Şimdi Ara

34 yaş üstü kadın bir birey olsaydım ve 50k yapıp, 34 yaş üstü kadınlar arasından en yüksek sıralam-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34 yaş üstü kadın bir birey olsaydım ve 50k yapıp, 34 yaş üstü kadınlar arasından en yüksek sıralamayı yapsaydım ve koçun ayırmış olduğu kontenjan doğrultusunda orayı yazsaydım koç gelir miydi cidden bu sıralamaya inanamıyorum ya nasıl bi olay bu keşke anamı sınava soksaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C07B61AEB -- 27 Temmuz 2023; 23:45:18 >

• 34 yaş üstü kadınlara ayrıcalık tanınmasının sebebi ne acaba ? Gerçekten bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o kontenjana harbiden sadece 34 üstü kadinlar mi giriyo

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

maalesef

• ulkenin civisi cikmis

• “34 yaş üstü kadınlar kontenjanı” nedir?

Farklı nedenlerle üniversiteye gidememiş 34 yaş üstü kadınlara bu yıl ilk kez devlet üniversitelerinin ön lisans ve lisans programlarında kontenjan ayrıldığını belirten Sarar, “1 Ocak 2023 itibarıyla 34 yaşını tamamlamış kadınlar için devlet üniversitelerinin merkezi yerleştirmeyle öğrenci alan ön lisans ve lisans programlarında “34 Yaş Üstü Kadınlar Kontenjanı” ayrıldı. Bu haktan daha önce herhangi bir lisans programından mezun olmayan kadınların yararlanabilecek. Daha önce bir önlisans programından mezun olanlar ise sadece lisans programları için ayrılan kontenjanları tercih edebilecekler” şeklinde konuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir kontenjan mı var nasıl yaa ilk defa duyuyorum link var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 34 yaş üstü kadın bir birey olsaydım ve 50k yapıp, 34 yaş üstü kadınlar arasından en yüksek sıralam-
  • Tamam hocam biz de milf seviyoruz ama bu kadarı da fazla 34 yaş üstü kadın bir birey olsaydım ve 50k yapıp, 34 yaş üstü kadınlar arasından en yüksek sıralam- 

• Ne kaldı geriye34 yaş üstü kadın bir birey olsaydım ve 50k yapıp, 34 yaş üstü kadınlar arasından en yüksek sıralam- 

• Bişey sorucam mesela bölümü hiç 34 yaş üstü kadın tercih etmesin , o kontenjanlar boşa mı gidiyor yoksa normal öğrenci kontenjanına mı kayıyor.

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt

işte başarılı öğrencilerin hakkı yenmiyor, normal sınava girseler diğer bölümlere girecek sıralama yaparlar zaten. Ama ilginç bir karar sebebini merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 27 Temmuz 2023; 23:54:6 >
  • ula inceller siz ne anlarsınız, zamanında anası babası danası okutmayan kadınlar bu ülkenin gerçeği olduguna göre diğer öğrencileri etkilemeden bu insanların da kendi istekleriyle okumaları, buna teşvik edilmeleri ve fırsat tanınması gayet mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam aksi baya sıkıntı çıkarırdı zaten. Gerçekten ilginç.

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Ben 34 yaşı neye göre belirlediklerini merak ettim

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    hmm, belki sosyolojik bi hesap yapmislardir ya da daha once hic üniversiteye gitmemiş olma şartı olduğu için de olabilir, bir şeylerin ortalamasını alarak da hesaplamis olabilirler, spesifik 34 olmasi ilginc cidden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

tamam da koç bilgisayarda bunun için 2 kontenjan ayrılmış daha nolsun

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Tam bunu yazacaktım, anadoluda genç yaşta okuldan alınıp evlendirilen kadınlardan bihaber eleştiri yapıyorlar. Bu tarz birçok kadının içinde okumak ukte kalıyor fakat yaş 35 40 olduktan sonra gençlerle rekabet edebilecekleri bir sınav basarisi elde edemiyorlar maalesef. Bence güzel bir uygulama

• pardon şehit ve gazi yakınları için 2 kontenjan ayrılmış

• 34te durduran neydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.