Proje Geliştirme ortaklığımız doğrultusunda H5360BD 3D projeksiyon cihazı ve diğer 3D donanımların testi, bilgi ve satın alım talepleriniz için ofisimizi ziyaret edebilir veya telefona ulaşabilirsiniz.

Geleceğiniz Teknoloji Geliştirme Merkezinde 3d ile ilgili aradığınız herşeyi bulabilirsiniz...

Başta 3d projektörler, 3d gözlükler(dlp link, nvidia, xpand, polarize, anaglif), PS3, 3d bluray ve anaglif filmler, gümüş polarizasyon perdesi, 3d tv gözlükleri, 3d-xl ve diğerleri...

TEDEV MUHENDİSLİK
    tedev.com.tr
    boyutdijital.com
    gozluk3d.com

gozluk3d.com sitesinden türkiyenin 3d teknolojisine geçişini kolaylaştırmaya çalışıyoruz, 3d ile ilgili bütün sorularınızı sorabilir, bilinmiyorsa bile araştırılmasını sağlayabilirsiniz...

3d konusunda çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut olduğunu her gün gelen yanlış donanım alımları ile ilgili telefonlardan şahit olmaktayız, gozluk3d bu kirliliğin önüne geçmek için türkiyede her türlü adımı atacaktır...

herkesi bekleriz...

Herhangi bir 3d donanımınızı denemeden test etmeden almayınız, en büyük firmalar bile türlü satış politikalarla yanlış yönlendirmelere sebep olabilir... Bu yüzden donanımlarınızı test edebilirsiniz...

Saygılarımızla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagafan -- 8 Aralık 2011; 22:09:41 >
  • acer 5360 bd nin ilk rakibi çıktı piyasaya.Optama gt750 720p hdmı 1.4 ve 3000 lmn.GT750
  • GT750 Ağustosta çıkacak. Short throw özelliği süper.
  • VIP 3D THEATER

Web adresi : Http://www.3d-vip.com

Merhaba arkadaşlar Vip 3D Theater cihazı süper bir cihaz.Bu cihaz Optoma 3DXL ile aynı işi yapıyor ama tek farkı 3D içerikleri normal TV ve Projeksiyonlarda 3D olarak izletebilmesi.Bu ürünün Yurtdışı satış fiyatı 499 USD ve RF Active Shutter gözlüklerin fiyatı 199 USD dir.Cihazın resmi sitesinde tüm içerik ve bilgiler mevcuttur.Cihaz hakkındaki video ve dökümantasyonlara buradan erişebilirsiniz.

Ürün ile ilgili video ve resimlerin çekimlerini yaptım.En kısa zamanda paylaşacağım.

Vip 3D theater cihazı ile HDMI girişli normal projektörlerinizi 3D projeksiyona çevirebilirsiniz.Aynı şekilde evinizdeki normal LCD televizyonlarınızıda 3D TV olarak kullanabilirsiniz.Ben hem TV hemde Projeksiyonda testlerimi yaptım ve mükemmel sonuçlar aldım.

Cihaz ilk geldiğinde inanamamıştım 3D alacağıma ama normal 60 hz bir projeksiyonda 3D görüntüyü aldıktan sonra tüm fikirlerim değişti.Cihazın içindeki microchipi yakından tanıdığım için bu işi yapabileceğini zaten tahmin etmiştim.

Cihazın bağlantı şekli şöyle ;

3D Blu-ray Player + 3D Theater + 60 Hz Projeksiyon / TV ( HDMI girişli )
    +
    RF Emitter
    +
    RF Glasses

3D Blu-ray içeriğinde denenen medyalar ; Orjinal Avatar Blu-ray CD'si , Harici Harddisk ile SBS ve Under/Over MKV 1080p filmler

HD yayın olarak denemelerde Turksat HD 3D yayınları

Ayrıca PS3 , Xbox gibi cihazlar ile 3D görüntü alabilirsiniz.Popcorn ,Egreat , WD Live , Dark gibi medya oynatıclar ile 3D yayınları almanız için cihazın denenmesi gerekmektedir.

Bu cihaz ile HDMI 1.4 çıkışlı 3D medya cihazlarını 60 Hz yada 120 Hz HDMI 1.3 girişli TV / Projeksiyonlarınızda kullanabilirsiniz.

Daha geniş kapsamlı bilgiyi cihazın resmi sitesinden alabilirsiniz.

Bu arada piyasaya Ağustos ayında çıkacak olan Optoma GT750 modelli cihazı kesinlikle tavsiye ederim.Çünkü bu cihaz özellikleri bakımından Acer H5360BD modelli cihaz ile aşağı yukarı aynı olmasına rağmen Short Throw özelliği ile Acer H5360BD modelli cihaza 1 gol atarak 1 adım öne geçmiş durumda.Daha önceden Short Throw projeksiyon kullandığım için hiçbir cihazı short throw cihaza değişmem.Normal projeksiyon ile 5 mt msafeden aldığım görüntüyü Short Throw cihazla 1.5 - 2 mt mesafeden alabiliyorsunuz.

