Şimdi Ara

34 plakadan ve genç olduğumdan 740 TL sigorta çıktı, yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç cuma günü alındı. Plaka değişecek, Ankara plakası takılacak. Yalnız sigorta üzüyor, bir tanıdık baktı, 34 plakasıyla şu an en ucuz Anadolu Sigortadan 740 lira çıkıyor. Başka bir konuda; AXA acenteliği olan arkadaşlar var, onlara sor istersen dedi biri, daha ucuz çıkabilir mi acaba, ne yapsam bilmiyorum, ilk arabam

Tavsiye verebilecek veya sigorta şirketi önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim

• hiçmi kimse söylemedi yüksek çıkacagını babanın üzerine alsaydın
  • Sana X şirket en düşük teklifi verir, başkasına Y şirket, sonuçta bütün trafik sigortalarının kapsamı da teminatları da aynı.

Tavsiyem, poliçeni internetten hizmet veren bilindik biyerden al, reklama girer diye adres yazmıyorum. Biçok firmadan fiyat çıkacak karşına, ödemeni ister kredi kartına taksitle, ister havale ile yap, adamlar poliçeni kargo ile göndersin kurtul düşünmekten.
  • Mapfre en ucuzdu benim yaptırdığımda.Ancak İstanbul olması zaten riski arttırdığı için fiyatlar uçmuştur.
  • @Gökhan Çetin Hocam kendi üstüme almam gerekiyordu, orası karışık anlatmayayım, demişlerdi yüksek çıkacağını, ama en düşüğünü nerden bulabilirim, kimden yardım alabilirim onu bilmediğimden konu açtım zaten.

@UML hocam pm ile danışayım size ben, bunu bilmiyordum hiç.
  • Bana da 495 TL çıkmıştı. 12 taksitle ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

hiçmi kimse söylemedi yüksek çıkacagını babanın üzerine alsaydın

Babasının üzerine alsa ne olacak ki bir sonraki aracında yine pahalı çıkacak..

Bana bilgileri ulaştırabilirsen sigortacıma sorayım.. Ben 2-3 senedir çalışıyorum çok memnunum kolay gelsin kazasız belasız sürüşler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkür ederim, birkaç yerle görüştüm, 5-10 lira oynadı aralarında, en ucuz Anadolu sigorta çıkıyor hep, 690 lira. Tanıdık sigorta acentasına gidip yaptıracağım yarın sabah

@hekimoglu78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carbon Fiber -- 10 Şubat 2014; 22:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Herkese teşekkür ederim, birkaç yerle görüştüm, 5-10 lira oynadı aralarında, en ucuz Anadolu sigorta çıkıyor hep, 690 lira. Tanıdık sigorta acentasına gidip yaptıracağım yarın sabah

@hekimoglu78

LİBERTY e sordunuz mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

Herkese teşekkür ederim, birkaç yerle görüştüm, 5-10 lira oynadı aralarında, en ucuz Anadolu sigorta çıkıyor hep, 690 lira. Tanıdık sigorta acentasına gidip yaptıracağım yarın sabah

@hekimoglu78

LİBERTY e sordunuz mu ??

Yok hocam sormadım, sorsa mıydım? İlk defa yapıyorum bunları, ilk araba, ve hiç yol gösteren yok malesef etrafımda, internetten telefondan da işte öğrendiğim sorduğum kadarıyla bu kadar oluyor diye daha fazla araştırmamıştım ama..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

@hekimoglu78

LİBERTY e sordunuz mu ??

Yok hocam sormadım, sorsa mıydım? İlk defa yapıyorum bunları, ilk araba, ve hiç yol gösteren yok malesef etrafımda, internetten telefondan da işte öğrendiğim sorduğum kadarıyla bu kadar oluyor diye daha fazla araştırmamıştım ama..

Lİberty bir araştırın.. Benim sigortacım OLGA HNM.. Numarasını size özel msj atıyorum yarın bir ulaşın isterseniz.. Adım RECEP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.