Şimdi Ara

35.000 TL civarlarına otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    35.000 TL civarında param var.
    ilk arabam olacak, çok fazla pro şöför de değilim. otomatik olmasını istiyorum.
    Önerileriniz nedir ?

• 2005 2006 lancer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 e arabamı kaldı ? para faize at araba kirala ihtiyacın oldugu zaman daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alacağın otomatik araç sorun yaratacaktır.
  • Valla bir kişiden bir şey gelmemiş :) birisi de dememiş 5 daha koy şunu bunu al :)

• Megane 2 hocam. 2 3 ay önce 37ye aldım memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 7 Ağustos 2019; 19:50:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100.000 daha koy clio al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski kasa polo , Honda Civic 1.4 ... Megane 2 ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003_2006 mitsubishi space star.

• sahibinden.com
    Ford / Focus / 1.6 / Ambiente / Sahibinden Focus 2001 Model, Otomatik, Temiz, Sorunsuz sahibinden.comda - 718373788
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-focus-2001-model-otomatik-temiz-sorunsuz-718373788/detay
    kendi aracım mis gibi binersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: agisol

2005 2006 lancer
    2005 lanceri evin 2. aracı olarak aldım. Konuya yazayım diyecektim ki siz yazmışsınız.

LPGli kullanmak maliyet olarak üzmez ve çok pratik bir araç.
    Oturuş pozisyonu olarak aracın her tarafına hakimsiniz. aynalar, camlar, oturduğunuz yükseklik kesinlikle ideal nokta.
    2005-2006'lar park sensörlü geldiği için arkası da problem olmuyor.

Şanzıman 4 ileri, toprağa arabayı gömsek hala çalışacağım diye inat edecek bir şanzıman var
    Bu paraya konfor, yol tutuş ve sorunsuzluk olarak daha iyi seçenek yoktur.

Sadece bakımlısını bulmak önemli...

Örnek ilan:
    sahibinden.com
    Mitsubishi / Lancer / 1.6 / Invite / Sahibinden Bakımlı Lancer sahibinden.comda - 708774962
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-bakimli-lancer-708774962/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 8 Ağustos 2019; 8:58:37 >

• Getz al klasik tam otomatik sen bile bozamazsın ha km 200 bin olur o da olsun bütçe 35 ve otomatik istiyorsan bu ee ne ka ekmek o ka köfte ha manuel deseydin gerçi o da zoor

• Merhaba audi a3 2000-2003 model otomatiklere bakabilirsiniz. Güzel araçtır bir diğer konu bu buütçeye düzgün araç kalmadı ne yazık ki.

sahibinden.com
    Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 / Ambiente / SADECE 190 BİNDE TERTEMİZ OTOMATİK sahibinden.comda - 707229418
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sadece-190-binde-tertemiz-otomatik-707229418/detay

sahibinden.com
    Audi / A3 / A3 Sportback / 1.6 / Ambiente / 2003 AUDİ A3 AMBİENTE SPORTBACK 1.6 BENZİN+LPG sahibinden.comda - 719565044
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2003-audi-a3-ambiente-sportback-1.6-benzin-pluslpg-719565044/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

2005 lanceri evin 2. aracı olarak aldım. Konuya yazayım diyecektim ki siz yazmışsınız.

LPGli kullanmak maliyet olarak üzmez ve çok pratik bir araç.
    Oturuş pozisyonu olarak aracın her tarafına hakimsiniz. aynalar, camlar, oturduğunuz yükseklik kesinlikle ideal nokta.
    2005-2006'lar park sensörlü geldiği için arkası da problem olmuyor.

Şanzıman 4 ileri, toprağa arabayı gömsek hala çalışacağım diye inat edecek bir şanzıman var
    Bu paraya konfor, yol tutuş ve sorunsuzluk olarak daha iyi seçenek yoktur.

Sadece bakımlısını bulmak önemli...

Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-bakimli-lancer-708774962/detay

Alıntıları Göster
    sahibinden.com
    Mitsubishi / Lancer / 1.6 / Invite / SAHİBİNDEN BOYASIZ! sahibinden.comda - 705073136
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-boyasiz-705073136/detay

buda güzele benziyor. Bu araçlar neden çok tutulmuyor eksi yönleri neler ? Benimde ilerde param olursa alabileceğim seçenek arasında çünki 35-40 bandında pek araba yok bu derli toplu

• O fiyata temiz Albea'lar bulunabiliyor o fiyata, Chevrolet Kalos, Chery Kimo, Hyundai Accent Admire, Citröen C3 de diğer temiz bulunabilecek seçenekler.
  • Bende bakıyorum 40 bin civarı otomatik. Citroen C2 1.6 vtr alacaktım gecen sene. en iyisi 30 bin lira idi. bende 25 bin vardı. ama temiz bulamadım. Pert aracı kazasız diye satmaya çalışan adamdan sonra bıraktım bakmayı. ama bu sene en dandiği 30 binlira. 10 bin koymuş bir senede üstüne. sende bu sene almazsan seneye 45 bin olur büyük ihtimal. biraz daha zorlayıp 50 bin civarı almaya çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 8 Ağustos 2019; 9:36:51 >
  • Accent era veya getz al

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-boyasiz-705073136/detay

buda güzele benziyor. Bu araçlar neden çok tutulmuyor eksi yönleri neler ? Benimde ilerde param olursa alabileceğim seçenek arasında çünki 35-40 bandında pek araba yok bu derli toplu

Alıntıları Göster
    tutulmuyor mu

Japon otomatiğini bilenler çatır çutur alıyor. 2005 lancer otomatik ilk aldığım aracı ilana koymadığım halde 4-5 kişi ciddi ciddi almak için sordu. Aracı sahibindene koymadan piyasa fiyatına sattım

