Şimdi Ara

25.000TL bütçe tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4k 50-55 inç tv arıyorum.Uzun vadede üzmeyecek bir tv öneriniz varsa benim için çok güzel olur.Benim aklımda

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-50qned816re-4k-ultra-hd-50-127-ekran-uydu-alicili-webos-smart-qned-tv-fiyati,198670456.html

bu model var alınır mı?Kağıt üstünde ki değerleri fena değil özellikle 4k da 120hz olması ilgimi çekti

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 5 Aralık 2024; 22:34:53 >
  • Hocam başarılı ürün tavsiye ederim
  • Ne yaptın arkadaş, aldın mı o TV'yi memnun kaldıysan ben de almak istiyorum bu ürünü. 

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Kullanıcı yorumları görüntü kalitesinin kalitesizliğinden bahsetmiş.Youtube üzerinden bir tane kullanıcı deneyimi var kendiside youtuber.Sponsor sandım başta fakat ne açıklamada ne de yorumlarda link bırakmıştı.Kendisi memnun olduğunu belirtti.Bu tv hakkında illa ki negatif yanları vardır.Eksileri nelerdir bi bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sub_v

Ne yaptın arkadaş, aldın mı o TV'yi memnun kaldıysan ben de almak istiyorum bu ürünü. 

Şu an arayıştayım.Eğer kim daha erken alırsa buraya gelip yorumunu yazar diye düşünüyorum.Gerçi uzun vadede tv kendisini gösterir fakat ilk genel izleniminden bahsederiz

• Emirrrr_ E kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat performans acısından başarılı ürün bence direk alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

• Emirrrr_ E kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • Yarin Bim de satisi varmış, 4K HDR , Google Tv özellikli f/p Tv si, bu fiyatalarda düşünenler kaçırmasın derim.
    25.000TL bütçe tv önerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.