Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (365. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    378

google da kaydı tutuluyor
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    378 kişiyiz ama gel gör şurada 20 kişi geliyor muhabette

• Or_By O kullanıcısına yanıt
    sen bayramdan gör sonra buraları
  • Arkadaşlar casio saat arıyorsanız bence bundan alın. Casionun klasik saatinin bir benzer versiyonu gene Casio fiyatı da uygun.

Özellikleri kullanımı aynı zaten. 28-29 liraya bulunuyor ben de netten aldım :) Varlığı yokluğu belli değil. ışığı ertelemeli alarmı, saat başı dıt dıtı, kronometresi falan var :D

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER )
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    25 inde her f5 de 2 sayfa atlayacağımız kesin. ama umarım biraz daha hareketlenir bayramdan sonra. 353 leri sayıca geçemicez gibi bari sayfa ve okunma sayısında geçelim
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Benim de gayem o bari sayfa olarak geçelim adamları , herkese 355'lerin gücünü gösterelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

25 inde her f5 de 2 sayfa atlayacağımız kesin. ama umarım biraz daha hareketlenir bayramdan sonra. 353 leri sayıca geçemicez gibi bari sayfa ve okunma sayısında geçelim

onlar 480 leri son günlerde gördüler , biz ise neredeyse 1,5 ay önceden 378 i gördük bize 600 yolu gözükür
  • 355. dönem akar
  • Demand it! kullanıcısına yanıt
    Tanısan inan çok seversin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

onlar 480 leri son günlerde gördüler , biz ise neredeyse 1,5 ay önceden 378 i gördük bize 600 yolu gözükür

Başlıkta hâlâ 327 mi ne yazıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Canerksk88

Tanısan inan çok seversin :)

İns ayni yere duserizde tanisiriz:-) ama boyle dusunmen uzucu gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Devrem dikkat etmemişim

Yalnız Dağ filminin DVD si bu sonbahar aylarında raflardaki yerini alacak .

Film Erzurumda çekilmiş. Bide nisan ayında çekmişler. Elemana amma güldüm. Ben doğma büyüme Erzurumluyum. Diyor ordaki askerleri düşündüm o şartlarda askerlik yapan biz filmi çekerken bile zorlandık her yerimize kar girdi çok üşüdük diyor. Ulan Konaklı'da çekmişsiniz orda otel vs var 2011 olimpiyatlarında ana 2. yarış pistiydi. Erzurum'da asker napıyor yatıyor. Olaymı var terörmü bide nisanda üşümüş sen ocakta burda ol yavrum -40 :) . Filmi Hakkaride çekseydin görürdün nokta noktayı :D

http://www.youtube.com/watch?v=9CvV_3k8A24

• umutozturk U kullanıcısına yanıt
    hocam nereden aldın bu saati?
  • Cümleten Selamunaleyküm devrelerim.

Hayrlı sabahlar. "Kaldı 32"
  • Murat_Kasım_Celbi kullanıcısına yanıt
    hayırlı sabahlar devreler saat 9 hadi kalkın bakalım
  • günaydın devreler
  • günaydın devreler
    istanbul/avcılarda yaşıyorum kütük edirne aöf işletme mezunuyum 25 ekimi bekliyorum bende herkes gibi.

herhangi bir işte çalışan arkadaş varsa askere gideceği için tazminatını alabilir, ancak bu durumu muhasebe birimine dilekçe yoluyla bildirmesi gerekecek. dilekçede askerlik görevim nedeniyle xx/xx/xxxx tarihinde ayrılacağımı bildirir ibaresi yazılması gerekli. Eğer askerlik görevini belirtmezseniz hiç bir hak talep edemezsiniz.

askere gidip yakın zamanda gelen kişilere sorduğum kadarıyla, çok eşya götürme diyorlar. ama traş takımı 3-4 çift çorap, 5-6 don felan götür dediler. ilk günlerde çok sıra vs yoğunluk olacağı için ilk zamanlarda temin edemeyebiliriz sonraki günlerde rahatlıkla kantinten alırsınız dediler. bende pek fazla bişey götürmicem don-çorap traş takımı havlu felan daha sonra ihtiyaç olursa kantinden alırız artık

herkes için hayırlısı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Kardeşinin askerliğini senden önce yapıp gelmesi nasıl bir duygu ?

Kaç günümüz kaldı saatçi başı?
  • Bnmde arkadaş kısa dönem yaptı geldi 3 gün önce adamda saç sakal birbirine karışmış saçlar bembeyaz saç sakal birbirine karışmış dedim abartmadım arkadaşlar sordum kızmadılarmı yok dedi son günlerde karışmadılar die ne güzel işmiş dedim sonra dedi sen nasıl bitircen 170 günü her gördügünde böle dio ****
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.