Şimdi Ara

307 Sahipleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamın aleyküm 22 Yaşındayım Peugeot 307 Almayı düşünüyorum 2006 Model 1.4 Comfort Benzin İlk Aracım Olacak Sizlere Sormak İstedim önerirmisiniz Genel sorunları Va gibi Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese merhaba,
    307 otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Dolu (ful) paket yada paketleri hangisidir?
    Yada kronik sorunlu şu modeldir sakın alma diyeceğiniz hangisidir.
    Not: 2.eli zayıf olan varsa umurumda değil. Biniciyim; arabadan anlamam yolda bırakmasın zırt pırt beni sanayiye götürmesin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon57

Herkese merhaba,
    307 otomatik benzinli almayı düşünüyorum. Dolu (ful) paket yada paketleri hangisidir?
    Yada kronik sorunlu şu modeldir sakın alma diyeceğiniz hangisidir.
    Not: 2.eli zayıf olan varsa umurumda değil. Biniciyim; arabadan anlamam yolda bırakmasın zırt pırt beni sanayiye götürmesin yeter.
    Merhaba 307 nin paketleri şöyle:

2001-2005

XR: Baz versiyon

XS: XR'ın üstüdür. Çelik jant,gövde rengi kapı kolları,döşemeler gibi farkları vardır.

XT: XS'in üstüdür. Bu pakette XS'e ek olarak ahşap trimler,kadife koltuklar,dijital klima,5 li cd değiştirici gibi donanımlar gelmektedir.2006 da makyajla bitirilmiştir.

XT Premium: 307 lerin en dolusudur. Deri döşeme,sunroof gelmektedir

Technoplus: XS ve XT arasında ara bir pakettir. Piyasada az vardır. XS'ye ek olarak dijital klima ve cd değiştirici gelmektedir.Kısa bir süre üretilmiştir.

Look:2005'te gelmiştir. Technoplus'un cd değiştirici olmayanıdır.

Envy:2004-2005 arası üretilmiştir. Döşemeleri XR ile aynıdır.Manuel klima ile gelmektedir. Ama cd değiştirici mevcuttur.

Comfort:2005 te gelmiştir. Jantları ve döşemeleri XS ile aynıdır. Manuel klima ile gelir. CD changer mevcuttur.

Base:SW lerde en boş pakettir.

Profil: SW lerde ara bir pakettir.

XSI: 3 kapılı versiyon

2006-2009

Comfort:307 lerde baz versiyon olmuştur.

Designtech: Makyajsız XT jantlı Look paket.

Feline: En dolunun bir altıdır.

Premium: Full pakettir.

1.6 larını alırsanız hiç sorun yaşamazsınız. Otomatik almayın. Dolusunu almaya bakın. Eski araba olduğu için paketlerini bu kadar bulabildim. Hatam varsa affoluna.

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon57

Çok teşekkür ederim, çok sağolun
    307 ile ilgili her konuda yardımcı olabilirim. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cruze 2.0 Dizel Sahipleri
    9 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.