Şimdi Ara

30Liralık PERABUTİK.COM Hediye çeki SADECE 3TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
13.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xantorus

    site den 2 kere alışveriş yaptım 2 sindede ürünler sahte idi

    eğer almayı düşündüğünüz fiyata pazar malı kalitesinde ürün almak sizin için uygunsa ve rahatsız etmeyecek ise alışveriş yapın

    yoksa hiç bulaşmayın vaktinize paranıza yazık



    Hangi marka ve ürün sahte çıktı? Ona göre alışveriş yapalım.
  • perabutik ten çaydanlık, cezve filan var alsakmı ki? akmaz kokmaz, ama bilemiyorum, lal marka kullanan arkadaş varmı?

    ben en son vipdükkan dan aldım ayakkabı dobour mu, barbour mu her ne haltsa.. kesinlikle sahte arkadaşlar..

    dikişi, tabanı, sayası hepsi dandik ötesi maalesef. eh bu markalar bu sitelerde sürekli ring halinde olduğuna göre diğer sitelerdekiler de sahtedir. biraz aristo mantığı ama %99 doğru..

    ben cek var diye 25 tl ödedim, o yüzden uğrasmıyorum. geri yolla, kargoyu kessinler, tlf parası filan değmez.. ama bu son, buralardan ayakkabı filan almamak lazım.. ayakkabı konusu yakın zamanda dh forumlarında konusulmustu zaten, istanbul da sahtekarların deposu basılmıştı hatırlarsınız..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi - peki -- 24 Ocak 2012; 2:26:57 >
  • arkadaşlar elimde 60TL üzerinde kullanılabilecek 30TL perabutik.com çeki ve 50tl üzerinde kullanılabilecek 40tl lik Sportangels.com çeki var.10tl-15tl ya da 20 TL yakala.co hesabına karşılık veriyorum.yakala.co dan 45TL lik bir kampanya satın almak istiyorum.
  • aldığı fiyata verebilecek olan varsa 1 adet almayı bende almayı düşünüyorum.
  • az önce kargoyla ürünler geldi,birkaç elbise almıştım,kesinlikle buradan urun alınmaz beş para etmez ürünler güya çeklerle hesaplı bir şeyler alalım dedik;ama adamlar pazarda bile satılmayacak mallar satıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevmeksucmu -- 24 Ocak 2012; 9:57:22 >
  • Abercrombie&Fitch lerde sahtemidir acaba
  • sehirfirsati.com dan satılan 50 TL alt limit > 30 TL indirim veren ; PERABUTİK.com çekleri kulllanmayacak veya uygun fiyattan satacak varsa alabilirim.

    Ödeme Vakıfbank online ödeme; havale eft yapacağım. Kaç adet çek için kaç lira istiyorsunuz ve iban veya hesap bilgilerinizi özel mesaj atarsanız sevinirm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciyomiyo

    Abercrombie&Fitch lerde sahtemidir acaba

    kesinlikle sahte.bu kadar kalitesiz tişört olamaz.
  • dün bi link vardı 50 tl alışverişe 20 tl veriyordu. Linki paylaşacak olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HmB_SaL

    dün bi link vardı 50 tl alışverişe 20 tl veriyordu. Linki paylaşacak olan var mı?

    60'a 20 işine yarıyorsa paypal davetiyesi var

    http://www.perabutik.com/Davetiye/PayPalTurkiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 24 Ocak 2012; 19:41:44 >
  • konuyu hortlatıcam ama yazmadan edemicem. daha oncede bazı arkadaslar yazmıstı sanırım bu site A&F marka ürünlerin sahtesini satıyor diye.. bende esofman altı almıştım ürün dün geldi fakat dikkatimi çeken bazı noktalar var. A&F markası olmasına ragmen standart bir işporta poşeti gibi birşeyin içine koymuşlar, poşet üzerinde sadece beden ölçüsü olan bir el yazımı sticker var ve poşet üzerinde ne A&F logosu ne de başka yabancı bir yazı var.. Ayrıca bir diğer dikkatimi çeken noktada fatura üzerinde sadece gri esofman yazıyor. Yani A&F ile ilgili bir ibare yok. Esofmanı iade etmeyi düşünmüyorum, orjinal olup olmadıgını anlayamadım ürün güzel gibi iade etmeyecegim fakat bu konuyu da öncelikle siteye bir mail ile belirticem ve sırf bu durum gıcıgıma gittigi için önce maliye bakanlığına arkasından gümrük müsteşarlığınada konu ile ilgili bir faks yada benzeri bir bilgilendirme yapıcam. Bakalım siteden gelen yanıt ne olacak.. Bu ürünü nerden almışlar nerden getirtmişler resmi kaynakları nelerdir bana anlatmazlar belki ama devlete yapılan 1 şikayet 1 şikayettir diye düşünüyorum. Ayrıca bakanlıgında bu konuyu pas geçmeyecegini düşünüyorum, ortada resmi bir fatura var ama usülsüz hazırlanmış bir fatura.. Faturada aldıgım urunun markasının yazmaması hiç hoşuma gitmedi. A&F firmasınında bir mail gibi birşeyini bulabilirsem bilgilendirme mail'i atmayı dusunuyorum. perabutik yada eski adıyla bedava.com adresinden alışveriş yapacaklar için izlenimimi yazmak istedim.




