Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabi bende dusundum. İngilizce körelmesin diye ingilizce roman alsam yasakmidir acaba yabanci dil diye? Sherlock holmes in orjinaline baslamistim yazin takoz gibi anca askerde biter o zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

uzunlar ayrı kısalar ayrı kalmayacak mı acaba. suit oda var mı

var var yazılımcı senin için özel suit var bilgisayar var yazılım filan yazarsın
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    acemilikte ayrı ustada birmiş ne bilem ilk defa askerlik yapcam ne diyolarsa odur @Yazılımcı Online
  • Siyasi olmadığı sürece kitap götürmek yasak değildir, sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha kitap olayını bende düşündüm ama belki izin vermezler diye giderken götürmeyeceğim. gideceğimiz yerlerde vardır mutlaka çarşı iznine falan çıkarsak alırız bitane okuruz orada

Kitap olayı şöyle. Komutana kitaplarınızi götürüp, görülmustur diye imzalatip mühürletiyorsunuz, problem olmuyor.

• Kitap olayından çekinmeyin, şansımiz olursa epey kitaplar işimize yarar. Bende ingilizce ile ilgili birkaç şey götürecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertugur

quote:

Orijinalden alıntı: superyusuf

2011/10 nedir arkadaslar.insallah 2. gruba kalmam

pazartesi bende başvurdum kasım celpinde inşallah gideceğim edevletten bu bölüme nasıl ulaşıyoruz birde 25 ekimde belli olduktan sonra askerlik şubesine gidiyormuyuz nasıl olcak valla bilmiyorum :)

e dvletten bisey ypmana grek yok

• Ağustos celbine gitseydim kpssye çalışacak zamanım olurdu. Kasımda gitsem nisanda burdayım, kpssye 3 ay felan kalıyor, 3 ayda çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Ağustos celbine gitseydim kpssye çalışacak zamanım olurdu. Kasımda gitsem nisanda burdayım, kpssye 3 ay felan kalıyor, 3 ayda çok zor.

Aynı yere dusersek matematikte yardımcı olurum hocam.
    Ben alandan hazirlanacagim o yüzden 2015 Kpss ye gireceğim. Ama ingilizce kullanılmayinca unutuluyor.
  • Selamünaleyküm devrelerim bende işlemlerimi dün hallettim. E devletten herhangi bir şey doldurmadım şubede 5 dk da bitirdim işlemlerimi.Şimdi yapmamız gereken sadece 25 ekim i beklemek değil mi? E devletten herhangi bir işlem yapmamız gerekiyor mu?
  • 15 Ağustos'tan beri bu başlıkta yazıyorum, ilk kez anasayfaya baktım, ne kadar geniş bir forum burası, binlerce konu yüz binlerce mesaj.. Bizim başlık hangi konu altında acep ¿
  • spyfox kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah aynı yere düşeriz o zaman Matematiğim berbat benim
  • sakal28 kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam devrem başka bir işlem yapman gerekmiyor. Muhtemelen e-devlet sayfandaki bilgilerin bazıları yanlış girilmiş olacak, onu kafaya takma, şubede verdiğin bilgiler önemli. Hayırlı olsun.

edit: benden önce cevap veren olmuş Neyse bari şunu sorayım sen uzun dönem mi istiyordun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpella84 -- 20 Eylül 2013; 22:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

15 Ağustos'tan beri bu başlıkta yazıyorum, ilk kez anasayfaya baktım, ne kadar geniş bir forum burası, binlerce konu yüz binlerce mesaj.. Bizim başlık hangi konu altında acep ¿

Forumdaki 7. Yılım .d. ne arasan bulursun burada.

Katı cisimler hariç, hemen her şeyde elimden gelen yardımı yaparım hocam.

• spyfox kullanıcısına yanıt
    Hocam ben en iyi celp dönemi hangisi diye aratırken bu forumu buldum. Gerçi biliyordum bu forumu ama hiç girip de incelemedim. Ordan da bir şekilde ağustos 2013 celbine ulaştım, ordan da buraya geldim
  • Devreler Allah muhabbetinizi arttırsın valla maşallahınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

Devreler Allah muhabbetinizi arttırsın valla maşallahınız var

Gel katıl hocam sende. Ah ulan gece çay çorba muhabbetler filan edebilsek keşke askerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

Devreler Allah muhabbetinizi arttırsın valla maşallahınız var

Gel katıl hocam sende. Ah ulan gece çay çorba muhabbetler filan edebilsek keşke askerde.

Eyvallah sağolasın devrem,inşallah yaparız gerçi yorgunluktan yemekten sonra uyursunuz diyorlar ama bakalım

• Devreler, ben de 2012 kpss'ye hazırlanmadım. 2014'e hazırlanmak istiyorum ağustos olsaydı güzel zaman kalacaktı ama olmadı. Askerde 1 saatte olsa tarih, coğrafya ve anayasa bakmak istiyorum tabi usta birliğinde. Acaba usta birliğinde kitaplarımızı kendi dolaplarımıza koymaya izin verirler mi ? Kardeşim 15 ay yaptı. Sorun çıkarmazlar dedi ama emin olamıyorum. Sizce yapılır mı ? Zaten kasım celbi çıkarsa kpss falan çalışmam ama aralık celbi çıkarsa çalışmaya çalışacağım. Yapılabilir mi ne dersiniz ?

• sahne amiri kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin tertip gel katıl sen de, bence oldukça sakin burası bu akşam, ağustos celbinde gidenler başlıklarını 327 sayfada bıraktılar, bakalım biz onları geçebilecek miyiz Şimdi onun derdindeyim, daha çok ilgi alaka lazım
  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.