Bildirim
30 olana kadar en iyi şampiyon?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
singed _____________________________ -
Soraka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
singedquote:
Orijinalden alıntı: HamsterZ
singed_____________________________
-
Singed haricinde lee sin ile uçup ward at ulti at ayar et =Dquote:
Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal
singed
Alıntıları Göster_____________________________ -
çok garip ben buraya cevap yazmıştım sanki ama gözükmüyor. neyse tekrar yazayımquote:
Orijinalden alıntı: Rynsett
Singed haricinde lee sin ile uçup ward at ulti at ayar et =D
Alıntıları Göster
singedi saymazsak. bence en iyilerinden biride warwick e nin verdiği ms ile haritanın öbür ucundaki adamı bile yakalayıp kesebilirsin cidden çok zevkli._____________________________ -
Nautilus cc babası ve hayvan gibi tank bir şampiyon , 30 olana kadar iş yapar mı yapar bence iyice alışırsan. _____________________________ -
Singed'i almak farz oldu o zamanquote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Nautilus cc babası ve hayvan gibi tank bir şampiyon , 30 olana kadar iş yapar mı yapar bence iyice alışırsan.
Warwick şu açık ama pek oynamadım.
Nautilus da güzele benziyor
Teşekkürler yorumlar için
Başka önerisi olan var mı?
_____________________________ -
Singed en trollüquote:
Orijinalden alıntı: victor nicolas
Singed'i almak farz oldu o zaman
Warwick şu açık ama pek oynamadım.
Nautilus da güzele benziyor
Teşekkürler yorumlar için
Başka önerisi olan var mı?
Alıntıları Göster
_____________________________ ...
-
talonquote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
Singed en trollü
Alıntıları Göster_____________________________ -
singedquote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Nautilus cc babası ve hayvan gibi tank bir şampiyon , 30 olana kadar iş yapar mı yapar bence iyice alışırsan._____________________________ -
Volibear-Singed _____________________________
İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü -
singedin tanımını yapmışın haberin yok.quote:
Orijinalden alıntı: Lopster
Volibear-Singed
_____________________________ Bilgisayar Mühendisi
Nerde eski donanım haber.
-
Yeni konu açmadım arkadaşlar zaten yeteri kadar kirlidir forum :D
Ben de buna benzer sağlam canı olan kodummu da oyurtan bi karakter arıyorum daha birkaç gün oldu baişlayalı. Volibear la oynuyorum. Çok zevk alıyorum şuan için. En fazla kill aldığım oyunlar bile oluyor :d. Ne dersiniz volibear ı alayım mı yoksa başka öneriniz varmı :)
quote:
Orijinalden alıntı: ScMoney
Yeni konu açmadım arkadaşlar zaten yeteri kadar kirlidir forum :D
Ben de buna benzer sağlam canı olan kodummu da oyurtan bi karakter arıyorum daha birkaç gün oldu baişlayalı. Volibear la oynuyorum. Çok zevk alıyorum şuan için. En fazla kill aldığım oyunlar bile oluyor :d. Ne dersiniz volibear ı alayım mı yoksa başka öneriniz varmı :)
shyvana, renekton, darius_____________________________
''Önceki âlimlerin mum ışında yazdığı paha biçilmez hazine misali eserlerin toprağa gömülerek çürüdüğünü, bakkallara satıldığını, çöplüklere atıldığını ve bir kısmının da kütüphane raflarında tozlanmış ve çürümeye terk edilmiş olduğunu gördüm. Medreseleri kapanmış, yazısı değiştirilmiş, din ilimleri yok olmaya yüz tutmuş olan bir zamanda kitap yazmaktansa yazılan ilmî eserleri anlayarak anlatacak ve ilmi kitaplardan gönüllere indirip yaşatacak talebe, yani canlı kitap yetiştirmeyi daha lüzumlu buldum.” -
valla en sinir eden Singed ölmüyor kovalasan ölüyosun
_____________________________ ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh -
-
30 olana kadar free herolari oyna tek heroya baglanma
karşı takımı sinir edeceksen shaco,singed,fiddlesticksquote:
Orijinalden alıntı: GoStoP
30 olana kadar free herolari oyna tek heroya baglanma_____________________________ -
Bence udyr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- komik nickler
- troll duo isimleri
- pre ne demek
- valorant duo isimleri
- troll nickler
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler