aşağıdaki modellerden hangisini onerirsiniz... ve nereden alayım? hd goruntu kalitesi cok onemli, hareketli sahneler ve ligtv maçlar özellikle, ps3 oynayacagım oyun perfomansı da cok onemli... usb den mkv falan oynatması da mühim...
dahili uydu alıcı olmazsa olmaz degil ama olursa iyi olur, usb ye kayıt da aynı şekilde olmazsa olmaz degil ama olursa iyi olur,
ve 3d... işte bu onemli mi diil mi karar veremedim.. sizce? olmusken 3d li mi olsun??
panny p50u30e fiyat:2149tl
panny 46st33e fiyat:3467tl
panny p50vt20e fiyat:3964tl
lg 50px950 fiyat:3062tl
sammy 50c7700 fiyat:3171tl
lg 50pw450 fiyat:1881tl
lg 50pk950 fiyat:2420tl
sammy 50c7790 fiyat:3907tl
panny p50gw30 fiyat:2799tl
tabiki olmuşken 3d li olsun hd görüntü kalitesinden kasıt ; canlı-parlak-net ve keskin görüntü ise bence plazmalar sizi kesmez , lcd yada led bakın ANCAK kaliteli bir lcd olsun ve gözünüzle hareketli sahne performansını gözlemleyin. sd yayında plazmalar belki daha iyi ama sizin diğer alternatifleriniz için de ibre lcd/led'e kayıyor 46d6000 niye yok alternatiflerde ? usb den mkv de samsung sorunsuz , izleme mesafenizide dikkate alın muhakkak...
cok canlıdan ziyade gercege yakın olması onemli renklerin.. plazmalar daha onde o yuzden kafamda... bu yuzden de led hiç bakmadım... 46d6000 listede ondan yok... usb kayıt destekliyor mu peki bu model?
Almışken ben de 3d li olmasını tavsiye ederim. Eğer sadece plazma diyorsanız ben panasonic derim.
dün gece itibariyle led leri de ciddi bir şekilde düşünmeye başladım... önerilerinizi bekliyorum.. 46d6000 örneğin gerçekten iyi gibi duruyor. kullananlar ne der?
Samsung'larda D7000 ve D8000 alınmayacaksa kesinlikle LG'nin yeni nesil 3D'li TV'lerini tavsiye ederim. PS3 bağlayacağınızı söylemişsiniz, bununla birlikte benim adıma direkt Samsung lag sorunundan ötürü eleniyor ve gerçekten D7000 alınacaksa Sony'nin panellerini tavsiye ediyorum.
Eğer oyun konusu ve lag durumu sizin için önemliyse LG'nin pasif gözlüklü FPR teknolojisndeki cinema 3D serisine bakmalısınız. Philips'te bu teknolojide paneller çıkardı ama oyun konusunda deneyimlemediğimden ötürü tavsiye veremiyorum.
D6000 oyun konsolunda kanser eder, input lagdan dolayı. Bunun yanına LigTV alıp maçları izleyecekseniz, kesinlikle plasma düşünün LED LCD değil. Futbol maçı yayınlarını düzenli izleyecek kişiler kesinlikle plasma almalı. Listede bütçe yeterliyse VT20 alın. İkinci seçenek ise ST33 olsun.
cok canlıdan ziyade gercege yakın olması onemli renklerin.. plazmalar daha onde o yuzden kafamda... bu yuzden de led hiç bakmadım... 46d6000 listede ondan yok... usb kayıt destekliyor mu peki bu model?
d6100 destekliyor diye biliyorum .
arkadaşlar, panasonic 50gt30e ve lg 47lx9500 arasında kaldım... ne dersiniz??? usb kayıt olması ve 50" olması sebebiyle panny bi adım onde ama lx9500 de çok yakışıklı :))