Şimdi Ara

Tipsiz olduğunu düşünen ortalama ve ort üstü kardeşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hiç mi düşündüğünüz olmadı bu güzel kız bu tipsizin yanında ne arıyor diye ? Bir kıvanç tatlıtuğ karizmatikse kendini zihinsel olarak da doldurduğu içindir. Şimdi hangi oyuncu onun gibi asabi adam + çapkın rolünü onun kadar yapabiliyor ? Can yaman denen adamın oyunculuğu anca poz kesmek.
    Loreayesin yorumuna bi arkadaş Mark Zuckerberg'in fotosunu atmış bu adam da tipim kötü diye bekleseydi o zaman diye. Çok haklı bir yorum. Özellikle maraz aliyi alıp tokatlamak istiyordum önceleri, şimdi biraz düzelmiş gibi. Adamın tipi ort üstü ama gelip tipik kötü nolur yardım edin diye konu açıyor aw beyinsizi. Aga özellikle bu ülkede ne kadar yetenekli birisi, ne kadar yakışıklı birisi olduğunuzdan çok kendinizi nasıl yansıtıyorsunuz, duruşunuz nasıldır vs kadınlar emin olun daha fazla önem veriyor buna. Mesela kıvanç gibi tipin olsa ama oyunculuk vs kariyerini düşünmeyin o yasak size diyelim ki. Siz zannediyor musunuz şu devirde tüm kızlar sizinle evlenmek isteyecek ? Adam kendini geliştirmiş bir yeteneği de var. Tek başına tip çoğu zaman bi sikime yaramaz. Yarasa da IQ nuz düşük demektir bi insana sadece tipi için değer veriyorsanız. İlkokulda değiliz artık Aklı başında olan akıllı kızlar biraz olsun maddiyata da önem verir ve bu onları paragöz yapmaz. Kim ister asgari ücretli adamdan 3 çocuk yapıp markette uzun uzun fiyatlara bakmayı. Bakın diyelim ki paragöz olmayan kız buldunuz harbiden diyorum önce maddi durumu düzeltmek için bir şeyler yapmazsanız 10 yıl sonra param yok intihar edeceğim diye konu açacaksınız.

    1 ay teorimi yeniden sunmak istiyorum sizlere. 1 ay kendinizi eksik olduğunuz bir alanda geliştirin herhangi bir konu olabilir. İğne deliğinden ip geçirme ayakkabı kravat bağlama stilleri öğrenme saç sakal kesiminde yüz tipine göre model beğenme, hızlı okuma eğitimi, ingilizce speak-peak club uygulamasından Brezilyalı Rusyalı diğer yıkık kardeşlerimizle İngilizce kader ortaklığı yapmak da buna dahil. Ulan ben kendimi pısırık, çekingen bilirdim bu forumda harbiden çok daha fazla özgüvensizlik problemi varmış. Buraya kadar okuduysan eyv.
    Özetle şunu söylemek istiyorum arkadaşlar hayatta her daim zorluklar olucak doğumdan itibaren başlıyor bu challangeler. Siz zannediyor musunuz doğuştan aşırı zengin bi adamın çocuğu çok fazla mutlu diye? Kabul durumu bizden çok daha iyi ama değer yargıları dopamin eşiği çok yüksek oluyor o çocukların yani onların ufak şeylerle mutlu olması daha zor. Doğum gününde araba alınan tipler var ya onları diyorum. Kendi başına bir şey başaramamış olup sürekli babasının gölgesinde bir şeyleri başarmış gibi gözükmek istemezdim ben şahsen. Ondan dolayı tüm yıkık kardeşlerime tavsiyem 1 aylık kendini sevme, daha iyiyi arama yarışması düzenlemek. Aşağıya yazın 1 ay sonra şunu daha iyi yapmaya çalışacağım şu konuda ilerlemek istiyorum diye. Ben İngilizcede ve matematikte geliştirmek istiyorum kendimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geceüçteisimbulmakzor -- 11 Ekim 2021; 11:23:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Ayrıca konudan konuya çok atlayan biriyim paragraf vs yapmadım bundan dolayı özür dilerim.

    Tip konusu first impression dediğimiz ilk etki, ilk fikir oluşumunda önemlidir. Sokaktan geçen kız sizi beğense ne olur beğenmezse ne olur zaten çok yüksek ihtimalle bir daha karşılaşmayacaksınız. İlk 5 dkda bir kızı etkilediniz diyelim tipinizle. Oturdunuz sınıf ortamında vs bi başladınız konuşmaya salak salak şeyler söylediniz ortam buz kesti aahahahah g.o. Sohbetiniz çok kötüyse bırak kızı normal arkadaş bile bulamazsınız ya da insanlar sizinle çok vakit geçirmek istemez.
    Ablamın arkadaşı (27, kız) bana şey dedi mesela tipi çok iyi çok düzgün erkekler görüyorum biraz etkileniyorum. Konuşmaya başladıklarında koşarak uzaklaştığım çok olmuştur dedi. O yüzden tip konusu büyük ölçüde bizim elimizde değilken oturup dondurması yere düşmüş çocuk gibi ağlamayın lütfen. Karizma puanınızı artırmak için çok daha farklı etkenler var. Bi beceri edinin, geliştirin boş bi adam olmayın pls

