Şimdi Ara

308 vs C4 lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dizel otomatik 2011-2012 C4 veya 308 almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım. kafam fena halde karışık. (donanım benim için kesinlikle şart)

• dostum kafa karıştıcak bir durum yok daha öncede aynı konu açılmıştı kesinlikle 10 kişiden 10 u c4 dedi hiç düşünme bile
  • Yeni kasa c4 eskisine gore cag atladi resmen.308 hicbir sekilde c4 un yanina yaklasamaz.gozunuz kapali c4 tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 in tek + sı üst donanım da sunduğu cam tavan galiba diğer donanımları eşittir ama sırf cam tavan var diye de yenı kasa arabadan vazgecılmez 2013 yılın da yenılenır büyük ihtimal .
  • tabiki c4
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

dostum kafa karıştıcak bir durum yok daha öncede aynı konu açılmıştı kesinlikle 10 kişiden 10 u c4 dedi hiç düşünme bile

C4 ün otomatik vitesi sıkıntılı diye duydum. ve beni düşündüren malzeme kalitesi
  • Peugeotya karsi nedense bir onyargim var ben c4 u tercih ederim bu yuzden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi arasında C4'ü seçerdim.
  • C4 yeni kasasından ve dinamik yüzünden dolayı tercih edilir,bunun dışında ikisi de PSA grubu arabaları tipini beğendiğinizi alın ve kullanın...
  • Sadece bu iki aracı düşünüyorsanız hiç düşünme: C4 alınız....
    Peugeot'un tek avantajı servisinin daha çok olması....
  • arkadaşlar peki 2011 C4 ile 2012 C4 arasında farklar var mı?? direksiyon yanında tuş sayısı farkı var en basitinden
  • kesinlikle c4 tartışılmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertan0593

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

dostum kafa karıştıcak bir durum yok daha öncede aynı konu açılmıştı kesinlikle 10 kişiden 10 u c4 dedi hiç düşünme bile

C4 ün otomatik vitesi sıkıntılı diye duydum. ve beni düşündüren malzeme kalitesi

308 in vitesi farklı mı zannediyorsun?
    Ayrıca peugeot ve citroen ortak firma,aynen kia ve hyundai gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4

• Her iki aracıda gidip incele, test sürüşü yap. Daha sonra C4 e kaporanı ver. Hayırlı uğurlu olsun.
  • kesinlikle c4Bir kere yeni kasa.308 makyaj geçirdi 2013 yaz yada 2014 de yeni kasa çıkar.Bu arada motor olsun donanımlar olsun vites olsun ikisininde aynı.
  • Tasarımdan dolayı c4 tercih ederim
  • c4 tabiki hiç düşünmeyin bile....
  • Kesinlikle C4 aracını tavsiye ederim
  • C4
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.