Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.186
Cevap
69
Favori
528.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarsiyakaCarsi

Acemi ve usta birliği Bursa il Jandarma Komutanlığı olan arkadaşlar özelden yazabilir. Ayın 2 sinde ben de birliğe katılacağım kısmetse

Dostum güzel yere düşmüssun.Ben Bursalıyım bir seye ihtiyacin olursa yardim ederim.Buyuk ihtimal çevre ilcelere gideceksin usta birliginde ilce jandarma komutanliklarinda gorev alacaksin.Neresi cikarsa iyidir Bursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömrut

B grubu için sülüsü ne zaman alacağımızla ilgili farklı farklı tarihler duyuyorum. Forumda bazı arkadaşlar 1 Ağustos tarihinde alabileceğimizi söylemişti. Şimdi en erken 1 Eylül olur gibi söylendi. Haftaiçi şubeyi arayacağım fakat tam olarak doğrusu nedir ? İşten ayrılmak için tarih çok önem arz ediyor.

Bende eylül başi biliyorum en iyisi arayip sormak dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

quote:

Orijinalden alıntı: crashris

hocam şimdi bilenlere bi sorum olaracak 2. celp olarak çıkanlar askeriye ile olan işlerini ne zaman gidip halledecek (şu an edevlet ten yer bakıyorum başka bişey yapamıyorum).

askeriye ye ne zaman gitmeliyiz ne yapmalıyız? bi de 13-15eylül gidip birliğe teslim olma tarihimiz mi ?

sorulara cevap yok mu ? telefonum bozuk whatsapp grubuna katılamıyorum da ?

15 eylülde git akşama teslim ol erkenden gitmenin bir faydası yok
  • HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / KONYA KONYA MERKEZ / KONYA

Numune gibi sadece ben çıkmamışımdır herhalde buraya yok mu başka Konya Hava Savunmaya çıkan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaylalı.

Amasya 1.grup WhatsApp var mı? Acemilik için.

Amasya icin Whatsapp grubu var mi beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ömrut

B grubu için sülüsü ne zaman alacağımızla ilgili farklı farklı tarihler duyuyorum. Forumda bazı arkadaşlar 1 Ağustos tarihinde alabileceğimizi söylemişti. Şimdi en erken 1 Eylül olur gibi söylendi. Haftaiçi şubeyi arayacağım fakat tam olarak doğrusu nedir ? İşten ayrılmak için tarih çok önem arz ediyor.

5 Eylül'den itibaren alınacak diye biliyorum ben.
  • texaas16 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah valla gelen yerler sıkıntı ınsallah komutanlar bari iyi cıksa

• Bir sorum daha olacak foruma benim usta birliği şırnak il kandarma çıktı ikinci kez dağıtıma uğrayıp şırnak ilçelere yollarlar mı

• iskender07 İ kullanıcısına yanıt
    Acemi usta il jandarmayim

• fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam acemi usta il jandarma nasil acaba telefon verir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sxa19

Bir sorum daha olacak foruma benim usta birliği şırnak il kandarma çıktı ikinci kez dağıtıma uğrayıp şırnak ilçelere yollarlar mı

bu soruyu ben bütün "doğu illeri" şeklinde genişleterek sormak istiyorum. bana da tunceli il jandarma çıktı ve endişelenmiyorum dersem yalan olur.
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    F-91W-1DG çocuk saati gibi çıktı

var mı önerdiğiniz model ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

F-91W-1DG çocuk saati gibi çıktı

var mı önerdiğiniz model ?

O saat efsanedir boyutu küçüktür ama çocuk saati değildir Casio ae1000w serisine bakabilirsiniz.

• quote:

Bir sorum daha olacak foruma benim usta birliği şırnak il kandarma çıktı ikinci kez dağıtıma uğrayıp şırnak ilçelere yollarlar mı

Jandarmalarda ilçelere dağıtım oluyormuş sanırım.

• Arkadaşlar merhabalar mebde öğretmenim askerlik görevi mi yapmak için Mayıs ayının son günlerinde tecilimi bozdurdum ağustos ayında askere gideceğimi düşünürken bugün açıklanan sevk sonucunda 2.grupta (eylül 15'de) teslim olmam gerektiği yazıyor. 1. Celp döneminde gitme durumumuz yok mu acaba. Benim gibi mağdur olan var mı nasıl bir yol izlememiz gerekiyor.

• quote:

Kastamonu acemi birliğine gidenlerde bilgisi olan varmı acemi birliği kaç gün sürer ve 2 sinde teslim olsak kaçında kastamonu işe ilişki keseriz acaba

Acemiliği kastamonu'da yaptım geçen sene ağustos ayında gittim..1 ay acemilik yapacaksın eylül ayının ilk cuma günü tören olacak sonra gideceğin yere göre 1/2 gün iznin olacak.
  • Hayat İskenderun Deniz Komutanlığı 2. grup için forum konusu açıldı mı arkadaşlar?
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    Sanırım anlatım bozukluğu yaptım :) Ben Yedek Subaylık istedim fakat gelmedi maalesef. Kısa dönem B grubu geldi
  • Kdrktk K kullanıcısına yanıt
    Bende oğretmenim kardes meb de ama herkeze cıkmıyor asker ogretmenlik cıkmadığı zaman normal er sin bu nedenle tecili gec bozdurduysan 2.gruba kalmıstır

• Vorinace kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir birliklerin ihtiyaçlarına göre il içerisinde tertip emriniz gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.