Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • satılık benq 1070 faturalı garantili lamba 93 saatte..

4 adet açilmamiş kutusunda benq 3d gözlük..

Gözlüksüz satılabilir..
  • Jaymz_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım elindeki Epson TW-5090 modelli cihaza göre 3D gözlüğü İstanbul / Bakırköydeki bayimde görerek ve deneyerek satın alabilirsin. İrtibat için Karizma Sanat ilker bey ile görüşebilirsin.
  • merden57 M kullanıcısına yanıt
    DLP Link cihazlarda RF gözlükler ile 3D izlenebilir ama araya bir dönüştürücü kullanmanız gerekmekte. Bu dönüştürünün fiyatıda çok pahalı. Bu dönüştürücüye daha az maliyetli hale getirmek için çalışmalarım devam etmekte eğer maliyeti aşağı çekebilirsem yakında piyasada olur.
  • Satılık optoma hd 25E ve 6 ad Zf 2100 orjinal gözlüğü.Kendime ait ve garantisi devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RF 3D Gözlükte Süper Kampanya !!!

3D DLP Link Gözlük fiyatına 120 Hz RF 3D gözlük.

1) 1 Adet RF 3D Gözlük + Emitter (http://www.sanalpazar.com/Hi-shock-Bluetooth-3d-Gozluk__isp38916829 )
    2) 2 Adet RF 3D Gözlük + Emitter (http://www.sanalpazar.com/Hi-shock-Bluetooth-Rf-3d-Gozluk-Emitter__isp42942984 )
    3) 3 Adet RF 3D Gözlük + Emitter (http://www.sanalpazar.com/Hi-shock-Bluetooth-Rf-3d-Gozluk-Emitter__isp42942821 )

* Bu fırsatı kaçırmayın.
    * Kampanya stoklar ile sınırlıdır.
  • Portatif 3D Projeksiyon perdesinde son nokta !!

Mastercodex® marka kendi imalatımız özel tasarım, modüler sistem, portatif taşınabilir 3D perdelerimiz sayesinde aktif kalitesinde ister önden ister tersten projeksiyon sistemi olarak Pasif 3D görüntüye hazır olun. Türkiye'de portatif sistemlerde ilk defa uygulanan özel 3D perde yapısı ile sizleri tanıştırıyoruz. Fiyat / Performans açısından dünyadaki muadillerinin çok çok altında bir uygulama ile sizlerle buluşuyor.

Mastercodex® farkıyla çok yakında !!!
  • Arkadaşlar optoma hd8300 projeksiyon cihazımı satıyorum. En ufak bir sorunu yoktur kesinlikle. Full kutu aksesuarları köpüklerine kitapçıklarına kadar duruyor alındığı gün gibi temizdir sıfırdan farkı yoktur. fiyat icin PM atınız.

• arkadaşlar, lg 60g projeksiyonuma ucuz diye bu gözlükleri aldım. Tavsiye ederim süperler

• Elimde, artık kullanmadığım 3 adet Hi-Shock DLP ve 1 adet Optoma ZD201 DLP gözlük mevcut. Gözlükler pilli, çok temiz ve hiç bir sorunu yok. Hepsini birden satıyorum.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 27 Ocak 2016; 16:00:41 >
  • Arkadaslar okulumuzda 3d filimler izletmek istiyoruz..Nasil bir sistem.isimizi gorur..Yardimci olabilir misiniz?

• herkese selam epson tw 9200 projeksıyon cıhazımı satıyorum garantısı devam etmektedır test edıp alabılırsınız. ilgilenen arkadaşlar pm atabılır muhammet 05322784497 diğer resimlerini sahibinden com da 250803906 nolu ilanda gorebilirsiniz
     3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü 3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü
  • Merhaba elimde 3D ready dlp projeksiyon cihazım var laptop ve stereoscopic player yardımıyla 3D izleyebiliyorum. 3x2 ebatlarında gümüş perde polarizasyon modülatörü ve pasif gözlük aldım pasif 3D sisteme geçiş yapıyorum. Bu noktada 3 boyutlu medyaları laptop olmadan 3D medya oynatıcı yardımıyla izlemek istiyorum bir kaç marka ve model inceledim ancak karar veremedim bana fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz 3D medya oynatıcı varmı şimdiden tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • Merhaba elimde 3D ready dlp projeksiyon cihazım var laptop ve stereoscopic player yardımıyla 3D izleyebiliyorum. 3x2 ebatlarında gümüş perde polarizasyon modülatörü ve pasif gözlük aldım pasif 3D sisteme geçiş yapıyorum. Bu noktada 3 boyutlu medyaları laptop olmadan 3D medya oynatıcı yardımıyla izlemek istiyorum bir kaç marka ve model inceledim ancak karar veremedim bana fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz 3D medya oynatıcı varmı şimdiden tavsiye ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • Lg pw 600
    Duvara yansıtıp veya normal perdeye 3d izlenirmi yoksa özel 3d destekli perdemi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewye -- 18 Şubat 2016; 17:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewye

Lg pw 600
    Duvara yansıtıp veya normal perdeye 3d izlenirmi yoksa özel 3d destekli perdemi kazım

Normal perdede 3D izleyebilirsiniz
  • Beyler sony 46nx720 led tv ye sony br250b aktif 3d gözlük uyumluymuş.Peki piyasadaki tüm aktif 3d gözlükler bu tvye uyumlumudur.Bir akrabamda samsung aktive 3d gözlük var da acaba benim sony tv ye uyarmı?
  • lewye L kullanıcısına yanıt
    3D görüntüyü normal perdede izleyebilirsiniz. Ancak bunun için gereken şartlar var. DLP Link özellikli active shutter 3d gözlük kullanmalısınız. Bilgisayarınızda Stereoscopic Player ya da benzer özellikli bir 3d oynatıcı program olmalı. Cihaz PC ye HDMI ile bağlıyken çözünürlüğünüz 1024x768, yenileme hızı 120 mhz e ayarlanmalı.
    1000 lümenin altındaki projeksiyon cihazlarında 3d film izlerken perdede ya da duvarda görüntüyü çok fazla büyütüp ışık gücünü daha da azaltmamak önemli. Zira aktif gözlük özellikli projeksiyonlarda 3d görüntülerde belirgin bir ışık azalması meydana geliyor. Kimilerine göre ekran normale göre epey kararıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben evime özel bi sinema odası yapmak istiyorum ve televizyon değilde projeksiyon almak istiyorum hem daha geniş hem ilgi çekici ama sorun şu ki projeksiyon konusunda tecrübesizim aslında istediğim özellikler görüntü kalitesi gerçekten iyi olması,3D uyumlu olması bide makinanın ısınma sorunu pek olmaması gerekiyo bu kriterlere göre bu işten anlayan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim

• Halen 3d izlemek isteyen var mı bilmiyorum ama varsa Stereoscopic Playerın codec ayarlarını değiştirirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz sıfır kasma
  • optoma gt1080 darbee için gözlük arıyorum tavsiyesi fikri olan varmı illa optomamı olmak zorunda gözlükler?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.