Şimdi Ara

35m2'lik Salona Klima İhtiyacımı Hangi Model İle Karşılayabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 metrekare büyüklüğünde salonumuz var. Eski kullandığımız Arçelik'in 2000'lerde çıkardığı 18.000'lik bir klimaydı. Fakat 3-4 kere parça değiştirmesine rağman sıcak hava üflemeyi 5 dakika yapıp kendini kapamaya başlıyor. Artık çözümünü serviste bulamadığından yeni 1 ürün düşünüyorum.

2000 TL'ye kadar alabileceğim bir klima arıyorum.

Gazete ilanlarından şu 2 modeli gözüme kestirdim ve telefon ettim ama malesef adam gibi bilgi alamadım.

Bu ürünler arasından hangisini tercih etmeliyim ya da daha kullanışlı , iyi bir ürün tavsiye edebilirmisiniz ? Gerekirse 2200 seviyesine kadar zorlayacağım.

İlgili olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 11 Temmuz 2009; 13:31:38 >

• 18.000 lik bi cihaz hem ısıtmada hem soğutmada sana yeter ama şöle bi etken var ilk baktığın mitsubishi electric cihazı 18.000 btu sabit cihazda D sınıfı elektrik sarfiyatına sahip ikinci baktığınsa mitsubishi heavy fakat eski eri yani iklimsanın elinde kalan cihazlar onlarda C sınıfı elektrik sarfiyatına sahip anlıyacağın senin işini ikiside çözemz bu tarz bi klima istiyosan mitusbishi heavy ama yeni modeli AiRFEL in disbiritörlüğündeki cihazı olan SRK56HE-S1 modelini tercih etmelisin bence hem ısıtma da hem soğutmada A++ sınıfı diye geçiyor elektrik sarfiyatı 1.56 kw çok düşük bi değer hatta en düşük diyebilirim sabit hızlı 18 lik bi cihaz için ve elindeki parayla da alırsın ömür boyu arkana bakmazsın o cihazda ve en öneli özelliği elektrikten soğabilecek arızaları dahi garanti kapsamındadır heavy de sadece çünkü alçak ve yüksek voltaja karşı koruma sistemi koymuş içine bi sıkıntı olursa kormua sistemimde arıza var diyip onuda garantiye alıyor hiç bi firmada yok bu sen bilrisin genede :)

• alternatif olarak yine sanko nun getirdiği hyper serilerinide önerebilirim. Tabi fiyat biraz yüksek ve inverter ciharlardır.

SRK50ZG-S veya SRK63ZE-S1 özellikle 63 olan 24000 btu nominal olmasına rağmen hem ısıtma hemde soğutmada A sınıfıdır.

seçim yinede senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.