Şimdi Ara

307 mi astra hb cd mi yoksa focus ghia mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 15 mılyar param var 2001 golfumle 2 ay once talıhsız bır kaza gecırdım arac pert oldu.sımdı aklımda 3 arac var sızce 2000-2001 astra cd hb veya focus ghia veya 307 2002 model bulabılırmıyım bu paraya?aralarındakı farklar nelerdır bana yardımcı olursanız sevınırım ayrıca baska arac onerılerınızıde dıkkate alıcam sımdıden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 27 Ekim 2007; 9:59:16 >

• arkadaslar yardımınızı beklıyorum
  • dostum benim sıralamam:

1-focus
    2-307
    3-astra

yeni kasalar baz olarak alınsa 1.sıraya astrayı 2.sıraya focusu son sıraya 307 yi yerleştirirdim.eski kasa astraları hiç sevmiorm nedense.hele sedanları kayık gibi geliyo gözüme.
  • bende hb alıcam sedanı benımde hosuma gıtmıyo buyuk oranda astra alıcam
  • sıralamaya aynen katılıyorum,eski astrayı alacağını diğer seçenekleri tercih etmelisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

dostum benim sıralamam:

1-focus
    2-307
    3-astra

yeni kasalar baz olarak alınsa 1.sıraya astrayı 2.sıraya focusu son sıraya 307 yi yerleştirirdim.eski kasa astraları hiç sevmiorm nedense.hele sedanları kayık gibi geliyo gözüme.
  • Opelin tüm modellerinde inanılmaz sert süspansyon var. annemlerin focusuna binen bir astra elegance'si olan bir akrabamızın oğlu " ya baba gidip astrayı niye aldım bu araba çok rahat bizimkisi takır tukur" demişti bunu söyleyen çocuk 6 yaşındaydı :D

307yle de focus arasında sen kararver ama temiz bir focusu tavsiye ederim
  • toyota hb yada honda cıvıc alabilirsin şu sorunlu markalardan uzakdur 4bin ytl masraf edeceğine 18bin ytl ye güzel bir toyota hb alınır taş gibi araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006-2007 model yeni kasa 307'yi fokusa tercih ederim.Fokusuda tek bir özelliğinden dolayı (yürüyen aksamı) sağlam olduğundan tercih ederim.

307yle de focus arasında sen kararver ama temiz bir focusu tavsiye ederim
  • lımıt 20.000 ne cıktı 307 kullandım cok basarılı bır araba...
  • Bizde aynı bu durumdayız bi tane 2003 model 72000 de technoplus buldum 17.800 e fakat babam 307 sorunlu diyor başka bişey demiyor. Bi yardımcı olunda ikna edelim şu adamı arkadaşlar
  • Bende focusu öneririm
    tabikide yinede tercih sizin
  • 307 ilk cıkdıgında sorunluydu ve cok ses geliyodu aracın icinden ama makyajlanmıs halini bilmiyorum forumlarda bilgi bulabilrsin...

Astra konusunda cok klasiklesdi eski kasası ama sakın yeni astra alma inanılmaz sorunlu ve sorunlu parcaları inanılmaz pahalı servis yonundende son derece kotu...

Focus bu iki arabaya nazaran daha saglam ve şık araba hic kullanmadım ama bi sorunda duymadım...

Simdiden hayırlı olsun...
  • 307 sorunlumu gercekten?
  • Toyota ne kadar sorunlu ise 307'de o kadar sorunludur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceycey84x

307 sorunlumu gercekten?

Sorunlu derken yanlıs anlasıldım... Elektirikle ilgili problemlerinin oldugunu okudum ayrıca aracın arkasından asırı ses geldigini biliyorum ama makyajlanmıs modelinde duzeltilmis olabilir...

Sorunlu araba astradır onu cok iyi ibliyorum ve hatta teybin kendi kendine acılması yuzunden arabamın akusu bitti asagıda yatıyo :D astrayla karsılastırısak 307 sorunsuz bi araba... Sadece bilgi vermek icin soyledim...
  • Merhaba Arkadaşlar;
    0 km Peugeot 307 aldım kısmetse pazartesi teslim edilecek. Araç Premium modeli, 1.6, otomatik vites ve full aksesuarlı. Araç konusunda çok tecrübeli değilim. Donanım ve aksesuarlar açısından çok begendim aracı. Ama forumda bazı olumsuz yazılar gördüm biraz canım sıkıldı. Bu araç ile ilgili bana bilgi verebilir misiniz? Kullanımı, yakıt tüketimi, sürüş konforu vs ile ilgili tecrübesi olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim. Ayrıca aracı 37.500 YTL ye aldım. kasko hariç hersey dahil. Bana uygun gibi geldi, bu fiyat uygun mu sizce de?
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.