Şimdi Ara

325.ci dönem askerlik...Askerliğim hakkariye çıktı. (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
12.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonucuma baktım az önce , hakkari eğitim il jandarma komutanlığı kısa dönem dedi oralı olan varmı ? yada orada askerlik yapan ? google dan hakkariyi araştırdım içim karardı ya yok mayına bastı yok çapraz ateşe tutuldu yok roket atarlı saldırı oldu yok şuana kadar 1300 şehir verildi

içim karardı ya offff

• aSkerLik ßu Kısmet.. YapıLır..
  • [Deleted by Admins]
  • allah bise can verdi canıda allah alacak,ama işte insan yaşamak istiyor,oraya gidip bişey olmayanda var ankarada istanbulda dandik boktan nedenden ölende var. sağ sağlim geleyim derdindeyim hoş bu seferde o ve oralarda askerlik yapanlara , şehitlere saygısızlık olacak ama ne bileyim endişeliyim tedrginim :/
  • O harika inşallah benimde zamanım geldiğinde oralara gönderirler.
  • BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK

Kısa dönem Jandarma er

buralarda askerlik yapan arkadaşların tavsiyelerini sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel usta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    92/3 Askere Gidecekler!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sıkmayın kendinizi aslan gibi yapıp dönersiniz O bölgede bir çok arkadaşım 18 ay yaptılar hepside döndü çoluk çocuğa karıştı ! Asker olucak arkadaşlarımıza destek olalım Her zamankinden daha fazla ihtiyaçları var , Hayırlı teskereler arkadaşlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Vatan için ölürüm diyorsan sevin işte

bukafayla gıdersek işimz zor
  • bir insanın vatan için ölmesi için milli duygularının kabarması gerekir. sen oraya gittiğinde belki zamanı gelirse ölmek için bile adamların üstüne atlayabilirsin.

neyse...

merak etme birşey olmaz. sapasağlim döndüğünü düşün, işini doğru dürüst yap.

hee bide gözün açıkta olsun yeter
  • kısa dönem arkadaşlarım şırnak olmasına üzülmeyin, bende gitmeden önce endişeliydim ama boşunaymış endişe en rahat askerliklerden bir sizi bekliyor, uzun dönem olsaydınız aynı şeyi söyleyemezdim ama siz gerçekten rahat etceksiniz
  • 301. dönem hakkari dağ ve komando tugayında yaptım, uçak biletini şimdiden van'a al ordan bi gece ktmde kalırsın konvoyla götürürler, hiç kendini kasma kafanda uydurma bişeyler yaratıp, gidince anlayacaksın öyle olmadığını.. hayırlı teskereler
  • beyler ben ne yapayım eğirdir piyade komando asteğmen çıktı. yerinizde olmak için neler verirdim. yatın kalkın şükredin
  • allah sana kolaylık versin halil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

allah sana kolaylık versin halil..

hocam Şırnak için dediğin BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK içinde geçerli mi ?
  • hiç korkma kardeşim. evet zor bir yere gidiyorsun ama coğrafya ve şartlar zaten yeterince kötü olduğu için orda sana çok daha insancıl davranılacaktır. en azından benim duyduğum, bildiğim öyle... evet çok fazla şehidimiz var orda ama bir çatışmaya vs. girme olasılığın yüzbinde birden daha yüksek değildir
  • Piyada er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 2'NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI
    KAYSERİ . Haydi hayırlısı. Birde bilet bulabilirsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altugaaa

quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

allah sana kolaylık versin halil..

hocam Şırnak için dediğin BALLI 5'İNCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ULUDERE ŞIRNAK içinde geçerli mi ?

evet geçerlidir kısa dönem olarak rahat edeceksiniz , tümende eğitimdeyken uludereye gidecek arkadaşlarda vardı, askerlik sonu konvoyda beraberdik, hiç sızlanan yoktu, oranın kışı daha sert olur farkıda o olur..
  • arkadaşlar bu ( OHAL = Oağanüstü Hal Bölgesi ) içindeyim , buradaki gerek alınan ücret gerekse sahip olunan izin günleri hep 2 katmış , şimdi ohal de askerlik yapan arkadaşlar söyleyebilirmi benim iznim tam olarak kaç gün ? yada şöyle söyleyem, resmi olarak 1 aralıktan beri hepimiz askeriz ve izin aldık, şimdi ben hiç izin kullanmazsam ne zaman bitecek askerliğim ? ayrıca uçak biletleri bitmiş , vana karaoluyla gidecez mecbur da ordan sonra ulaşım şekli nasıldır bilen varmı ?
  • Bende hakkariye gidiyormusum. Ancak kabul toplanma merkezi elazığ diyor.
    Anladığım kadarıyla elazığda teslim olacağız ve bizi oradan hakkariye götürecekler. Vana gitmene gerek yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.