Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.186
Cevap
69
Favori
528.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk cuma ayın 1 i oda bayramın 1.gunu nasıl olacak bakalım sube bilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben işsizlik maaşı alıyorum 6 ay hak edişim vardı ilk ay aldım bu ayda 2.sini alıcam 31 temmuzda fakat 31 temmuz sevk başlangıç tarihi sonra sen askersin niye aldın demesinler? Bunu durdurmak için işkura gidip dilekçe vermem lazım sanırım
  • Eskişehir il jandarma yokmu hala benden başka :)

• Vicente Cortez kullanıcısına yanıt
    Allah daha daha kolaylıklar versin kardeşim. Tavsiye edebileceğin bir şey var mı orasıyla ilgili ?

• fkaya103 F kullanıcısına yanıt
    tugay mülakatlarında işe yarar büyük ihtimal. 22. alayın bir avantajı yok yani 22. alay ihtisas alayı uçaksavardı bombatardı tank savardı öyle bölükler var oralarda ihtisas acemiliği yapan erler doğuya düşüyorlar(kısa dönemler ihtisas yapmıyor). bölüğüne göre değişiyor 12. alayın bir bölüğü süperken bir bölüğü tugayın en kötüsü mesela. 22de de öyle olaylar var çavuş eğitim daha bi disiplinli bir bölük. zaten alaylar yan yana bana sorsalar 22. alay derdim. bense hizmet bölüğündeydim o farklı lojistiğe bağlı sırf usta askerlerin olduğu bir bölük. çavuş eğitim falan tek zorluğu gelen acemilerle çok uğraşıyorsun gerçekten. o yüzden başınızdaki kadro askerlere anlayışlı olun çünkü yarın sen de onun gibi olacan ve sizin gibi acemilerle uğraşacaksın.
  • Telefonu internetten nerden alabiliriz link atabilir misiniz? Yoksa telefoncudan mı almak mantıklı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu 28. piyade tümeni lojistik destek komutanlığı kh ve kh tk tam olarak ne oluyor açılımı nedir ne yaparlar İyi midir kötü müdür bilgi verebilecek olan var mı?

• 2.grup antalya merkez yok galiba.
    şimdi benim götüreceğim tel nokia1112 konuşup mesajlaşabilirim anca. yanımda mp4 götürsem sorun çıkarırlarmı?
  • beyler benim de acemilik kastamonu
    usta şanlıurfa il jandarma

watsapp gurubu yokmu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

2.grup antalya merkez yok galiba.
    şimdi benim götüreceğim tel nokia1112 konuşup mesajlaşabilirim anca. yanımda mp4 götürsem sorun çıkarırlarmı?

Evet mp3 skintimi beyler

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Evet. Fakat sokabilirseniz samsungun mp3 radyolu modeli var takoz o baya iyi.

• samsung b310 a oyun/program yükleyebilen var mı
  • Lutfen bilginiz varsa cevaplayin. Kardesim tecilini şubat ayinda bozdurdu mayis doneminde sinif ve tertibat bekliyor yaziyordu simdi halen o yaziyor. Belli bir sıkıntı mi var neden almiyorlar?

Uzun donem

• Isparta çıkanlar buyursun

https://chat.whatsapp.com/DuoJVRE06UYKJ1yg4aDl9L

• arkadaşlar benim askerlik halen açıklanmadı. benim askerlik durum belgesinde şu bilgiler geçiyor.

CELP DÖNEMİ: AĞUSTOS 2017
    STATÜSÜ: YD:SB:ADAYI
    SINIFLANDIRMA TARİHİ: 31.07.2017

lütfen askerlik durum belgenize bakıp sizde de böyle mi yazıyor diye kontrol edebilirmisiniz?
    not: bu belgeyi askerlik şubesinden vermişlerdi.

en altta:
    Yükümlünün 01 Haziran 2017 -30 haziran 2017 tarihleri arasında sevk öncesi hazırlık işlemlerini yaptırması gerekmektedir. yazıyor.

edevlette şöyle yazıyor.
    https://i.hizliresim.com/0Br37o.jpg

Benim askerlik yerim neden açıklanmamış olabilir halen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns08 -- 23 Temmuz 2017; 0:17:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yns08 kullanıcısına yanıt
    En sağlıklısı askerlik şubesini arayıp öğrenmek, hatta imkan varsa gitmek. Asal sevk başvuru kısmına da tıkla orda bişey yazıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manisa Alaşehir acemi ve/veya usta olanları WhatsApp grubumuza bekliyoruz arkadaşlar.

https://chat.whatsapp.com/3vv7irlY82kF3gsZAH3sQf

• Oguzhan.B kullanıcısına yanıt
    Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.
    yazıyor hocam
  • caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Benim de Acemi ve ustabirliği Nevşehir jandarma ya çıktı. Ne önerirsin Nevşehire özel olarak. Ortam nasıl .
  • bhdrrtoker B kullanıcısına yanıt
    hocam ne yazıkki aynı durumdayız bende astek için tecil bozdum kısa dönem çıktı ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.