Short Throw cihazların avantajları ;

Kısa mesafeden dev görüntü elde etmeleri.
    Perde ile Projeksiyon arasına hiçbir şeyim müdahale edememesi.
    Kısa mesafe kullanımı ile en az ansilümen kaybı ve bu yüksek ansilümen ile daha yüksek DLP Link sinyali.

Cihaz 3000 ansilümen ışık gücü , 3000:1 kontrast oranı , 1280*720 çözünürlüğü ve çift HDMI girişi ile mükemmel bir 3D cihazı.Cihazın üzerindeki Vesa 3-pin RF çıkış konnektörü ile ister RF Aktif Shutter gözlükler kullanabilir isterseniz bu cihaz ile ileride Reald Pasif polarizayon sistemine geçebilirsiniz.Şu ana kadar hiçbir 3D projeksiyonda bu özellik bulunmuyordu.Böylece ileride bütçeniz müsait olduğunda elektronik DLP link gözlüklerden kurtulup Aktif shutter gözlükler ile 3D izleme ayrıcalığına kavuşabilirsiniz.

Acer H5360BD ve yakında piyasaya çıkacak Optoma GT750 modelli cihazların kontrast oranlarını bir nebze iyileştirip daha canlı renkler elde etmek isteyen arkadaşlar normal yüksek kazanımlı perde yerine isterlerse 3D Gümüş perde kullanabilirler.Bu perdeyi gozluk3d.com adresinden satın alabilir veya test etmek için kendilerini ziyaret edebilirsiniz.Yapmış olduğum testlerde normal beyaz perde ile gümüş perdenin arasında renk canlılığı açısından çok fark bulunmaktadır.Daha yüksek kazançlı perde satın almak isteyen arkadaşlar yine gozluk3d.com sitesinden bu perdeleri temin edebilirler.İleride pasif polarizasyon sistemine geçmek isteyen arkadaşlar için gümüş perde zaten bir zorunluluktur.

Bu arada Acer H5360BD modelli cihazı satın alan ve test eden arkadaşlarım bu cihazın perormansından çok memnun kaldıklarını söylemektedirler.Şu anda piyasada çok satılan ve yok satan bu cihazı yine gozluk3d.com sitesinden temin edebilirsiniz.
  • VIP 3D THEATER

Bu cihazı Acer H5360 60 Hz ve 120 Hz modda test ettim. 120 hz 3D modda zaten süper görüntü kalitesi bulunan cihaz 60 Hz modundada kendinden beklenir bir perormans sergiledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastercodex

Vip 3D Theater Çekim

http://www.youtube.com/watch?v=RCN_XWPZOhY

slm.sesizce sizi takip ediyorum,cok uzun yıllar projeksiyon kulanan biriyim,ve ayrıca evimde 3d samsung tv var. gelişmeleri merakla izliyorum.
    youtube adresinde bir sorun var,haber verim istedim.
    birde size bir sorum olacak..
    yıllar önce dlp projeksıyon almıştım ve lcd projeksiyondan dlp ye geçmiştim ama memnun kalmamıştım,sonunda uzun uğraşlarla geri vermiştim.
    sorun ise gökkuşağı oluşması idi,bilirsiniz alt yazıyı okuyup filme döndüğünüzde gözünüzde oluşan bir parlaklık,..bu beni cok rahatsız etmişti..

şimdi ise 3d projeksıyonlarda dlp olduğundan bahsediyorsunuz. bu sorun bunca yıldan sonra düzeltildimi.
    ben evimde VPL-AW15 LCD SONY PROJEKSİYON kullanmaktayım,oldukcada memnunum.VIP 3D THEATER benim cıhazda kulanılabilirmi.
    saygılarımla.
  • Merhaba erdos113 arkadaşım ,

Öncelikle ilgin için teşekkürler.Biliyorum youtube adresinde bir sorun var galiba yarın yeniden yenilerim.Sonrasında ise senin elindeki Sony VPL-AW15 LCD cihaz ile 3D izleyebilirsin.Çok nadirde olsa bazen bazı cihazları desteklemeyebiliyor ama firmware update ile bu sorun çözülebiliyor.Muhtemelen sizin cihaz ve 3D theater ile 3D keyfine varabilirsiniz ama evinizde 3D TV varken başka bir elternatif düşünürmüsünüz onu n takdiri sizindir tabiki.3D Theater sadece Projeksiyonlar için değil 60 HZ HDMI girişli TV leride 3D ye çevirmektedir.
  • Orijinalden alıntı: Mastercodex

VIP 3D THEATER

Bu cihazı nasıl ve nereden bulup alabiliriz?
  • Vip 3D Theater ürününü Yapay Dış Ticaret firmasından temin edebilirsiniz.

