Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer0625

Arkadaşlar merhaba, celp dönemleri değişti etti konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmaya çalışıyorum fakat üniversite bittiğinde 2 yıl tecil hakkımı kullandım ve Tecil bitiş tarihi 29/09/2013 ve 30/11/2013 sevk tarihi yazmaktadır. Şimdi ben hemen askerlik şubesine gidip kasım için işlem(muayene felan) yaptırabilir miyim ? Tarihleri ne zamandır? Ne zaman gitmem gerekecek yardımcı olur musunuz. Malum çalışıyorum ve ona göre işten ayrılacağım

30 eylüle kadar islemlerine yaptirman gerekiyor aksi halde bakaya islemine tabi olursun,en yakin zamanda askerlik subesine gidip islemlerini halletmelisin
  • Çok tesekkur ederım yardımın ıcın bılgıler için.Tecil ettirirken 4 tane kimlık,dıploma fotokopılerı aldıkları zamankı işlemler gıbı mı yapılacak acaba, bir de kilo problem olacak benım buyuk ıhtımal, aıle hekımı konya da kayıtlı, gebze de oturuyorum. İzmitte askerlık subesıne basvuru yapayım dıyorum farkeden bır sey olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer0625 -- 20 Eylül 2013; 11:18:02 >
  • Selamun aleyküm devrelerim Cuma'mız mübarek olsun,herkese iyi haftasonları dilerim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıcırbey1

Görüntülü 'götürülecekler listesi'
    353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER )

hocam ibretlik paylaşım olmuş eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: omer0625

Çok tesekkur ederım yardımın ıcın bılgıler için.Tecil ettirirken 4 tane kimlık,dıploma fotokopılerı aldıkları zamankı işlemler gıbı mı yapılacak acaba, bir de kilo problem olacak benım buyuk ıhtımal, aıle hekımı konya da kayıtlı, gebze de oturuyorum. İzmitte askerlık subesıne basvuru yapayım dıyorum farkeden bır sey olur mu

Subede islemlerini yaptirmak istedigini söylediginde hangi kütük kayitlisin ve sube burasimi diye soracaklar fakat yinede sen durumun önceden belirt,kilo veya saglik probleminin oldugunu söylediginde daha önce muayene girip girmedigini soracaklardir hayir dersen islemlerini yapmadan önce seni muayene yollar fakat aile hekimleri sadece kayitli oldugun yere bakiyorlar diye biliyorum bu yüzden subeye durumunuda anlatmalisin onlar buna göre seni yönlendirirler.Boy ve kilo endexin oratantili olmasi gerekli ona göre kilo fazlasi veya kilo azligindan dolayi karar maddesi yazilir,30 veya 31 kilo olmasi lazim bu fazlalik varsa askerlige elverisli degildir yazar ve 6 ay icin süre verirler zayiflaman icin 5 yil icerisinde kilo veremez isen malesef cürük raporu verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil_babil

neye göre belirliyorlar, kasım aralık olayını? @iskocya

Kimse bilmiyor Bilgisayar kurası
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_babil

neye göre belirliyorlar, kasım aralık olayını? @iskocya

@halil_babil

Bilgisayar kurası diyorlar, şans yani.
  • s.a devreler e-devlet şifremi aldım : ) e-devletteki sevk öncesi işlem formu şubede beyan ettiğimden farklı yedek subay ve komando hayır diyor halbuki ben yedek subay evet dedim = ))) sanırım herkezde böyle
  • Bugün sevk öncesi son işlemide yaptım. beklemeye başladık bakalım hayırlısı ile 25 ekim günü belli olsun nereye gideceğimiz. yol parasını ne zaman alıyoruz :)
  • alpella84 kullanıcısına yanıt
    korku mu ? arkadaş sen onlardan da üstünsün !! sen ustada çavuş statüsünde oluyorsun !! Fazla muhatap olmucan artislik yapan olursa komutanına gideceksin ! he kavga filan olursa çok abartı zaten mahkemede üstünsün ama onun haricinde fazla takılmıcan onlarla hepsi bu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

s.a devreler e-devlet şifremi aldım : ) e-devletteki sevk öncesi işlem formu şubede beyan ettiğimden farklı yedek subay ve komando hayır diyor halbuki ben yedek subay evet dedim = ))) sanırım herkezde böyle

