Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutahya hava er egitim tugayi komutanligi güzelmidir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    güzeldir kardeşim arkadaşım orada yaptı. Torpil yeri derler oraya Emre belözoğlu tarkan falan orada yapmış. Tabi ne kadar torpil yeri de olsa asker ocağı. Fazla beklentiyi yükseltme
  • quote:

Orijinalden alıntı: bielsa

güzeldir kardeşim arkadaşım orada yaptı. Torpil yeri derler oraya Emre belözoğlu tarkan falan orada yapmış. Tabi ne kadar torpil yeri de olsa asker ocağı. Fazla beklentiyi yükseltme

Bana değil hocam bir arkadaşıma çıkmış.

• İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBUL
    P.OKL. LOJ.DES.K.LIĞI HİZ.BL. / İSTANBUL TUZLA / İSTANBUL

4 kişiyiz. Whatsapp grubu kurduk. Katılmak isteyen mesaj atsın.
  • BYılmazz B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kardesim. Ben meslekci olarak yapiyorum 364.donem.. Eger 28 Ocak'ta teslim oluyorsan meslekci olursun. Meslekcilerin egitim aldigi Ankara, Polatli ve Yalova, Karamursel var. Onun disinda veterinerler icin Bursa, Gemlik ve saglikcilar icin Samsun var.

• SvvordLion kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kardesim. Polatlida 4 hafta egitim alacaksin. Bu arada meslekci astegmensin. Meslegine yakin bir is yapacaksin. Havaci veya karaci olacaksin. Memur gibi 8-5 (saatleri attim, gidecegin komutanligin calisma saatlerini bilmiyorum) calisacaksin. Bir de nobetlerin olacaktir. Ek gorev vs.de verme durumlari olabilir. Polatli da acemilik biraz zor geciyormus. Sonrasinda iyi bir yere dusersen rahat edeceksindir bir sene boyunca. 4 hafta surecek acemiligin.

• Meslekçi olduğunu nerden anladın hocam? Ben de merak ediyorum da meslekçi olup olmadığımı, o yüzden soruyorum.

• a.ekin kullanıcısına yanıt
    En basitinden sevk tarihin 28 Ocak ise meslekcisindir. Komandolar sanirim 10 Subatta katilirlar. Bir de Polatli da meslekciler egitim goruyor. Komandolarin egitim gordugu Tuzla var bildigim. Onlarin egitim 2.5 ay..

• Sevk tarihim 30 ocak. Benim ''ZH.BRL.OKL. VE EĞT.TÜM. ZH.BRL.OKL. ÖĞR. VE KURS TB./ANKARA ETİMESGUT'' a çıktı askerliğim, yedek subay olarak.Sınıfı tank diyor, benim meslekçi değil galiba değil mi?

Internetten baktim da gidecegin yer komando yetistiriyormus. Bu arada duzelteyim 26 ocak yaziyor olabilir meslekci astegmenlerde. Katilmadan onceki persembe sevk tarihi olur genelde.
    Bu linkte bes sene once acemilik yapmis birisinin blogu mevcut:http://www.kemalkefeli.com.tr/zirhli-birlikler-okulunda-acemilik-1.html

Tanklarin belirli bir kismi suan Suriye'de.. Bildigim kadariyla astegmenleri sinirdisi gorevine vs vermiyorlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator2 -- 22 Ocak 2017; 20:0:49 >
  • Teşekkürler hocam, hemen okuyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 22 Ocak 2017; 20:7:37 >
  • Acemi Birligi "İstanbul Maltepe İkmal Maliye"

Usta Birligi "1. Ordu Karargah Lojistik Destek" Olanlar Mesaj Atsin Bilgilendiriyim.

Muv. Özelliği meslek kurası yazdığından meslekçi olduğum kesin.

• gemlik bursa benden başka yokmu arkadaşlar ?
  • BYılmazz B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun

Takım komutanı olduğun yazıyor. Bu yüzden 75 gün acemilik yapacaksın. Sonrasında yemin törenine katılıp, 15 gün meil iznine gideceksin. Ardından da asteğmen olarak kuradan çıkan görev yerine teslim olacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laz-i

quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

Kardeşim gittiğin tabur 14. Zirhli tugayin ve genelde adanin en düzenli taburudur. Su , duş wc sorunu yoktur. Yemekler fena degil. Kantinler yakindir. Tüm kartlar geçerlidir. Ankaradan aldiginiz kirmizi ve cipli ziraat karti hariç.

Karargah hizmet bölüğü biraz kalabaliktir ama zamanla alisirsin.

Koğuşlar 12 kişiliktir.

Havalar turkiyeye gore biraz daha güneşlidir ve sicaktir.

Giderken eşya konusunu abartmayin.

Gittiginizde muhtemelen 3 hafta carsiya cikarmazlar.

Ama sonrasında cikin ve rahatlayin.

Söyleyecek çok şey var.

Ama ankarayi sakin ha kibrisla kiyaslamayin. Ankara tatil köyüdür. Mamaktaki o makineleri ozleyeceksiniz örneğin...

Sorun aciklayayim.

Eyvallah hocam çok sağol.
    Benim acemi : BKM.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / BALIKESİR MERKEZ / BALIKESİR
    usta : 14 ÜNCÜ ZH.TUG.TOP.TB. KH. VE KH.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA

usta birliğimin aynı olduğu kimseyi bulamadım. Aynı yere düşen çok var ama bana denk gelmedi. Birde kimisi çok sıkıntılı yere gidiyorsun dedi kimisi rahat yer dedi. Bilen birinden duymak iyi oldu valla sağol

Tavsiye edeceğin bir görev var mı peki ? yazıcı olmaya çalış rahat edersin gibi

İki yerde ayni kardeşim bi arkadaş daha var hatta böyle bizle aynı olan 6 ay beraberiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

Kardeşim gittiğin tabur 14. Zirhli tugayin ve genelde adanin en düzenli taburudur. Su , duş wc sorunu yoktur. Yemekler fena degil. Kantinler yakindir. Tüm kartlar geçerlidir. Ankaradan aldiginiz kirmizi ve cipli ziraat karti hariç.

Karargah hizmet bölüğü biraz kalabaliktir ama zamanla alisirsin.

Koğuşlar 12 kişiliktir.

Havalar turkiyeye gore biraz daha güneşlidir ve sicaktir.

Giderken eşya konusunu abartmayin.

Gittiginizde muhtemelen 3 hafta carsiya cikarmazlar.

Ama sonrasında cikin ve rahatlayin.

Söyleyecek çok şey var.

Ama ankarayi sakin ha kibrisla kiyaslamayin. Ankara tatil köyüdür. Mamaktaki o makineleri ozleyeceksiniz örneğin...

Sorun aciklayayim.

Dostum askeriyenin verdigi ziraat kartlari gecmiyosa eğer hangi kartlardan cikartalim orada hangi bankalar var tavsiye ettigin var mi birde oradan ikinci el akilli telefon alacak olsak pahalıya mi gelir?

• Sa beyler. Yedek subaylık çıktı bana. Acemilik ve sonrası için neler bekliyor bizi asttegmen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize hiç yokmu

• allah aşkın a bir tane izmir buca cezaevi yok mu usta birlik işin kötü tarafı sözlüklerdw ebile bilgi alamadım ban bi yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.