Web : Http://www.yapay.com.tr
    E-mail : yapay@yapay.com.tr
    Telefon : 0 222 2304310
    Faks : 0 222 2336952
  • Merhaba Mastercodex,

Bildiğim kadarıyla satılan LCD/LED TV'ler 50, 100 veya 200 Hz olarak satılıyor. 60 yada 120 Hz olarak satılan model yok yada varsa da çok yok. HDMI dan 60 Hz verebilen cümlesinden kastın 100 Hz olup bunu 60 Hz ye düşürerek verebilmek anlamına mı geliyor ? Yoksa buna uygun çok fazla TV modeli olacağını zannetmiyorum. Ancak projeksiyon ve monitör'lerde olabilir belki. Eğer daha farklı bir mantık varsa açıklayabilir misin ? Örneğin benim TV'm 55B7000, cihaz bu televizyonla kullanılabilir mi ?

Birde Full HD + 3D + 2D görüntüyü 3D'ye çevirebilen fiyat performans oranı iyi olan tavsiye edebileceğin projeksiyon cihazları var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakerman -- 14 Haziran 2011; 14:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Merhaba Mastercodex,

Bildiğim kadarıyla satılan LCD/LED TV'ler 50, 100 veya 200 Hz olarak satılıyor. 60 yada 120 Hz olarak satılan model yok yada varsa da çok yok. HDMI dan 60 Hz verebilen cümlesinden kastın 100 Hz olup bunu 60 Hz ye düşürerek verebilmek anlamına mı geliyor ? Yoksa buna uygun çok fazla TV modeli olacağını zannetmiyorum. Ancak projeksiyon ve monitör'lerde olabilir belki. Eğer daha farklı bir mantık varsa açıklayabilir misin ? Örneğin benim TV'm 55B7000, cihaz bu televizyonla kullanılabilir mi ?

Birde Full HD + 3D + 2D görüntüyü 3D'ye çevirebilen fiyat performans oranı iyi olan tavsiye edebileceğin projeksiyon cihazlar mı var mıdır ?

Merhaba Arkadaşım ,

Frekans olayından kastı askında şöyle oluyor.3D cihazlarının 3D görüntüyü aktarabilemsi için 120 HZ bir tazeleme oranı gerekiyor.Ama bu cihaz bunun altındaki frekanslardada aynı etkiyi yaratabiliyor.Yani 60-400 HZ arası herhangi bir TV de çalışabilmekte.Bu konuda cihazın resmi sitesinden dökümantasyonlarını indirerek inceleme yapabilirsiniz.Buradaki önemli nokta ise 120 HZ TV veya Projeksiyonlarda zaten 3D görüntüyü alabiliyorken bu cihazın bize extra olarak normal projeksiyonlarda 3D görüntü almaq imkanını sunmasıdır.Böylece mevcutlarınızda bulunan normal LCD ,LED veya Projeksiyon cihazlarınızda 3D görüntüyü alabilirsiniz.Tabiki bu olay elinde 3D görüntü cihazı olmayanlar için.Eğer zaten 3D izleyebiliyorsanız böyle bir cihaza ihtiyacınız yok demektir.Bu konuda biraz daha fazla teknik detay almak istiyorsanızwww.3d-vip.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.Cihazın resmi sitesinde yapılan açıklamalara göre cihazın şartlarına uygun 60/120 HZ tüm TV ve Projeksiyon cihazlarının desteklediği yazmakta.Tabiki benim testlerimde kullandığım projeksiyon ve TV lerde problemsiz çalıştı.Tv niz ile çalışıp çalışmayacağını öğrenmek için resmi sitesine bir email atmanız yeterlidir.

Piyasada Full HD olarak çalışabilen projektör şuanda Sharp XV-Z1700 modelli cihazdır.Bu cihazın ortalama fiyatı ise 11000-12000 TL civarındadır.Daha farklı modeller için şu tabloyu inceleyebilirsiniz.

http://www.3dmovielist.com/projectors.html

Eğer cihaz alacaksan Ağustos ayında piyasaya çıkacak Optoma GT750 modelli cihazı alabilirsin.Bu cihaz çok mükemmel ve performanslı bir cihaz.Tabiki Eylül - Ekim aylarında daha farklı modellerinde geleceğine inanıyorum.
  • Öncelikle cevap için teşekkürler. Optima gerçekten çok özellikli ve fiyat peformans oranı yüksek bir cihaz gibi duruyor. Ancak okuduğum kadarıyla onda da 2D'yi 3D'ye çevirme özelliği yok. Sonbahara doğru belki öyle cihazlar da gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.