Daha önce bununla ilgili yazi paylaşmistim belki faydali bilgi olabilir
    Orijinalden alıntı: kerberos18

E-devlet uygulamasinda yasanan eksik bilgiler icin bir hayli tereddütler yasaniyordu daha öncede söylemistim subede yaptigimiz islem gecerli olacaktir diye,yinede bugün teyit etmek amaciyla ilk önce turkiye.gov.tr adresinin iletisim bilgilerinden telefon actim
    Sormus oldugum soru= Komando ve yedek subay seceneklerinin subede yaptigimiz islemlerle ayni olmamasi
    cevap=Subenizin bize göndermis oldugu bilgileri ekliyoruz
    Daha sonra subeyi arayip sizinle yaptigimiz islemler e-devlet sitesinde farkli gözüküyor bunun nedeni öğrenmek istiyorum
    Cevap=Subedeki görevli islemleri kontrol etti burada vermis oldugunuz bigiler gecerlidir eylül islemleri icin bilgileri henüz e-devlet sitesine göndermedik ekranda görünen bilgiler agustosta yapmis oldugunuz islemlerin neticesinde gönderilen bilgilerdir,eylül ayinda yapmis oldugunuz islemlerin bilgilerini gönderdigimiz zaman e-devlet sitesinde güncellenecektir.
    Bu konuda kafasinda soru isaretleri olan arkadaslar icin yazmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

Bugün sevk öncesi son işlemide yaptım. beklemeye başladık bakalım hayırlısı ile 25 ekim günü belli olsun nereye gideceğimiz. yol parasını ne zaman alıyoruz :)

Hayirli olsun devrem,subeye sülüsünü almaya gittiginde yol parasinida verirler
  • quote:

Dikkatimi çeken "kantaşı" oldu

Yıllardır suratıma jilet deymedi, geçenlerde jilet vurayım dedim bakalım ne olacak diye. Sonuç beni yanıltmadı. Suratım kan revan oldu dostum !!

Kantaşı candır diyoruz o zaman

• snmzms S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bende bsavurumu yaptım 2 yıl önce aöf işletme meunu oldum.2 yıl tecil hakkım vardı oda kasımın 30.11.2013 bitiyordu fakat bu celp dönemleri değince ya kasım ya aralık olcak 1 grup veya 2 grup askere alma görevindemi @snmzms
  • Hayırlı cumalar beyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego034 kullanıcısına yanıt
    Hayrlı Cumalar kardeşim.

Hayrlı Cumalar devreler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Kasım_Celbi

quote:

Dikkatimi çeken "kantaşı" oldu

Yıllardır suratıma jilet deymedi, geçenlerde jilet vurayım dedim bakalım ne olacak diye. Sonuç beni yanıltmadı. Suratım kan revan oldu dostum !!

Kantaşı candır diyoruz o zaman

Kisa dönem acemilik yapacaklar icin bunlar cok abarti zaten askeri dolaplarin hacmi cok ufak üst,üste yigilma olur dolaplar acik olacagindan pek cok seyide yerinde bulamayabilirsin Yikama problemleri icin en cok isinize camasir filesi gerekecek bunun ekleyemeyi unutmayin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

kütük zonguldak/ereğli ama istanbul'da yaşıyorum :D

kerberos18 , ben ve sen hemşerilerimi buldum :)

inşallah iyi insanlarla yaparız askerliği nerede yaptığımızın bi önemi yok
  • Selamlar gençler, yahu benden başka 30a merdiven dayayan yok mu ya :) (Yaş 29 :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen067

quote:

Orijinalden alıntı: _tas_

kütük zonguldak/ereğli ama istanbul'da yaşıyorum :D

kerberos18 , ben ve sen hemşerilerimi buldum :)

inşallah iyi insanlarla yaparız askerliği nerede yaptığımızın bi önemi yok

Ereğliden bir arkadasim daha var 3-5 kisi gitcez heralde burdan
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.