Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para işini ne yapacaz bankamatik kart filan lazım heryerde bulunan kart hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen067 -- 20 Eylül 2013; 19:05:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen067

para işini ne yapacaz bankamatik kart filan lazım heryerde bulunan kart hangisi?

yanınızda bir 100 tl filan götürün. bankamatik olarak ziraat kart götürün. çoğu yerde var. kredi kartı götürmeyin. kredi kartını kaybederseniz siz bulana kadar çıkış düğmesine basıp şifresiz işlem yapabilirler. başınız ağrır. bankamatik kartları, yani maaş kartlarınızı ise şifresiz kullanma imkanınız yoktur.

kesinlikle yanınızda kredi kartı getirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

quote:

para işini ne yapacaz bankamatik kart filan lazım heryerde bulunan kart hangisi?

yanınızda bir 100 tl filan götürün. bankamatik olarak ziraat kart götürün. çoğu yerde var. kredi kartı götürmeyin. kredi kartını kaybederseniz siz bulana kadar çıkış düğmesine basıp şifresiz işlem yapabilirler. başınız ağrır. bankamatik kartları, yani maaş kartlarınızı ise şifresiz kullanma imkanınız yoktur.

eyvallah, ptt kartı öneren arkadaşlarda vardı yeni bişey sanırım
  • arkadaşlar bu 25 ekimde belli olacak yerler de biz o gün hemen askerlik şubesine gidip gerekli işlemleri yapsak olur mu bi de o işlemler için neler gerekli bilgi verebilir misiniz
  • 2011/10 nedir arkadaslar.insallah 2. gruba kalmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glovkiss_1907 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen yine diplomanı götür, kimliğin zaten yanında olacak. Bunlardan başka bir belge istemezler. Diploma gerekli mi dersen hayır değil ama yine de bulunsun yanında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

quote:

eyvallah, ptt kartı öneren arkadaşlarda vardı yeni bişey sanırım

askere gideceklere otomatik olarak ziraat hesabı çıkarılıyor.Amca oğlu ağustos da gitti silüsünü aldıktan sonra eve zarf geldi ziraat hesabınızı alabilirsiniz diye ama gideceğimiz birlikte dağıtılıyormuş kartlar...

bende ptt kart var ben onu götürürüm,ziraat hesabıda olacak zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih54gs -- 20 Eylül 2013; 19:44:47 >

• semih54gs kullanıcısına yanıt
    heh işte bu devrem, yanlış hatırlamıyormuşum, neyse bir de kartla martla uğraşmayacağız o zaman.
  • devrelerim e-devlette yedek subay isteği hayır yazıyor düzeltip göndersem mi siz ne yaptınız düzeltmek için?

• UFBAZARRATH kullanıcısına yanıt
    Hocam ben düzeltip gönderdim ama değişen bir şey olmadı, yine hayır yazıyor. Sen dokunma hiç, o önemli değil, için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: superyusuf

2011/10 nedir arkadaslar.insallah 2. gruba kalmam

pazartesi bende başvurdum kasım celpinde inşallah gideceğim edevletten bu bölüme nasıl ulaşıyoruz birde 25 ekimde belli olduktan sonra askerlik şubesine gidiyormuyuz nasıl olcak valla bilmiyorum :)

• fugazii F kullanıcısına yanıt
    Ben çok merak ediyorum askerliğe elini kolunu sallaya sallaya hiçbirşey götürmeden giden var mıdır acaba ?
  • Orijinalden alıntı: dreamwalker

Orijinalden alıntı: erdem_61500

Eylül ayı için gidip evraklarımı henüz teslim etmedim o yüzden acaba 2.gruba düşme durumum daha mı yüksektir acaba _?

Düztabanım ve bel fıtığım var bunların raporlarını aldım hastaneden bunları askerlik subesinde evraklarıma eklerler mi yada kayda geçebilirler mi acaba_?

@Kerberos18 sen bilirsin bu işleri dostum =)

BUgün sağlık raporumla gittim şubeye durumu belirrttim ,adamın söylediği laf şu ''Düztabansan nasıl yürüyorsun''

adama iyi bir laf diyecektimde zor tuttum kendimi

kısacası hiç bişey ekletemedim bilgilerime ,komando ve yedek subay olmak istemediğimi belirttim

1 kasımda gel evraklarını al dedi (zaten dosyaları dizmişler büssürü kimisi yerde kimseyi salladıkları da yok)

şimdi ben bu sağlık raporlarımı askeriyede nasıl belirttirim arkadaşlar yardımcı olur musunuz_?

Abim askerden geleli 9 ay falan oldu onla konuştum , askere gittiğinde aşı saç kesme işlemleri flan olduğu sırada sağlık muayenesi var dedi sağlık probleleri olanlar ayrılsın diyorlarmış ve askeri hastaneye gönderiliyormuş aceba heryerde böyle mi olur askere gidip bu halde sürünmeyelim oralarda_??

(Bel fıtığım var ve düztabanım)

• Up

• Çok fazla eşya da götürmemek lazım yahu. ben şahsen sırt çantamı doldurup öyle gideceğim. bavulla falan uğraşılmaz. Hem orada herşey varmış ilk hafta idare etse bizi yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Hocam ben düzeltip gönderdim ama değişen bir şey olmadı, yine hayır yazıyor. Sen dokunma hiç, o önemli değil, için rahat olsun

sağol devrem muhattap olmayınca böyle mağdur oluyoruz işte inşallah bi problem çıkmaz.

• Vallaha kitap olayını bende düşündüm ama belki izin vermezler diye giderken götürmeyeceğim. gideceğimiz yerlerde vardır mutlaka çarşı iznine falan çıkarsak alırız bitane okuruz orada
  • Hocam ben kpssye çalışmayı bile düşünüyordum ama artık düşünmüyorum çünkü mümkün görünmüyor :D en azından ingilizce bir kitap alıp okusam iyi olur. İngilizce önemli aga

• acemilikte neysede usta birliginde uzun kısa karışık askerlik yapılcagı için bazı tertiplere bu kitap konusu tuhaf gelebilir millete malzeme vermemek için bnde götürmicem gibi
  • uzunlar ayrı kısalar ayrı kalmayacak mı acaba. suit oda var mı
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.