< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 7 Şubat 2013; 22:50:40 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 7 Şubat 2013; 22:50:40 > |
|
şu an kullandığınız araç volvo xc90 mı ?
biz mercedes e serisinden 2013 fiat freemont geçtik gayet memnunuz 1 ve 2 -suv segmentinde hangi araç ile 7 kişi seyahat edebilirsiniz benim bi fikrim yok daha önce forester .crv.captiva. q7.x5.x6 gibi araçlar kullandık/yada arkadaşlarımızda mevcut, 3. sıra koltuğu rahat olan araç görmedim ancak Chrysler Grand Voyager yada Lancia Voyager olursa konforlu olur yada vito felan alın 3- 7 bin km arkadaşımın audi 4 şanzımanı gitti ..eşimin 10 bin km skoda rapidi kavrama hatası verdi freemont 105 bin km volant değişti 4-daha önce makas yaylı pickup kullanmadığınız belli o araçlar düz yolda giderken bile arka kısmında oturanları sallar 12 yıl nissan pickup kullandık 96 model, 10 yıl 2005 model vw caddy kullandık 5-sanırım xc90 nızda ve bower and wilkins opsiyonu var , ses kalitesini eleştirdiğinize göre 6-1 70 boy ile bu aracın tavan yukseliğinden şikayet ederseniz taş olursunuz ..onda bile arka koltukların oturma pozisyonunun yüksek olması gerektiğinden bahsetmişsiniz eleştirmek babında 7- aracın triptonik vites kullanımı mevcut yetersiz geliyorsa o şekilde kullanabilirsiniz 8 allah rızası için iyi bişi yazmıssınız buda bana göre gereksiz olmasada olur aman almayın freemont o istediğiniz araç şuan pek mümkün görünmüyor 7 kişi keyifli gidebileceniz otomobil bilmiyorum suv olarak büyük amerikan araçları var minivan yada panelvana yönelmenizi tavsiye ederim dsg şanzımanlı bir caravelle bakın |
|
Mayıs ayında 2013 model Lounge modelini aldım 120.000 KM de.
Maşallah Hiç bir sorun yaşamadım. Zevkle kullandığım bir araç. 650 km uzun yol yaptık 7 kişi. En arkadaki 2 kişi hiç sorun yaşamadan geldi. Hemde Torosları aştım köy yollarından geçtim. Ses yalıtımı mükemmel bırakın motorun gürültüsünü korna sesini bile duymuyorum hatta bozuk mu diye test ettim o derece. Kim ne derse desin sınıfında en rahat ve en geniş araç. Sıfırı çıksa satın alırım. Daha ötesi var mı. |
Fiat Freemont Sevenler ve Sahipleri İçin Kapsamlı Bir Kılavuz
Fiat Freemont, geniş aileler için tasarlanmış, konforlu ve çok yönlü bir MPV'dir. 2011'den 2016'ya kadar üretilen Freemont, Fiat ve Dodge işbirliğiyle geliştirildi.
Popülerlik ve Yorumlar
Fiat Freemont, geniş iç hacmi, güçlü motoru ve çeşitli özellik seçenekleriyle kullanıcıları etkiledi. Freemont sahipleri genellikle aracın konforunu, güvenliğini ve aile ihtiyaçlarına uygunluğunu övmektedir.
Kronik Sorunlar
Her arabanın karşılaşabileceği sorunlar gibi, Fiat Freemont'ta da bazı kronik sorunlar bildirilmiştir. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:
Alınır Mı?
Fiat Freemont'un alınıp alınmaması, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Geniş bir aile MPV'si arayanlar için Freemont, bütçeye uygun ve pratik bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, potansiyel şanzıman sorunları ve yedek parça bulunabilirliği konusunda farkında olmak önemlidir.
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Freemont satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısınız:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 19 Haziran 2013; 0:15:53 > |
|
|
|