  • Bugün şaşırtıcı bir şekilde Garage Sale butiğinde süper ürünler, oldukça iyi fiyata satıldı. Tabi yine tanıdık, bilindik markalar pek yoktu ama ikinci defa alınır bir butik gördüm. (Converse' den sonra)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnr0663

    konuyu hortlatıcam ama yazmadan edemicem. daha oncede bazı arkadaslar yazmıstı sanırım bu site A&F marka ürünlerin sahtesini satıyor diye.. bende esofman altı almıştım ürün dün geldi fakat dikkatimi çeken bazı noktalar var. A&F markası olmasına ragmen standart bir işporta poşeti gibi birşeyin içine koymuşlar, poşet üzerinde sadece beden ölçüsü olan bir el yazımı sticker var ve poşet üzerinde ne A&F logosu ne de başka yabancı bir yazı var.. Ayrıca bir diğer dikkatimi çeken noktada fatura üzerinde sadece gri esofman yazıyor. Yani A&F ile ilgili bir ibare yok. Esofmanı iade etmeyi düşünmüyorum, orjinal olup olmadıgını anlayamadım ürün güzel gibi iade etmeyecegim fakat bu konuyu da öncelikle siteye bir mail ile belirticem ve sırf bu durum gıcıgıma gittigi için önce maliye bakanlığına arkasından gümrük müsteşarlığınada konu ile ilgili bir faks yada benzeri bir bilgilendirme yapıcam. Bakalım siteden gelen yanıt ne olacak.. Bu ürünü nerden almışlar nerden getirtmişler resmi kaynakları nelerdir bana anlatmazlar belki ama devlete yapılan 1 şikayet 1 şikayettir diye düşünüyorum. Ayrıca bakanlıgında bu konuyu pas geçmeyecegini düşünüyorum, ortada resmi bir fatura var ama usülsüz hazırlanmış bir fatura.. Faturada aldıgım urunun markasının yazmaması hiç hoşuma gitmedi. A&F firmasınında bir mail gibi birşeyini bulabilirsem bilgilendirme mail'i atmayı dusunuyorum. perabutik yada eski adıyla bedava.com adresinden alışveriş yapacaklar için izlenimimi yazmak istedim.

    kardeş tüm private siteler ürünleri bu poşetlere koyarak gönderir (trendyol da böyledir, limango da).

    maliyeye yazacagın dilekçede na diceksin ki? maliye bu satışa ilişkin fatura kesilmiş mi kesilmemiş mi ona bakar, ki faturada kesilmiş.

    haa eğer elinde sahte ürün satıldıgına ilişkin sağlam kanıt varsa (ki seninki sadece şüphe) işte o zaman sanayi ve ticaret bakanlığına yazarsın ve hakkaten firma ciddi ceza alır, ama yaptığın suçlama asılsız çıkarsa firma da senin peşini bırakmaz, hatırlatması...




  • Arkadaşlar aşağıdaki sitede ilk yorum yapan kişiye 60TL ve üzerinde kullanılacak 30TL kupon kodu verileceği yazmış.Perabutik kuponuna ihtiyacı olan bakabilir.


    http://alisveriskeyfi.blogspot.com/
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce birkaç arkadaştan almıştım,

    50'ye 30 TL indirim veren PERABUTİK çek kodu alacağım. Ödeme Vakıfbank havale - eft online yapacağım... İhtiyacı olmayıp satacak varsa pm ile kaç tane kaç liradan veriyor bilgi verebilir mi ?




  • Nasıl gidiyor bakan var mı hala? Site diğer siteler gibi pek tutmadı galiba, satılmayan ürünleri tekrar koyuyorlar sanırsam.
  • perabutik 50 TL ve üstü alışverişlerinizde 20 TL indirim çekli hesabım var

    trendyol kola kodu, morhipo veya gruppal hediye çeklerinizden birine takas yapılır
  • calvin klein parfümlerin çakma olma ihtimali var mıdır?birde bu tarz sitelerin toptancısı belli, genelde hep aynı markalar bir hafta markafonide diğer hafta limango sonra trendyol vs.. de satılıyor.bu tarz sitelerden parfüm alıp, parfümü bayat çıkan oldu mu?
  • osmanlı kokuları vardı bayağı ucuza geliyor ama çeki olanlar için
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.