Bence eksi bir yönü yok. 35 bin TL dolaylarına alacağın bu yaştaki birçok arabadan iyi bir araç.
    Kronik bi kaç huyu var. Daha dün 2004 manuel lancerı olan komşumun aracına bir iki işlem yaptık.
    Direksiyondaki airbag zembereği artık yaş ve yıpranmaya bağlı bozuluyor. 150tl'ye parçayı alıp dün akşam taktık SRS ışığı söndü. Sanayide de 50tl'ye takılabilir sanırım.
    Bir kısmı radyatör patlatabiliyor, o yüzden radyatör değiştirmek gerekiyor. 2006 lancerı olan arkadaşım geçen yıl radyatör ve termostat değiştirdi.
    Manuel klimalı olanlarının sıcak soğuk ayarı zor dönüyor, gaz pedalının oradan elle çevriliyor tam soğuk için.

Bunlar ufak şeyler, düzgün bakıldıysa, yağına suyuna bakılıp düzgün binildiyse hiçbir şey olmaz. sattığım araba 275bin km'de idi ve motoru, şanzımanı açılmamış idi, yağ yakmıyor vites geçişleri iyiydi.

2005 model araba çok güzel yol tutuyor. yaşına ve dengi rakipleriyle benzer konforda. Donanımlar da şöyle:
    İlk olarak 2004 yılında Comfort donanımla geldi:

Ön – Arka Bağımsız Süspansiyon
    ABS + EBD (Elektronik fren gücü dağıtıcısı)
    2 adet (Sürücü ve Yolcu) hava yastığı
    Manuel Klima
    Elektrikli ön – arka camlar
    Ön – arka sis farı
    Hidrolik Direksiyon
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    15 inç Hafif metal alaşım jantlar(195/60R15 88H)
    Gövde rengi Elektrikli ısıtmalı yan aynalar
    Immobilizer
    ISO FIX sistem

Sonrasında 2005-2006 Invite donanımla geldi:
    comfort’a ek olarak;

Evo tip beyaz zeminli ayrı göstergeler
    CD-Çalar teyp
    Orijinal Arka park sensörü
    Opsiyonel: Otomatik klima

Plus donanım:
    invite’a ek olarak;
    deri direksiyon ve vites topuzu
    otomatik klima

Attığınız araç hayatta o para etmez. o paralara zaten köpekbalığı alınıyor. 35-37'den fazla verilmez bu kasa için.
    Kilometre olarak 150-200bin aralarındaki temiz bakılmış arabaları daha uyguna alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

tutulmuyor mu

Japon otomatiğini bilenler çatır çutur alıyor. 2005 lancer otomatik ilk aldığım aracı ilana koymadığım halde 4-5 kişi ciddi ciddi almak için sordu. Aracı sahibindene koymadan piyasa fiyatına sattım

Bence eksi bir yönü yok. 35 bin TL dolaylarına alacağın bu yaştaki birçok arabadan iyi bir araç.
    Kronik bi kaç huyu var. Daha dün 2004 manuel lancerı olan komşumun aracına bir iki işlem yaptık.
    Direksiyondaki airbag zembereği artık yaş ve yıpranmaya bağlı bozuluyor. 150tl'ye parçayı alıp dün akşam taktık SRS ışığı söndü. Sanayide de 50tl'ye takılabilir sanırım.
    Bir kısmı radyatör patlatabiliyor, o yüzden radyatör değiştirmek gerekiyor. 2006 lancerı olan arkadaşım geçen yıl radyatör ve termostat değiştirdi.
    Manuel klimalı olanlarının sıcak soğuk ayarı zor dönüyor, gaz pedalının oradan elle çevriliyor tam soğuk için.

Bunlar ufak şeyler, düzgün bakıldıysa, yağına suyuna bakılıp düzgün binildiyse hiçbir şey olmaz. sattığım araba 275bin km'de idi ve motoru, şanzımanı açılmamış idi, yağ yakmıyor vites geçişleri iyiydi.

2005 model araba çok güzel yol tutuyor. yaşına ve dengi rakipleriyle benzer konforda. Donanımlar da şöyle:
    İlk olarak 2004 yılında Comfort donanımla geldi:

Ön – Arka Bağımsız Süspansiyon
    ABS + EBD (Elektronik fren gücü dağıtıcısı)
    2 adet (Sürücü ve Yolcu) hava yastığı
    Manuel Klima
    Elektrikli ön – arka camlar
    Ön – arka sis farı
    Hidrolik Direksiyon
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    15 inç Hafif metal alaşım jantlar(195/60R15 88H)
    Gövde rengi Elektrikli ısıtmalı yan aynalar
    Immobilizer
    ISO FIX sistem

Sonrasında 2005-2006 Invite donanımla geldi:
    comfort’a ek olarak;

Evo tip beyaz zeminli ayrı göstergeler
    CD-Çalar teyp
    Orijinal Arka park sensörü
    Opsiyonel: Otomatik klima

Plus donanım:
    invite’a ek olarak;
    deri direksiyon ve vites topuzu
    otomatik klima

Attığınız araç hayatta o para etmez. o paralara zaten köpekbalığı alınıyor. 35-37'den fazla verilmez bu kasa için.
    Kilometre olarak 150-200bin aralarındaki temiz bakılmış arabaları daha uyguna alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Alır isem düşünüyorum bu aracı ilerde bakalım şanzıman olarak tokyo japon'lardan sıkıntı çıkmaz. 3 sene öncesini hatırlıyorum bunlar 15 17 18 bin di vay be. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.