Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aleyküm Selam ve Rahmetullah .
  • Murat_Kasım_Celbi kullanıcısına yanıt
    ve aleyküm selam.az kaldı değişik duygular içersindeyim.3 senedir çalıştığım işi düzeni bırakmanın hüznü çöktü sanki.aslında çıkmak istiyordum fakat gitmek niyeyse hüzün verdi.
  • Bi bakmışız şafak doğan güneş

Daha gitmeden bunu yazabiliyosam sorunluyum abi ben
  • Sevk Öncesi Hazırlık işlemleri için de bu günü saymazsak 5 gün kaldı ona göre hareket edin devreler :)

• Dedim okul biter bitmez gidip geliyim hemen :) Nişanlıyım.geliyim evleniyim. işimde de devam ediyim. askerlik vatan borcu oldugu kadar hayata atılmaya engel.
  • Günaydın devreler , hayırlı sabahlar
  • Künye falan boş işler.Bunları dışarıda yaptırmayın zaten verecekler.Askerliğin ortalarına doğru o künyeyi takmak bile istemeyeceksiniz benim cebimde dururdu.Öyle bavul yapıp götürmeyin gereksiz şeyler doldurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metocan87

quote:

Orijinalden alıntı: _mustang_

Herkese Selam Tertipler . .
    Bende Geldim artık . .
    uzun zamandır takip ediyordum şimdi nasip oldu . .

Herkesin hakkında hayırlısı olsun

hoş geldin tertip sende yap kaydını listeye :))

tamam beni de yazın listeye

ikamet : Manisa
    kütük : Ağrı
    Bölüm : Kamu Yönetimi
    Y.S isteği : Evet

• Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.
  • şu götürülecek şeylere karar verme kısmı çok sıkıntı ya kimisi var dünyaları götürüp pişman oluyor kimisi var hiçbirşey tedarik edememiş acemilik birliginde kabak gibi kalmıs ortada ...çok da güvenmeden kantinden abartmadan çamaşır çorap stokuyla gitmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgk

Dedim okul biter bitmez gidip geliyim hemen :) Nişanlıyım.geliyim evleniyim. işimde de devam ediyim. askerlik vatan borcu oldugu kadar hayata atılmaya engel.

İyi yapmışşın kardeşim yakın zamanda evlilik gibi bir planında varsa en erken yapıp dönmek en mantıklısı.. hakkında hayırlısı olsun.
  • _mustang_ kullanıcısına yanıt
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkjJZadnJjihdGFMUXdmb19icXlGbDY1TXJxTUFpTmc#gid=11

Buradan kendini ekleyebilirsin devrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugazii

Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.

Günaydın devrem.bende çalışıyorum ekimin ilk haftası işten ayrılmayı planlıyorum.sağa sola gidip biraz dinlenirim diye düşünüyorum.zaten bayramda geliyo.biraz gezeriz iyi olur bana göre
  • Diego034 kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı öyle galiba devrem ben de en olmadı bayram öncesi bırakırım.
  • http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/safak-saati-asker-saati-army-watch-93363585

Bu saatte güzele benziyor arkadaşlar , ne dersiniz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

Bi bakmışız şafak doğan güneş

Daha gitmeden bunu yazabiliyosam sorunluyum abi ben

sakin devre.
  • nisanda gitmiş gelmiş olan kısa dönem arkadaşa sordum ne götürelim.

dedi bol bol iç çamaşırı ve temizlik malzemesi götür. kantinden alırım dediğin bir çok şeyi alamazsın manyak sıra var dedi. dolaplarda kilit yasakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkorpe

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/safak-saati-asker-saati-army-watch-93363585

Bu saatte güzele benziyor arkadaşlar , ne dersiniz ? :)

Casio F91W akar.

Bu arada 1. grup kısa dönem er çıkarsa hangi tarihten itibaren asker sayılıyoruz ardaşlar?
  • s.a devreler nasılsınız ? az önce şubeden geldim bu e-devlet meselesi ile ilgili oradaki memur bu e-devlet ile bizim alakamız yok orayı kurcalamayın dediler = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: fugazii

Günaydın devreler. İşi ne zaman bırakayım dersiniz? Veya ne zaman bırakacaksınız? Toplu işten ayrılma organizasyonu düzenleyelim.

bayram öncesi hayırlısıyla bırakıyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.