Bildirim
307 Sahipleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Herkese merhaba,
307 otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Dolu (ful) paket yada paketleri hangisidir?
Yada kronik sorunlu şu modeldir sakın alma diyeceğiniz hangisidir.
Not: 2.eli zayıf olan varsa umurumda değil. Biniciyim; arabadan anlamam yolda bırakmasın zırt pırt beni sanayiye götürmesin yeter. -
Merhaba 307 nin paketleri şöyle:quote:
Orijinalden alıntı: falcon57
Herkese merhaba,
307 otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Dolu (ful) paket yada paketleri hangisidir?
Yada kronik sorunlu şu modeldir sakın alma diyeceğiniz hangisidir.
Not: 2.eli zayıf olan varsa umurumda değil. Biniciyim; arabadan anlamam yolda bırakmasın zırt pırt beni sanayiye götürmesin yeter.
2001-2005
XR: Baz versiyon
XS: XR'ın üstüdür. Çelik jant,gövde rengi kapı kolları,döşemeler gibi farkları vardır.
XT: XS'in üstüdür. Bu pakette XS'e ek olarak ahşap trimler,kadife koltuklar,dijital klima,5 li cd değiştirici gibi donanımlar gelmektedir.2006 da makyajla bitirilmiştir.
XT Premium: 307 lerin en dolusudur. Deri döşeme,sunroof gelmektedir
Technoplus: XS ve XT arasında ara bir pakettir. Piyasada az vardır. XS'ye ek olarak dijital klima ve cd değiştirici gelmektedir.Kısa bir süre üretilmiştir.
Look:2005'te gelmiştir. Technoplus'un cd değiştirici olmayanıdır.
Envy:2004-2005 arası üretilmiştir. Döşemeleri XR ile aynıdır.Manuel klima ile gelmektedir. Ama cd değiştirici mevcuttur.
Comfort:2005 te gelmiştir. Jantları ve döşemeleri XS ile aynıdır. Manuel klima ile gelir. CD changer mevcuttur.
Base:SW lerde en boş pakettir.
Profil: SW lerde ara bir pakettir.
XSI: 3 kapılı versiyon
2006-2009
Comfort:307 lerde baz versiyon olmuştur.
Designtech: Makyajsız XT jantlı Look paket.
Feline: En dolunun bir altıdır.
Premium: Full pakettir.
1.6 larını alırsanız hiç sorun yaşamazsınız. Otomatik almayın. Dolusunu almaya bakın. Eski araba olduğu için paketlerini bu kadar bulabildim. Hatam varsa affoluna.
-
Çok teşekkür ederim, çok sağolun -
307 ile ilgili her konuda yardımcı olabilirim. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: falcon57
Çok teşekkür ederim, çok sağolun -
Şimdilik yok teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X