Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hillshade

Arkadaşlar şu 25 Ekim'e kadar ilişkisi yoktur olayını karıştırmayın.

Gerçekten de 25 ekim'e kadar askerlik işlemleri yönünde bir sakınca yok. Ondan sonra yerlerin açıklanmasıyla birlikte süreç başlıyor.

1. grup kısa dönem çıkanlar 4 Kasım itibariyle asker sayılacak; yol iznine göre 4-5-6-7 kasım tarihlerinde birliğine katılacak.
    2. grup kısa dönem çıkanlar 16 aralık itibariyle asker sayılacak; yol iznine göre 16-17-18 aralık tarihlerinde birliğine katılacak.

Bundan sonrası için senaryo şöyle;

1. grup için askerliğin bitiş tarihi 4 mayıs. (İzin kullanmazsan 12 gün + Yol izni alırsın. Yani birliğinin evine uzak olmasına göre 13-14-15 gün erken bitirirsin askerliği 21-24 Nisan arası bir tarihe denk geliyor.)
    2. grup için askerliğin bitiş tarigi 16 haziran. (İzin kullanmazsan 12 gün + Yol izni alırsın. Yani birliğinin evine uzak olmasına göre 13-14-15 gün erken bitirirsin askerliği 1-4 Haziran arası bir tarihe denk geliyor.)

Sanırım açıklanabilecek en kısa yöntem bu şekilde :) Şimdiden hepimize hayırlı tezkerler. Umarım sürpriz olmaz ve herkes istediği statüde askere alınır :)

Hocam açıklama güzel olmuş, elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mizrakk

Bu kadar calinmanin yaygin oldugu bir yerde niye esyalari kilitlemek yasak. Sivil esyalarda tehlikede o zaman.

Temiz camasirlari torbaylami koymak zorundaymisiz?

Dolaplarda kilit yok çünkü her an komutan istediğinde açıp bakabilsin ve gizlin saklın olmasın isteniyor. İlaç, uyuşturucu, bali, içki vs kullanımı olmasın, saklanaması diye dolaplar her zaman açıktır.

Sivil eşyalar tehlikede olamaz onlar kilit altında anahtarı sorumlusunda zaten açıldığında da bavulunda nasıl olsa kilit var başkası senin bavulunu açamaz bütününü alıp götürmeye kalksa hem sivil eşya görevlisi başında hem de üstünde ismin yazılı.

Merak etmeyin arkadaşlar 355. dönemsiniz herkes ne çektiyse aşağı yukarı aynısını çekeceksiniz, yıllardır uygulanan ve artık açıkları azalmış yöntemler bunlar.

• Selamlar.Sevk tarihim 25-28 Ekim 2013 deniyor.Askerlik şubesine bugün gidip bütün işlemleri hallettim.Bana Ekim 25 de gel kağıdını al dediler.Ben hangi gün gidip birliğime teslim olacağım?Sivilde pratisyen hekimim.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..
  • Aynen devrem.

En azından temennimiz bu yönde.
  • hknonel kullanıcısına yanıt
    Merhaba devrem,

E devletten baktım dediğin sevk öncesi hazırlık formu mu acaba?

Yada e devlet te gözükenler şubeye gitmeden önce dolduruğumuz form bilgisimidir?
    ( e devlet eksik bir şey yaptımda göremediğim bi link mi var acaba ondan soruyorum)

Bi cevap dönersen sevinirim devrem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farang

Selamlar.Sevk tarihim 25-28 Ekim 2013 deniyor.Askerlik şubesine bugün gidip bütün işlemleri hallettim.Bana Ekim 25 de gel kağıdını al dediler.Ben hangi gün gidip birliğime teslim olacağım?Sivilde pratisyen hekimim.

25 Ekim de sülüsünü alırsın. Sülüste kesin tarih yazacak zaten hocam. Büyük ihtimal 28 veya 29 Ekim de birliğine teslim olursun.
  • yahu siz milletin anlattıklarına bakmayın eskisi gibi değil sen yedek subay statüsündesin !! uzun dönem sana artislik yapamaz ! yapsa bile şahidin olursa o suçlu olur !!! Kimse dert etmesin adam olacak sivrilmicen verilen işi yapcan zaten kısa dönemsin.. kimse sana karışmaz bulaşmaz sen akıllı olursan olay budur.. çok takanlar var ben de takıyorum ama 2 ay önce askerden gelen arkadaşım söyledi yani .. ligtv'si de varmış artık düzelmiş çoğu şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur26

Merhaba devrem,

E devletten baktım dediğin sevk öncesi hazırlık formu mu acaba?