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Haklısın hocam yazdıklarının hepsini okudum. Benim tip problemim yok ama takıntılı, karamsar bir zihin yapım var ve özgüven problemim var. Ama şu an asıl gündemim kız mevzusu değil. Derslerimi halletmem lazım ama onu da yapamıyorum hep erteliyorum. Ceng 2. sınıfım. Hayırlısı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakında spora baslayip sosyalleşmeye çalışacağım. Suratıma yavaş yavaş alışmaya başladim iyi bir foto çekince bir daha çekmemeye çalışıyorum ki o günüm mutlu geçsin. Onun dışında ingilizcem b1 b2 arasi bunu c düzeyine çıkarmaya çalışmalıyım. Sağol hepsini okudum motive oldum az da olsa. Ama tipimi bedenime ait hissetmiyorum nedense. Takıntı oldu biraz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loreayes -- 11 Ekim 2021; 11:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    Benim durumum da böyle kendimi sevmek istiyorum kız falan değil benim amacım. Kendimi seversem çok şeyler basaracagim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlar zehirli gibi oluyor. Ne kadar yardım etmeye çalışsan da, yol göstersende işin çözümünü görmüyorlar ya da görmek istemiyorlar. Hiçbir şey yapmadan aynı şey hakkında yakınmaya devam ediyorlar. Dünyaya sadece kendi bakış açıylarıyla bakıp herkesin de öyle baktığını sanıyorlar. Adama gayet normal tipin var diyorsun, "hayır tipsizim yaşamaya hakkım yok" diyor. Ne kadar saçma ve sığ bir düşünce. Hayır arkadaşım gerçekten tipsiz olsan ne olacak. Tip bir yere kadar iyileştirilebilir. Kilo alırsın kilo verirsin yüzün yerine oturur. Bakım yaparsın, saç kesimi sakal kesimini güzel yaptırırsın. Estetik kusurlarını kesimlerle kapatırsın. En kötü estetik yaptırırsın. Bu kadar çareye rağmen kendini hala tipsiz görüyorsan bırak öyle kabullen kendini. Herkes farklılıklarıyla güzel.

    Ben bu tür insanlara bir yere kadar yardım ederim. Baktım adam laftan anlamıyor, çözümü görmek istemiyor o zaman yallah kardeşim. Eğer devam edersem benim beynimi de enerjimi de kirletecek. Bu tür (laftan anlamayanların, hiçbir şekilde tatmin olmayanların) insanların yanında sık bulunursanız ya huyundan ya suyundan...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı problemler bende de var hatta geçen sene ceng1. Sınıfta programlama derslerinden kaldım bu sene yine 1i okuyorum ama yine de senin kadar karamsar değilim üstelik yaşım 21 en iyi ihtimalle 25 te mezun oluyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nevayi kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bugün kabus gördüm meğer ondanmış dün benim de psikolojimi bozmuş bu arkadaşlar jsjsjdjjd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca normal olan bir şeyi intihar edecek kadar kafaya takıyorsan sorun kafaya taktığın şeyde değil kafandadır. Böyle bir zihin yapın varken sen o sorunu halletsende bu sefer vücudunda başka bir şeye takılırsın. Gidin psikoloğa kardeşim korkmayın. Çözümün nerden geleceği hiç belli olmaz. Benim bu tür insanlara en büyük tavsiyem KABULLENMEK ve ODAĞINI BAŞKA ŞEYLERE ÇEVİRMEK.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @liberty or Death etiketlemeyi bilmiyorum birisi şu arkadaşı da çağırabilir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geceüçteisimbulmakzor -- 11 Ekim 2021; 11:54:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    Ben bugün 23 oldum hocam bir de beni düşünün :D

  • Loreayes kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam. Kendimizi sevip iyi şeyler başarırsak otomatik olarak kız da yaparız zaten. Altyapımızı hazırlamadan sevgilimiz olsa bile uzun sürmez.

  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    1 yaş var aramızda ben de martta 22 oluyorum. Hocam ayrıca erkenden mezun olup maaşlı işte seneler geçirmek bana aşırı mantıklı gelmiyor zaten. Biraz programlama öğrenip mobil kasmayı denemek istiyorum. Siz şu anda başlayabilirsiniz aslında denemelere Java görmüşsünğzüdr zannediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam bizim üni java üzerinden ilerliyor. İngilizce ve Java kassam yeter aslında.

  • Loreayes kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin kadar psikopatını görmedim ben ya
    Olum iyisin iyi kötü bir suratın yok ya gayet yakışıklı adamsın kendine gel

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Para konuşur, tıp yuzune bakılsın , yeter tarzı olması kâfi, tıp yoksa paranız olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda mantıklı bir konu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    kızlar tipin olmadımı bakmıyor kardeşim merhaba diyosun sie diyor ne anlatıyosun sen herşey tip ilk başta gerçek yakışıklılığı olup yalnız olan erkek görmedim kızlar peşinde onların




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitErkin20 -- 11 Ekim 2021; 13:12:26 >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt

    İki insan aynı yerde aynı zamanda nasıl olamazsa zihnimizdede hem olumsuz hem olumlu düşünce aynı anda olamaz. Olumlu düşüncelerle dolu bir zihne olumsuz düşünceler giremediği gibi diğer türlüde olumlu düşünceler giremez tam girecekken kafan yine olumsuzluğa kıvrılır.


    o yüzden bunu başarmak çok zor ama zihnimize hükmetmemiz gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zihnine hükmedemezsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.