Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.186
Cevap
69
Favori
528.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş nokia 2323 kamerasız tuşlu bir telefon ve internete giriyor. Şu an ondan yazıyorum mesela. Bu arada acemiliği balıkesir bakım okulu ve eğitim merkez komutanlığında yapacak arkadaşlar süper bir acemilik sizi bekliyor. Tek sıkıntı yorulursunuz yürümekten oda olacak bi zahmet. Balıkesir için detaylı bilgiyi 367 kd konusunun son sayfasına yazdım diye hatırlıyorum. Bu telefon ile bi daha yazılmaz o kadar yazı ;-) hepinize hayırlı olsun. Çorlu dan selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okçu -- 22 Temmuz 2017; 17:32:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamakstyla M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de Amasya jandarmadayim ama bildiğim grup falan yok hatta senden başka aynı yere gideni de gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'den selamlar arkadaşlar :)
    Tavsiyenizi, görüşlerinizi, önerilerinizi bekliyorum...
    Forumdan arkadaşlar varsa görüşebiliriz

Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Esas Birlik: GNKUR.KH.VE DES.KT.GR.K.LIĞI ULŞ.ÖZEL OTO TB. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA
    Celp Grubu: 1
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: ULAŞTIRMA
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Oo benim memleketim hayırlı olsun hocam Çankırı. Biraz canın sıkılır orada pek birşey yok. Ama askeriyeyi bilemem :)

• B grubu için sülüsü ne zaman alacağımızla ilgili farklı farklı tarihler duyuyorum. Forumda bazı arkadaşlar 1 Ağustos tarihinde alabileceğimizi söylemişti. Şimdi en erken 1 Eylül olur gibi söylendi. Haftaiçi şubeyi arayacağım fakat tam olarak doğrusu nedir ? İşten ayrılmak için tarih çok önem arz ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _robisso

İzmir'den selamlar arkadaşlar :)
    Tavsiyenizi, görüşlerinizi, önerilerinizi bekliyorum...
    Forumdan arkadaşlar varsa görüşebiliriz

Eğitim Birliği: TOPÇU VE FÜZE OKL.K.LIĞI / ANKARA POLATLI / ANKARA
    Esas Birlik: GNKUR.KH.VE DES.KT.GR.K.LIĞI ULŞ.ÖZEL OTO TB. / ANKARA ÇANKAYA / ANKARA
    Celp Grubu: 1
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: ULAŞTIRMA

Aynı benim de ancak benim çankaya muhabere senin ulaştırma sanırım. Hayırlısı olsun
  • Bundan önce tanıdığım butun PDR mezunu arkadaşlarım istisnasız Yedek subay çıktı. Bende bu motivasyonla tecil bozmuştum. Ama kısa dönem er yazısını Görene kadar. Hala şokunu atlatamadim. Kendimi subaylığa hazıramıştım. Dünden beri foruma anca giriyorum. Dereyi görmeden parçayı sıvamamak lazımmış . Hayırlı olsun hepimize hayırlı teskereler

• İstanbul Alemdağ jandarma komando tabur komutanlığı yok mu?

Burada askerlik yapanınız var mı yardımcı olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

Whatsapp Grubu
    https://chat.whatsapp.com/invite/KkcqQjKAHPMECEEOL2Kcxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet_11 -- 22 Temmuz 2017; 18:36:12 >
  • bhdrrtoker B kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke en kötüsüne hazırlasaydınız kendinizi. Psikoloji mezunuyum ve yedek subaylık istememe rağmen çıkmayacağına inandırmıştım kendimi. Mezun sayısı artık eskisi kadar az değil. Tabip değilseniz garanti diye bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://chat.whatsapp.com/CXUDkuzOIKYIA8DLgxzIpO ANKARA ETİMESGUT YEDEK SUBAY TANK WP GRUBU

• N11'den casio saat aldım yalnız çocuk saati çıktı çok küçük bu

• Kastamonu acemi birliğine gidenlerde bilgisi olan varmı acemi birliği kaç gün sürer ve 2 sinde teslim olsak kaçında kastamonu işe ilişki keseriz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

hocam şimdi bilenlere bi sorum olaracak 2. celp olarak çıkanlar askeriye ile olan işlerini ne zaman gidip halledecek (şu an edevlet ten yer bakıyorum başka bişey yapamıyorum).

askeriye ye ne zaman gitmeliyiz ne yapmalıyız? bi de 13-15eylül gidip birliğe teslim olma tarihimiz mi ?

sorulara cevap yok mu ? telefonum bozuk whatsapp grubuna katılamıyorum da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

N11'den casio saat aldım yalnız çocuk saati çıktı çok küçük bu

Hangi modeli aldın? İade edebilirsin.

• ACEMİ: 5 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI / SİVAS MERKEZ / SİVAS
    USTA: 5 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / SİVAS MERKEZ / SİVAS
    KKK - Kısa Dönem Piyade Er
    Celp Grubu: 2

Kütük: Kırklareli, İkamet: Tekirdağ

Sivas Tayfası olarak aşağıdaki whatsapp grubunda buluşuyoruz. Tüm tertiplerimiz davetlidir.
    https://chat.whatsapp.com/7fVa7SO18V9Bs6Rge8w7qJ
  • Benden bşka usta birliği istnbul eyüp olan yokmu

• Gökko kullanıcısına yanıt
    Yasadın birader çok rahat bir askerlik gecireceksin ben de bakım okulunda yaptım 4. Bölük acemi şuan kışla gazinodayım 367 KD.

• barda32 kullanıcısına yanıt
    Var var :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sxa19

Kastamonu acemi birliğine gidenlerde bilgisi olan varmı acemi birliği kaç gün sürer ve 2 sinde teslim olsak kaçında kastamonu işe ilişki keseriz acaba

Dostum 360.dönem Kastamonu'da acemiydim.Jandarmalarda acemilik 4 5 gün daha uzun sürüyor.Sevkin bittigi gün teslim olacaksın Eylül ayının ilk cuması yemin töreni oluyor.Kastamonu güzeldir tek sikinti sicak olması.boyun kismin v harfi seklinde yanacak bu kesin 😀 Orada her sey var.yanina olabildigince bozuk para al otomatları kullanirsin.aksam mesai bitimi yemekten sonra bahcede kahve icmesi cok keyifli oluyor.Topluluk icerisindeyken hep ortada ol sagda solda inde arkada olma komutanlar is kitliyor.Kastamonu'da cok fazla ot yolmustuk insallah size de yoldurmaz Tabur komutanı.

• Hava kv komutanlığı Kütahya

P. Kt. Çvş

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.