Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasım yada aralık grubu neye göre çıkıyor , hala bilen yada birşey duyan olmadımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canerksk88

Anaaaaamm gidiyozzzzzz :(( o değil de götüreceğimiz eşyalar tek bavula sığacak mı ben onu merak ediyorum . Ne zaman başlıcaksın eşyaları almaya? Ben 1 ekim gibi don vs hariç (hava deniz jandarma ayrı renk olayından dolayı) alabildiğim herşeyi alcam . Annemin kredi kartını yürütmem gerekiyo ahaha:D

ben sırt çantası götürmeyi planlıyorum. ne kadar çok eşya o kadar dert demek. çarşı olmayacağı için sivil kıyafet üzerine giyip gideceğin yeter. sırt çantasına kişisel eşyaları dolduracağım yeter o benim için. zaten kamuflaj eşofman havlu oradan verecekler.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    defalarca izlememe rağmen halen gülüyorum tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Arkadaşlar bu kasım yada aralık grubu neye göre çıkıyor , hala bilen yada birşey duyan olmadımı ?

bilgisayar kurası. tüm gidecekler listeleniyor sonra bilgisayar kura çeker gibi isimleri atama yapıyor.
  • Ulan haklısınız yemin ederim, abartmamak lazım, o tekerlekli bavullardan ufak bir tane yeter ya. Asıl önemli olan termal içlik, tıraş çantası, silikon tabanlık, birkaç parça don ve çorap. Gerisi kantinde var dert etmeyelim
  • edevletten sevk öncesi hzırlık formuna baktımda , sadece anne baba bilgileri dolu ikiside öz, her ikiside sağ, aile sorun var mı "evet "seçili. bu ne yahu, default olarak mı seçili geliyor bunlar acaba. Ben işlemi şubede yaptırmıştım edevletten doldurmadan gittim. Babam sağ değilki nasıl sağ gözüküyor orada da sadece baba sağ değil diye yazmışlardı. Acaba edevletteki ile asal sistemindeki farklı mı ?

benim giden bir kaç arkadaşım var, iç çamaşırı ve bozuk para dışında hiç bişey götürme dedi. 6 ay boyunca rutin olarak kullandığım ve aldığım, tıraş köpüğü, tıraş bıçağı, boya ve bot parlatıcı sünger dedi. Kirli çamaşırda biriktirmedim yıkamakla uğraşmadım, ucuzlarından buldum kullanıp attım dedi İyi fikir aslında öğrenci evindeyken arkadaşlarla plastik çatal bıçak alırdık toptancıdan bi tava tencere yıkama işi olurdu gerisini haftalık çöpe atardık , gerçi ben misafir giderdim ailemle kalmıştım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beni de ekleyin, beni de ekleyin

İkinci üniversite okuyorum, o da e-devlette sistemde göründü. Adamların hangi ara haberi olmuş ikinci üniversite okuduğumdan :D

Sabah gidip şubede işlemleri yaptıracağım kısmetse.
  • Kaç üniversite mezunu başvurdu acaba kasım celbi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Kaç üniversite mezunu başvurdu acaba kasım celbi için

Çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    aynen tertip adamın bahsettiği şeyler, bizimde gidip yaşayacğımız şeyler. küçük bir yere düşersek belki bu şekilde olmayacak ama alay,tugay gibi büyükşehirlerde bir birliğe düştüğümüzde bizde göreceğiz "ER GAZİNOSUNU" n büyülü dünyasını
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Ben artık okumayı bıraktım çünkü psikolojiyi bozuyor resmen.

O değilde yeri gelcek lise mezunu adamdan emir alcaz degilmi?

• Videolara çok güldüm he.

Az once askerliği kd izmir de yapan arkadaşla konusyorduk. Çorap sakin sabunlamayin mantar olursunuz dedi. Çok şey götürmeyin çanta boşaltta kimisinin fazlasını alıyor, bu kadar sana yeter diyorlarmis.

Adam ankaralı benim gibi âmâ izmir de donmus resmen. O sene kar yagmis filan.

Kamuflaji elime aldığımda gece 10 du saat dedi. Paso imza kosturmaca ilk gun geçiyor dedi.

• Selam tertipler bu bize verilen belgede grup numarası var ve benim (06) acaba bu numaranın 1. ve 2. grup için önemi varmı? bir önceki dönemde 08-09 olarak gitmiş. Sizde grup olarak kaç yazıyor tertipler.?
  • mysterio7 kullanıcısına yanıt
    hangi belgede yazıyor bu ?
  • Bende 8 senedir sakallıyım. Nasıl keseceğim o sakalı aaah ah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Durum belgesi hocam hani isim,statü,celp dönemi,adres gibi bilgilerin olduğu kağıtta ''GRUP NUMARASI :2013/06''şeklinde geçiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Arkadaşlar bu kasım yada aralık grubu neye göre çıkıyor , hala bilen yada birşey duyan olmadımı ?

bilgisayar kurası. tüm gidecekler listeleniyor sonra bilgisayar kura çeker gibi isimleri atama yapıyor.

Hocam bu işte sırf torpil geçiyor , o bilgisayar atıyor işi tamamen yalan .

Benim bir arkadaşım var . Bursada mermer fabrikaları var, dürüst düzgün bir çocuk . Şimdi abiside bu dönemde bizimle gelecek .

Amcasının oğlu torpil yaptırmış 2 sene önce , İstanbul Gata çıktı orada resmen gezdi yattı . Askeriyeye zaten yüklü meblağlarla bağış yapıyolar .

Ama bu arkadaşım torpil yaptırmıyor , neresi çıkarsa diyor .

Ben sana orta çaplı bir fabrikanın yapabildiğini söylüyorum . Daha büyük dönen işleri sen düşün . Bilgisayar falan tamamen yalan . Bunlar kesin en az 10 gruba ayırıyor . Bizim düşeceğimiz yerler şimdiden bellidir . Muhtemelen 2-3 seçenek var hepimiz için . Ama o seçenekleri bilmiyoruz .

• Öyle deyince endişelendim şimdi devrem, yazın gitmeyelim çok sıcak diyoruz ama kışın da Erzurum gibi bir yere düşersek halimiz nice olur bilmem, adam İzmir'de donmuş ya
  • arkadaşlar bir sorum olacak. acemi birliği 15-20 gün arası olacak sanırım, acaba yanımıza ne kadar para almamız gerekiyor aşağı yukarı? bilgisi olan varsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterio7

quote:

Durum belgesi hocam hani isim,statü,celp dönemi,adres gibi bilgilerin olduğu kağıtta ''GRUP NUMARASI :2013/06''şeklinde geçiyor

Haziranda ilk işlemi yapmışsindir. Benim de temmuz başvuru ve 07 .

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.