Şimdi Ara

3000 SERİSİ TÜRKİYE ÇIKIŞ TARİHİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    çok sağlam bi kaynaktan aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim.
    radeon 3000 serisi kartlar aralık ayının ilk haftası ile beraber kesin kez raflarda olacak.
    yakın zaman ekran kartı almak isteyen kullanıcılar bu duruma göre konumlarını alacaklardır sanırım.

CREATIVE SOUND BLASTER Z SE
    1TB WD BLACK SN850X NVMe / 500GB WD BLUE NVMe
    XPG INVADER CASE / CORSAIR RM1000X SHIFT
    DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED 165HZ META QUEST3 / FANATEC CSL-DD
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratBayrakçı

selamlar,
    çok sağlam bi kaynaktan aldığım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim.
    radeon 3000 serisi kartlar aralık ayının ilk haftası ile beraber kesin kez raflarda olacak.
    yakın zaman ekran kartı almak isteyen kullanıcılar bu duruma göre konumlarını alacaklardır sanırım.

Bilgi için teşekkürler... Eminim DFS 22-23 Kasım gibi getirticektir kendi imkanları ile...

Orjinalden alıntı: Arsenicj

8800gtsler duyurulmuş olacak bu kartı sadece 8800gtye parası yetmeyenler ya da crossfire yapmak isteyenler alacaktır.

Kesinlikle katılıyorum... Eger 250$+KDV nin üstünde bir fiyatla gelirse ve bazı spekülasyonlar dogru degilse (Görüntü kalitesi farkı) o zaman 8800GT ler cok daha alınası kartlar...

Ancak cift kart kullanmayı düsünenler icin ise tek alternatif HD38xx serisidir... MEsela HD3850Pro CF ye hem performans anlamında gemde güc tüketimi anlamında rakip olacak tek veya cift kart yok (Nvidia tarafında)
  • ben anlayamıyorum ATİ yi. Şu anda crysis harici tüm oyunları full ayarda dx9-10 demeden alt eden f/p lideri bir kart var 88oo gt, zaten yeni kart alacaklar bu kartı istiyorlar, hatta kartı olanlar da satıp bu kartı alıyorlar. nvidia crysis öncesi çok güzel bir pazarlama stratejisi ile 8800 gt yi piyasaya sürdü, crysis de çıktı tamam.
    en geç önümüzdeki hafta herkes orjinal oyunlarına kavuşacak, bu durumda millet harıl harıl crysis oynuyacak ve en geç bir iki hafta içinde oyunu defalarca oynayarak tadını alacaklar.
    E o zaman yeni radeon lar aralık ayında çıkacaksa kim ne yapsın, sırf crysis için cf 3870 yapmayı düşünüyordum ama ATİ sağolsun bana oyunu high-medium düzeyde bitirtecek 8800 GTX ile

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.