Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E-devlet'te formu doldurup onaylamama rağmen şubede görevli en baştan yeniden doldurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: fugazii

Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.

bayram öncesi hayırlısıyla bırakıyorum ben

Bende bayramla beraber bırakıyorum fakat aralık yani 2. grup çıkarsan belki edebilirimçalışmaya devam .bayramla beraber 25 ekıme kadar tatıl yaparım dıye dusunum. Şuan çalıştıgım pozisyonda ihtiyacta var o anki piskolojıme göre hareket edeceğim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

s.a devreler nasılsınız ? az önce şubeden geldim bu e-devlet meselesi ile ilgili oradaki memur bu e-devlet ile bizim alakamız yok orayı kurcalamayın dediler = )

devrem e devlet tam saçmaklı oldu çıktı.

ben sabıka kaydı lazımdı edevlet veriyor ancak emniyet kabul etmiyor. anla artık sen gerisini.
  • Merhaba arkadaşlar bugün Casio F-91W siparişini verdim. Termal içlik ve silikon tabanlık için internetten alabileceğim site adresleri verebilirseniz çok iyi olur birde bu ürünlerin özellikleri nasıl olmalı teşekkürler.

Bu arada saat linki ilgilenen olursa

http://www.hizlial.com/casio-f-91w-1dg-kol-saati/17.902.0001.0564
  • Heyecan git gide artıyor, devrelerbu evci izni ile ilgili bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

hocam nereden aldın bu saati?

hizlisaat.com dan kapıda ödeme ile aldım.

Yüzlerce model var ve kutusu garanti belgesi faturası ile birlikte geliyor güvenilir bir site. 3 gün içerisinde elinizde oluyor
  • Time_Force kullanıcısına yanıt
    daha gitmeden ne evci izni tertip askerligini yaptıgın yerde ikamet eden abla anne baba vs varsa hafta sonları onların yanında kalabiliyon @Time_Force
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahir_b

Merhaba arkadaşlar bugün Casio F-91W siparişini verdim. Termal içlik ve silikon tabanlık için internetten alabileceğim site adresleri verebilirseniz çok iyi olur birde bu ürünlerin özellikleri nasıl olmalı teşekkürler.

Bu arada saat linki ilgilenen olursa

http://www.hizlial.com/casio-f-91w-1dg-kol-saati/17.902.0001.0564

Saatlere karışmıyolar sanırım askerde.şubeye gittiğimde bi askerin kolunda kocaman bi saat vardı hemen dikkatimi çekmişti saati

• quote:

378 kişiyiz ama gel gör şurada 20 kişi geliyor muhabette

Yazmasakta takipteyiz

Benim aklıma takılan ne götüreyim onu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tosbağa_50

quote:

quote:

Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.

bayram öncesi hayırlısıyla bırakıyorum ben

Bende bayramla beraber bırakıyorum fakat aralık yani 2. grup çıkarsan belki edebilirimçalışmaya devam .bayramla beraber 25 ekıme kadar tatıl yaparım dıye dusunum. Şuan çalıştıgım pozisyonda ihtiyacta var o anki piskolojıme göre hareket edeceğim artık.

Ben bayram öncesi ekimin ilk haftası çıkıyorum işten devrem

• quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

quote:

378 kişiyiz ama gel gör şurada 20 kişi geliyor muhabette

Yazmasakta takipteyiz

Benim aklıma takılan ne götüreyim onu düşünüyorum

İç çamaşırı, traş takımı, eşofman, pudra, birkaç çorap, içlik önceliklerin olsun hocam.

• Bende anlamadım gitmeden ne bu heves ama kulağa hoş geliyor @@yasinbekir1907
  • Time_Force kullanıcısına yanıt
    belkide içimizi rahatlatacak bişeler bekliyoz birbiimizden ne korkak adamız altı üstü 5.5 ay tabi kısa çıkarsa @Time_Force
  • İslemleri yaptirmadan once kisa olsun baska bisey istemiyorum diyodum uzun gelrise mahvoldum diyodum islemler bitti acaba uzun gelse daha mi iyi olur diyorum kendi icimde celiski ve buhranlar icersindeyim daha gitmeden:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm devreler muhabbetiniz bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego034

quote:

Günaydın devrem.bende çalışıyorum ekimin ilk haftası işten ayrılmayı planlıyorum.sağa sola gidip biraz dinlenirim diye düşünüyorum.zaten bayramda geliyo.biraz gezeriz iyi olur bana göre

peki ikinci gruba kalırsınız ne olacak o kadar zaman boşta duracaksınız?

• ulan acaba bu başlıktan kaç kişi subay olacak. mühendisler şanslı

• alpella84 kullanıcısına yanıt
    çok merak ediyorum
  • İşten ayrılacak olanlar 25 Ekim'i beklesin bence, aralıkta gitmek de var. 40 gün boş kalmayın

• alpella84 kullanıcısına yanıt
    Diğer türlü de hiç tatil yapmadan gidicez neredeyse. Karışık isler biraz

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.