Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diego034

quote:

Orijinalden alıntı: fugazii

Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.

Günaydın devrem.bende çalışıyorum ekimin ilk haftası işten ayrılmayı planlıyorum.sağa sola gidip biraz dinlenirim diye düşünüyorum.zaten bayramda geliyo.biraz gezeriz iyi olur bana göre

benim bu hafta son iş. yeter bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

İşten ayrılacak olanlar 25 Ekim'i beklesin bence, aralıkta gitmek de var. 40 gün boş kalmayın

Evet, şimdiden ayrılanlar var. Beklemekte fayda var.
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    Ben 15 ekimde çıkacam zaten 1 hafta sonra yerler açıklancak hiç olmadı 1 ayada pc de evde oyun oynarım :D
  • spyfox kullanıcısına yanıt
    4 Ekim benimde işten çıkış tarihim olarak görünüyor...
  • Diego034 kullanıcısına yanıt
    Hacı kasımda gidersen 26 Ekim'de işten ayrılırsın, sana kalıyo nerden baksan 10 gün. Aralığa kalırsan da aralık başı gibi çıkarsın. Yeter de artar bile. Vücudu tembelliğe alıştırmadan gidin hocam. Vücut alışmış erken kalkmaya yorulmaya,ben tüm gün evdeyim ve geç yatıp geç kalkıyorum, hareketsiz bir hayat sürüyorum bu yüzden askere gitmeden 10 gün önce erken kalkıp koşmaya başlayacağım. Vücudu hazırlamak lazım ki zorluk çekmeyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahne amiri kullanıcısına yanıt
    Aleyküm Selam ve Rahmetullah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego034

4 Ekim benimde işten çıkış tarihim olarak görünüyor...

en güzelini yaparsınız. ha aralık olayı şans ama yapacak bir şey yok. zaten okuldan işe, işten okula koşturmakla; iş yeri köşelerinde ders çalışıp sıınava koşturmayla geçen, bayram seyran, haftasonu olmayan, kimi zaman sabah 10 akşam 10 dahi çalıştığım bir işim var. ve üniversite hayatımla beraber 3.5 yıl böyle geçti. part time çalışıyordum ama bu bile yetti. okul son sene çok zorlasada inat ettim, okuluda uzatmadım, tazminatımıda alarak bitireceğim.

işe girerken biri bana partsın ama 40 ay çalışacaksın diye sözleşme imzalatsa koşar adımla uzaklaşırdım. sivildeki bu yoğun hayatımdan ötürü askerde pekte zorlanacağımı sanmıyorum.

artık dinlenme vakti. 1 ay bile olsa.

• Allah razı olsun.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Biran önce bitirip gelelim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agk123 -- 23 Eylül 2013; 13:03:57 >
  • Beyler hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Benim merak ettiğim biz bu acemilik ve ustalık döneminde hangi rütbelerle muhatap olucaz? hangisinden emir alıcaz hangisine emir vericez? yanlış adamlarla yanlış diyaloglara girmeyelim şimdiden hazırlıklı olalım.
    Artık yasalarda değişti bi haksızlık durumunda haklarımız nelerdir? Bunlarıda konuşsak faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tebdilikiyafet

Beyler hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Benim merak ettiğim biz bu acemilik ve ustalık döneminde hangi rütbelerle muhatap olucaz? hangisinden emir alıcaz hangisine emir vericez? yanlış adamlarla yanlış diyaloglara girmeyelim şimdiden hazırlıklı olalım.
    Artık yasalarda değişti bi haksızlık durumunda haklarımız nelerdir? Bunlarıda konuşsak faydalı olur.

en çok onbaşı ve çavuş göreceksin. biraz uzman biraz da astsubay. bir iki tanede subay görürsün. usta birliğine bağlı olarak göreceğin rütbeli sayısı değişir.

hepsinden emir alacaksın ama emir veremeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

en çok onbaşı ve çavuş göreceksin. biraz uzman biraz da astsubay. bir iki tanede subay görürsün. usta birliğine bağlı olarak göreceğin rütbeli sayısı değişir.

peki onbaşı bana bi emir verdi yapmazsam sonucu ne olur?

• Slm Arkadaşlar
    şimdiden başlanmış alışverişlere

sorduk soruşturduk gaza gelip çok bir şey götürmeye gerek yokmuş onu duyduk
    son hafta sadece en elzem olan şeylerin alınması kanısındayım
    içlik, çamaşır, traş takımı, havlu vs

birde nereye düşeceğimiz çok önemli tabi
    sonuçta kışın gideceğiz ama yine de alışveriş kısmını
    son haftaya bırakma taraftarıyım

herkesin hakkında hayırlısı olsun
  • bu sabah işlemlerimi bitirdim. Hiç kimse yoktu 10 dakikamı almadı. Artık 25 Ekim'i bekliyoruz. Hayırlısı bakalım
  • Bu öğrenim kredisi başlıyor benim, askere gitmeden
    Onu nasıl yapsak ne etsek fikri, bildiği olan var mı ???
    yani erteleme gibi bir durum söz konusu mu
    ona göre dilekçe falan yazsak
    boşuna faiz yemeyelim yani
  • 25 ekimde ortalık çok karışacak
    üzülenler, sevinenler, hiç bir duygu yaşayamayanlar
    hadi hayırlısı bakalım

25 ekimden önce açıklansa şahane olur
    mesela bayram haftasına girmeden ayın 11 inde falan
    çok iyimser oldu evet
    bari bayram biter bitmez 21 inde açıklasalar
    4 gün 4 gündür yani

• selam olsun devrelerim zaman geçmek bilmiyor işteyim işten çıkma tarihi olarak 25 ekimi düşünüyorum ama o gün ne zaman a teslim tarihi çıkacak oda belli değil gerçi birde aralık da derlerse 1 ay boş kalmış oalcam gerci onu iyi ayarlamak lazım para lazım :)

zaman geçmiyor geçmiyooorrrr

sıkıntı mod : on

bu arada okadar cok askerlik anısı ve askerlikle ilgili detay, bilgi, tavsiye duydum ki anlatamam yani gitmiş kladar oldum artık kusucam askerlikten.

gidelimde bir an önce bitsin şu iş ya yokmu şöyle zamanı ileri alan bir olay :/
  • quote:

quote:

quote:

agaaa mevzu çıkar

inşaallah sıkıntı falan yaşamayız ya, ama bu konularda
    dedelerin muhabbete dahil olup bizlere bilgi vermeleri gerekiyor

herkesin çekindiği durumlar bunlar tabi
    ama ümit ediyoruz böyle sıkıntılar yaşanmaz

ama doğru dersin biraz da bu konuları konuşalım

• quote:

quote:

quote:

verilen emirlere harfiyen uyacaksın. eğer uymazsan başın belaya girer. hakkında tutanak tutulur askeri emre karşı gelmekten. ceza alırsın, dosyana işlenir usta birliğine sabıkalı olarak gidersin, askerliğin uzar vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

verilen emirlere harfiyen uyacaksın. eğer uymazsan başın belaya girer. hakkında tutanak tutulur askeri emre karşı gelmekten. ceza alırsın, dosyana işlenir usta birliğine sabıkalı olarak gidersin, askerliğin uzar vs.

Aynen böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_babil

devreler sim kartta götürecek miyiz=)

usta birliğine gidene kart sim kart götürmenin bir anlamı yok. çarşı izniniz olmayacak çünki. usta birliğinde çarşıya çıktığınızda askerlere telefon kiralayan kişiler var onlardan belli bir ücret karşılığı kiralayıp kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.