Yada e devlet te gözükenler şubeye gitmeden önce dolduruğumuz form bilgisimidir?
    ( e devlet eksik bir şey yaptımda göremediğim bi link mi var acaba ondan soruyorum)

Bi cevap dönersen sevinirim devrem.

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

E-devlet uygulamasinda yasanan eksik bilgiler icin bir hayli tereddütler yasaniyordu daha öncede söylemistim subede yaptigimiz islem gecerli olacaktir diye,yinede bugün teyit etmek amaciyla ilk önce turkiye.gov.tr adresinin iletisim bilgilerinden telefon actim
    Sormus oldugum soru= Komando ve yedek subay seceneklerinin subede yaptigimiz islemlerle ayni olmamasi
    cevap=Subenizin bize göndermis oldugu bilgileri ekliyoruz
    Daha sonra subeyi arayip sizinle yaptigimiz islemler e-devlet sitesinde farkli gözüküyor bunun nedeni öğrenmek istiyorum
    Cevap=Subedeki görevli islemleri kontrol etti burada vermis oldugunuz bigiler gecerlidir eylül islemleri icin bilgileri henüz e-devlet sitesine göndermedik ekranda görünen bilgiler agustosta yapmis oldugunuz islemlerin neticesinde gönderilen bilgilerdir,eylül ayinda yapmis oldugunuz islemlerin bilgilerini gönderdigimiz zaman e-devlet sitesinde güncellenecektir.
    Bu konuda kafasinda soru isaretleri olan arkadaslar icin yazmak istedim.

@kerberos18 arkadaşımız bu sorunla ilgili son durumu paylaşmıştı sabah.

• 10ur26 kullanıcısına yanıt
    evet devrem sevk öncesi hazırlık formu, başvurulardan girilen. ben şubeye gitmeden önce o forma hiç dokunmadım. şubeye gittikten 10 gün kadar sonra düştü e devlete ama yedek subay isteği orda cevapladığım gibi değildi.
  • tms54 kullanıcısına yanıt
    sağolasın devrem fakat şu kafamı karıştırıyor, ben ağustos ayında ortalamamı gösteren birşey söylemedim veya vermedim. ortalamam da yazıyor e devlette sevk öncesi için gittiğimde vediğim bilgiler olsa gerek
  • hknonel kullanıcısına yanıt
    Sağolun devreler,

Kerberosun yazsını gördüm hacımda acaba bilmediğim başka bir linkten mi bakılıyor onu bilmiyordum,

hkn arkdaşım sağolasın şimdi çözüldü mevzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknonel

sağolasın devrem fakat şu kafamı karıştırıyor, ben ağustos ayında ortalamamı gösteren birşey söylemedim veya vermedim. ortalamam da yazıyor e devlette sevk öncesi için gittiğimde vediğim bilgiler olsa gerek

Olabilir devrem.

Eğer yeni mezun değilsen, belki ilk tecil işleminde de işlemiş olabilirler.
  • tms54 kullanıcısına yanıt
    taze mezunum devrem daha askeriyeye 2 kere uğradım biri ağustosta biri eylülde (sevk öncesi). ben iyisi mi pazartesi şubeye gideyim nedir ne değildir sağolasın sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

Ben de bugün zeytinburnu şubesinde hazırlık işlemlerimi hallettim de yalnız şöyle bir sorum olacak ?? 25 ekimde açıklandığı vakit biz illa 25'inde mi gideceğiz tekrar şubeye bununla ilgili bir tarih var mı ??

Oo kardes bende zeytinburnundayim irtibati koparmayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün hallettim şubede son işleri. artık geriye 25 ekimde kısa mı uzun mu çıkacağı kaldı.
  • oOo ben de Zeytinburnu çocuğuyum devrem. Orada doğdum 10 yaşına kadar Zeytinburnu'ndaydım. Arada geliyorum, Çırpıcı, 5 telsiz'de akrabalar var

• 25-28 ekim astsubay teslim tarihi 4-7 kasım 1. celp kısa dönem 16-18 aralık 2. celp kısa dönem tarihleri
    fakat askerlik şubesindeki bayan ben kısa dönem istememe rağmen 25 ekim de burda ol demesi garibime gitti sanki uzun dönem e kesin çağırır gibi
  • Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Hatunun içine doğmuş demek ki yedek subay olacaksın
    Ya da kadın sana torpil yaptıracak galiba, bakalım ne olacak takipteyim ona göre
  • 25 ekime kaç gün kaldı yazıldı mi bugün :)

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.