Bildirim
35 bin tl ye otomatik benzinli arac hayal mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biraz hayal ama bir tane denk gelmiştim otomatik clio alıyosun anca sembollerden takur tukur araç bilirsin -
Opel Astra g otomatik düşünebilirsiniz. Otomatik şanzımanları gayet sağlamdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7. Veya 8. Ayda 110 binde polo sattım 2004 model benzinli otomatik. Tek kazası bagaj değişmişti. Tavsiye ederim fakat araç yakıyordu yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 107 1.0 yarı otomatik benzinli
Hyundai Getz 1.4 tam otomatik benzinli
Honda civic 2001-2003 tam otomatik benzinli
Kuzenimde honda civic 2003 vardı benimde kullanma fırsatım oldu. Araç gerçekten çok iyi. Yılının modelinin eskiliğini filan hiç hissettirmiyordu. Gerçi piyasası çok gereksiz yükselmiş 10 ay önce 30 bine alınabiliyordu. Şimdiyse 38-39 lara fırlamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 26 Aralık 2018; 4:14:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aveo bulunabilir. -
S40. -
C4 alabilirsiniz. 2007-2008 model. Lpg uyumlu şuan kullanıyorum. Biraz fazla yakması haricinde en mantıklı araba olabilir.
Bora al.Taş gibi ve tok araba.Sunrooflusuna denk gelirsen tadından yenmez
Bu paraya aveo alınır. 1.3 getz de olabilir.
aveo kalos gibi chevrolet grubu çok kolay bulunur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
beklentinize bağlı,mitsubishi colt var misal,35 e 2007-2009 alınabilir yarı otomatik. -
Peugeot 206 ?
Var ancak, her ay servise gidersin.
Silecek ucundan baslar, rulmanlara ordan piston kafalarina kadar uzar gider. Bi senede 7 8 bin de bakimina odersin,
Sonraki sene, baska sorunlari cikar..
Degil 35 i, 60 altina sorunsuz bir araba almak hayal.
Maalesef
City al sanayiye pek uğramazsın otomatiği iyidir.arka tasarımı dışında süper .arkadaşta var
KIA CERATO , HYUNDAI ELANTRA , MEGANE 2
cevaplar için teşekkürler ,
peki yari otomatikler daha mi risklidir? yoksa insanların onermeme sebebi sadece sürüş keyfi mi?
Toyota passo aldım 2009 model ve daha 60küsür bin km'de 32bin TL'ye (bir sene falan oldu)
Şimdilerde 35-38 arasına bulunabilir gebermemişleri.
Ha bu arada Toyota passo gelmedi hiç Türkiyeye, sadece amblem değişti ve sirion diye satıldı
Capon minisi sirion bendeki de. -
Hayal değil sadece getz üzmez diğer alacakların için kenara 6 7 bin koy derim yok öyle ucuza konfor.Manuel bile zorken sol ayağı memlekete göndermek pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 28 Aralık 2018; 16:41:7 >
Takip edeyim, bende polo var satıp biraz üzerine koyup otomatik almak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hyundai elantra 2. el piyasası nasıl
- 1.2 milyona alınacak arabalar
- 1.0 motor alınır mı
- 1.6 bluehdi
- koltukları yatak olan arabalar
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X