Şimdi Ara

30Liralık PERABUTİK.COM Hediye çeki SADECE 3TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
1
Favori
13.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yılbaşına kadar kargo bedavaymış.

50TL üzeri siparişlerde geçerli ve alınacak şeyler var.

Aldığınız kuponu 29 Mart 2012 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

İlla ki uygun denk düşen şeyler olacaktır.

SİTEYE GİRİŞ ÜYELİK İLE OLUYOR AMA ÜYE OLMAK İSTEMEYENLER ŞU BİLGİLERLE SİTEYE GİRİP FİYATLARA BAKABİLİRLER.

ÜYELİK AKTİVASYONU GEREKTİRMEDİĞİ İÇİN FAKE ADRES İLE ÜYE OLDUM, FAYDALANABİLİRSİNİZ.

FAKE MAİL ADRESİ: donanimhaber@dh.com

FAKE ŞİFRE:
    perabutik

http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/perabutik/2379112

SWATCH saatler uygun fiyata geliyor bu çek ile

30Liralık PERABUTİK.COM Hediye çeki SADECE 3TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 28 Aralık 2011; 9:06:17 >

• SPAM yöntemini benimseyen sitelere hiç güvenmiyorum ben. Girip bakasım bile gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

SPAM yöntemini benimseyen sitelere hiç güvenmiyorum ben. Girip bakasım bile gelmiyor.

Dediğini tam anlamadım ama ben gerçek üyelik bilgilerimi vermeyi sevmediğim için bu fake adres ile üye oldum.

Belki bakmak isteyenler olur diye şu bilgilerle üye oldum

FAKE MAİL ADRESİ: donanimhaber@dh.com

FAKE ŞİFRE: perabutik

isteyenler bu bilgiler üzerinden girip siteye baksınlar. Fiyatlar çek ile güzel oluyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 27 Aralık 2011; 13:18:25 >
  • firmanın eski adıwww.bedava.com..bir kaç gün önce isim değişikliğine gittiler ve yılsonuna kadar kargo bedava
    siteye bakmadın,alt limit olması kötü ama bakalım güzel birşeyler varsa bir-iki çek alırız
  • 39 tl lik antonie banderas erkek parfümleri nasıl acaba,kullanan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promised

39 tl lik antonie banderas erkek parfümleri nasıl acaba,kullanan varmı?

ben bu parfümü YKM'de denedim çok güzel kokusu var açık mavinin hocam, ben de şuanda almayı düşünüyorum onu

not: konu yeniden yerine gelmiş, hele şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

firmanın eski adıwww.bedava.com..bir kaç gün önce isim değişikliğine gittiler ve yılsonuna kadar kargo bedava
    siteye bakmadın,alt limit olması kötü ama bakalım güzel birşeyler varsa bir-iki çek alırız

güvenilir midir hocam? sipariş veren oldu mu daha önce acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok da fena bi site değil gibi
    Teşekkürler paylaşım için
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

ben bu parfümü YKM'de denedim çok güzel kokusu var açık mavinin hocam, ben de şuanda almayı düşünüyorum onu

parfüm biraz ten işi,eğer şeker gibi bir kokuysa bize gitmez...diğer çeşitlerini de denedinmi bu markanın?
  • İstemediğiniz halde size daha önce bedava.com ve perabutik'ten eposta geldi mi? SPAM derken bunu kastediyorum.
    Bu yöntemle kendilerini tanıtmaya çalışan sitelere güven duymuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

parfüm biraz ten işi,eğer şeker gibi bir kokuysa bize gitmez...diğer çeşitlerini de denedinmi bu markanın?

hepsini denemiştim ama 1sene oldu. Mavisi hoşuma gitmişti. O gün de üzerimde kalmıştı ama tabiki de ten işi sonuçta.

YKM ve BOYNER lerde var idi, yakınında varsa bir dene derim hocam. Sevil'de de vardır

• quote:

blue kullandım koku çokta iyi sayılmaz kalıcılık iyi değil açık parfümden farkı yok.
    trendyoldan almıştım markayı bile yapıştırma olarak şişenin üstüne koymuşlar bana orjinallik hissi vermedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propes -- 27 Aralık 2011; 14:58:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

firmanın eski adıwww.bedava.com..bir kaç gün önce isim değişikliğine gittiler ve yılsonuna kadar kargo bedava

güvenilir midir hocam? sipariş veren oldu mu daha önce acaba?

ben alışveriş yapmadım ama hatırladığım kadarıyla daha önce forumda alışverişi olan arkadaşlar olmuştu
    ayrıca facebook hesabını da kontrol edebilirsiniz,güven konusunda sıkıntı çıkarmaz sanırım

ekleme:farklı butikler tek sepette birleşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 27 Aralık 2011; 14:02:46 >

• Arkadaslar perabutik bedava.com yerıne gecen sıte dıye bılıyorum ben daha once bedava.com dan alısverıs yapmıstım sorun yasamadım saygılar
  • antonio parfüm işi yatar

"Groupon'unuz Tiger, Victoria's Secret Parfüm, Calvin Klein, Bvlgari, Burberry ve Kenzo Parfüm'de geçerlidir."
  • Arkadaşlar ben daha önce bedava.com dan tiger aldım.rengi beğenmedim geri gönderdim istediğim rengi gönderdiler bu kez numarası biraz büyük geldi geri gönderdim istediğim numarayı gönderdiler tek kuruş kargo ödemedim ve çok ilgiliydiler.açıkçası çok şaşırmıştım hatta nerden duyup üye olduğumu bile hatırlamıyorum. Benim aldığım tiger ve değiştiklerim kesinlikle orjinaldi o konuda hiç sorun yaşamadım. 10tl çekim vardı bana 90tl ye gelmişti tiger şimdi 30tl lik çeklede 90 a geliyor bi şekilde ayar çekiliyor anlicanız
  • Groupon'unuz Tiger, Victoria's Secret Parfüm, Calvin Klein, Bvlgari, Burberry ve Kenzo Parfüm'de geçerlidir.

bu ne ya. yani ne demek istemiş bunun dışında başka bi üründe geçmez mi demek istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Groupon'unuz Tiger, Victoria's Secret Parfüm, Calvin Klein, Bvlgari, Burberry ve Kenzo Parfüm'de geçerlidir.

bu ne ya. yani ne demek istemiş bunun dışında başka bi üründe geçmez mi demek istiyor

Evet aynen öyle ama ŞehirFırsatı tanıtımında diğer markalarıda eklemiş. Demekki burdan alışveriş yapılmaz.
  • Hediye çeki 50 TL ve üzerindeki tüm kampanyalarda geçerli. Şehirfirsati yanlış yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Groupon'unuz Tiger, Victoria's Secret Parfüm, Calvin Klein, Bvlgari, Burberry ve Kenzo Parfüm'de geçerlidir.

Evet aynen öyle ama ŞehirFırsatı tanıtımında diğer markalarıda eklemiş. Demekki burdan alışveriş yapılmaz.

adamlar günlük inidirmler sunuyorlar ve mart sonuna kadar geçerli çek satıyorlar...
    sizce mümkün mü?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.