Şimdi Ara

368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.186
Cevap
69
Favori
528.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa dönem erler için acemi birliğinde telefon götürmek istiyorum. Hattı mı da götüreceğim ama saklayacağım. İnternete girebilen kamerası olmayan telefon önerisi yapabilecek var mı? Ayrıca izin verirler mi bu telefona acemi birliğinde elimizden almasınlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinKmrc

Allah razı olsun rahatlattın beni biraz =) Adıyaman usta birliği çıkanı hiç görmedim o yüzden biraz kafaya taktım

Hic takma kafana kardesim emin ol cok rahat edeceksin.ilce jandarmaya falan dusup gece veya gunduz cavusu olacaksin.seninle birlikte kastamonudan bi devren daha gelecek gittigin yere onla takilirsiniz iste.diger veletler cok bos adam oluyor 97 li veletler.sen abilik yapicaksin onlara.ben ogretmenim.orda hem ogretmenlik yaptim hem cavusluk yaptim.ilk iki ay olaylara ihbarlara operasyonlara gittim gece gunduz yol cevirmelerimiz

Oluyordu,bir nevi polissin iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese şimdiden hayırlı teskereler. Sadece bir sorum olacaktı. Ikamet ve kütük İstanbul olanlar nereye çıktı bir aydınlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Cool

Herkese şimdiden hayırlı teskereler. Sadece bir sorum olacaktı. Ikamet ve kütük İstanbul olanlar nereye çıktı bir aydınlatabilir misiniz?

Acemi Ankara mebs
    Usta Malatya 2.ordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SercanBaydar09 S kullanıcısına yanıt
    Selam Sercan,

Banada aynı yer çıktı. Yedek Subay Muhabere sınıfı, istersen iletişime geçebiliriz.
  • Arkadaşlar benim acemi birliği ANKARA/MAMAK , usta birliği ÇANKIRI yazıyor. Bakalım donanım haberden bulabilecek miyiz birkaç kişi

• Arkadaslar benim soyle bi sorunum var. Simdi ben kayit yenilemedim ve yenileme gibi bi durumumda yok ozel universitedeyim. Simdi benim ogrencilik hakkim gitmis. E devletten sorguladigim zaman 2019 yilina kadar tecil gozukuyor ancak ogrenciligim devam ettigi surece. Acaba tecil iptal olurmu. Ve iptal olursa tecilimi nasil uzatirim. Okul kaydini sildirsem ve lise diplomasiyla 2 yil tecil uzatabilirmiyim.

• Tsikalgo Okoronkwo kullanıcısına yanıt
    4 yıllık üni mezunları yedek subay adayı olarak geciyor, kuzenine kısa dönem çıkmış
  • fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bu bilgiler çok lazım olacak bana.Bir de usta birliği çavuş eğitim bölüğü diyor 22. alay bunun bir avantajı var mıdır çavuş eğitim bölüğü olmasının ayrıca 22. alay 12yr göre daha iyi diyorlar doğru mudur.

Birde yüksek lisansın bir geçerliliği faydası olur mu görev dağılımında.

Ve akıllı telefon durumu nedir sokabilir miyiz?Şimdiden çok teşekkürler hocam yardımın için allah razı olsun

• 39 UNCU MKNZ.P.TÜM.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. hocam tam olarak nerede? nasıldır? okudum ama hiç denk gelen yok yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • iskender07 İ kullanıcısına yanıt
    benim acemi usta amasya hocam 2. grup

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Çok net bir sorum var? Yerler belli olduktan sonra yüksek lisansa kabul edilirsek askerlik tecil olur mu?

Olmaz okul senden askerlik belgesi ister kayıt için zaten

Gönderildi hocam önceden. Okuldan cevap bekleniyor

• Sivasa çıkan var mı çıkan olursa 5 Nolu kantine geçsin zaman su gibi akıp geçiyor hey gidi hey hem kendinize ait tuvaletiniz bile olur arka koridaro cips kutularından yatak yaparsınız mis gibi geçinip gidersiniz
  • Usta birligi Kıbrıs olan arkadaslar grubumuza buyursunlar. 39 mknz 28. Mknz her tumenden tugaydan arkadaslar var.

https://chat.whatsapp.com/28swSpnvIVH8tAecPRsYp4

• EGITIM Mebs ANKARA/MAMAK

USTA LEFKOŞA / LEFKOŞA

TANK

• Acemi ve usta birliği Bursa il Jandarma Komutanlığı olan arkadaşlar özelden yazabilir. Ayın 2 sinde ben de birliğe katılacağım kısmetse
  • Rize çıkan varsa ulaşsın bana. 365/1 kd olarak orda yaptım.

• SolomonT kullanıcısına yanıt
    Balıkesir Merkez Acemilik 1.grup

• Acemiliği antalya olan var mı. Herkese hayırlı olsun.

• Acemi balıkesir. bkm okl... usta İstanbu

eylülde gidecek olanların(2.grup) kurduğu whatsap grubuna dahil oldum.. 1. grup gidenlerde orda buluşabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.