Şimdi Ara

Peugeot 107 Öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Eşim için 107 almak istiyoruz, araştırdığımızda kimi oo çok güzel araba Toyota ile beraber yaptılar diyor, kimi de çok problemli bir araç diyor.

    Eğer içinizde Peugeot 107 kullanan varsa şikayetlerini veya memnuniyetlerini yazarsa sevinirim.

    Teşekkürler.



  • Peugeot dedin mi bilen bilmeyen, işkembesi olan herkes "sorunlu" der. Ne yalan söyliyim, çevremde 10'a yakın arkadaşım Peugeot 106-306-206-307 kullandı, bir tanesinden bile kötü bir söz duymadım. Yani sorunlu bir marka olsa; herhalde benim bu kadar arkadaşımdan bir tanesi de arabasından dert yanardı... Hatta çoğu sattıktan sonra tekrar Peugeot aldılar. O yüzden sorunlu olduğu uydurmasına inanmıyorum, buna istinaden ben de 207 aldım geçen aylarda; hayırlısı bakalım...

    Diyeceğim o ki, işkembeden sallayanlara inanmayın. Gerçekten güvenilir birilerine sormak lazım. Ne yazık ki insanların ağzı torba gibi büzülmüyor, herkes işine geldiği gibi sallıyor. Bir de son dönemde Fransa'yla yaşanan diplomatik krizler nedeniyle; Fransız arabalarına sövmek daha bir moda oldu...
  • Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için benim söylediklerim Peugeot markasından çok 107 modeline yönelik idi. Onun için gerçekte 107 ve veya c1 sahiplerinin yorumları benim için önemli. Yoksa 3-5 daha verip Yaris mi alsak diye de düşünmüyor değiliz.
  • çok şirin bir araç.tam şehiriçi otomobili.yaris tercihi size kalmış şehir içinde kullanacaksanız pek bir fark hissetmezsininz ikisi arasında.
  • Şahsen henüz bir Peugeot 107 ye dokunmuşluğum yok ama yine de internetten okuduğum ya da kulaktan dolma edindiğim bilgilere istinaden şunları söylemek istiyorum:
    107 ve C1 benim çok beğendiğim iki model. Özellikle C1'in tasarımını 107'ye göre daha çok beğeniyorum. 1,90 boyunda bir arkadaşımın Chevrolet Lacetti'si var. Bu arkadaşım vakt-i zamanında araba bakarken Opel bayisine Astra almaya gitmiş, fakat Astra'da rahat edemediğinden ve daha geniş olduğunu düşündüğünden Lacetti alıp çıkmış birisi. Bu arkadaşımın ablası da C1 aldı. C1'i sözde ablası aldı ama sürekli arkadaşımın altında. İçinin beklenenden daha ferah ve rahat olduğunu söylüyor, öve öve bitiremiyor. C1'le epey bir gezmiş; İzmir, Ankara, İstanbul, Antalya; epey bir uzun yol yapmış. Özetle arkadaşım C1'i öve öve bitiremiyor. Hele park etme kolaylığından, manevra kabiliyetinden ya da yakıt ekonomisinden bahsetmeye bile gerek yok sanırım. Önyargılara kapılmadan gidip test etmek en iyisi...
    Şimdiden hayır olsun...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eranmania

    Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için benim söylediklerim Peugeot markasından çok 107 modeline yönelik idi. Onun için gerçekte 107 ve veya c1 sahiplerinin yorumları benim için önemli. Yoksa 3-5 daha verip Yaris mi alsak diye de düşünmüyor değiliz.

    bencede 3-5 daha verip yaris alın
    segment farkı var

    107 iyimidir kötümüdür bilemem
    ama yaris ile 107 kıyas kabul etmez

    ha bu arada 6 yıldan fazla 106 kullandım.
    çok memnundum.
  • Yaris ile 107 rakip değil ki. Elbette alabiliyorsanız Yaris alın. Yaris'in rakibi 207'dir.
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Yaris ile 107 veya C1 in aynı segmentte olmadığını biliyorum, beni bu düşünceye iten aldıktan sonra servis ve kullanım açısından problem yaşar mıyım düşüncesi idi. Yoksa 2. araba olacağı için ve İstanbul içi kullanımda boyutlarının avantajı açısından 107 veya C1 tercihim olacak.

    Sonuç olarak Yaris, C1, 107, Corsa hepsinin de deneme sürüşünü yaptıktan sonra karar vereceğiz.

    Tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranmania -- 4 Haziran 2008; 18:45:09 >
  • Yaris'i sorunsuz olması sebebiyle tercih etmenize hiç bir sözüm olmaz. Ben de aracımı almadan önce düşündüm ancak tamamen zevkime uymadığı için vazgeçtim. Ama Corsa yerine kesinlikle tercihlerinize 207 ekleyin. En azından 207'de Corsa'dan farklı olarak baz donanımda mp3 çalar, yol bilgisayarı, derinlik ayarlı direksiyon, follow-me home, 2/3 katlanabilen arka koltuklar, torpido soğutması vs var... Euroncap puanı daha yüksek ve fren mesafesi daha kısa...
  • Aradan iki sene geçmiş biliyorum belkide aldığı arabayı bile eskitmiştir.

    Ama konu o değil bir arkadaş bir şey sormuş ama doğru dürüst hiç bir cevap yok.

    Kalkıpta biri dememiş kardeş aslında 107 , C1 ve aygo aslında hepsi aynı ve hepsi toyota fabrikasında üretiliyor benzinli motorda aslında yaris kullanılanla
    aynı dememiş diyememiş..
  • Merhaba,
    Ben de bir 107 sahibiyim. Aracın 1.0 yerine 1.2 olmasını dilemem, motorun 3 silindirli oluşundan kaynaklı durulduğu anlardaki hafif titremesi ve sert süspansiyonlar dışında hiç bir sıkıntısı yok.
    Şehir içinde park için olsun, ortalama benzin tasarrufu olsun, parçasının çok pahalı olmaması olsun son derece kalender ve güzel bir araba. Performanstan çok ekonomi ve şehir içi kullanım kolaylığı istiyorsanız alabilirsiniz. Yaris'i ben de düşündüm ama şekil itibariyle bana çok itici geldiğinden bu aracı seçtim. Mutluyum da.
  • Orijinalden alıntı: earl2000

    bence güzel eğlenceli bir araba :)




    bagajıda küçük değil galiba :)



    Geçenlerde gidip peugeout bayiinde 107 yi denedim. Boşyere çok konuşmak yerine gidip kendim deneyimleyim istedim. Öncelikle içi çok geniş. Şuan kullandığım fiat marea dan arka diz mesafesi daha geniş. Oldukça ferah. 4 kişi binip öyle test ettim(arka koltuğa çok rahat 3 kişi binilebilir), çekişi gayet yeterli, klima elektrikli, motordan güç almıyor ve çalışırken doğal olarak performansı etkilemiyor. Motor sesini içine alıyor, süspansiyonlar gayet güzel. Sürüşü çok zevlki, aynalar çok geniş bir grüş açısı sağlıyor, zaten her yere hakimsiniz, önü arkası bir bi araç :) bagaj tahmin edebileceğiniz gibi ufak, iki bavulu rahatça alır, çok bagaj isteyen biri içinse port bagajlar 350TL den başlıyor.
    Kısaca çok ekonemik kullanışlı bir şehir aracı ve çok sevimli ilgi çikici çizgileri var. Sıradan bir otomobil asla değil illaki çok farkedilir olacak bu aracı kullanan...




  • Fiyat olarak ben abartılı buldum 29900tl istiyorlar. 2. eli çok daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.