Şimdi Ara

+30 Nerenin Kodu? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
460
Cevap
8
Favori
579.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +30 694 944 61 69 sabaha karşı 3 gibi aradılar sizlere selamları var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +30 Mısırın Kodudur

• quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Arkadaşlar geçen benide bi kere çaldırdılar kapatıılar.Bende Yunanistan'lıyım orada evimiz var acaba önemli bisey mi oldu diye aradım 1 kız çıktı param yok felan deyince kapattım.olan benin paraya oldu

Yunanistanlıyım ne la
  • Bizim komşunun saf oğlunu aramışlar Türkiye'ye gelmek için para istemişler adamda gelmiş benden borç istiyor karıyı getirtmek için. Biz adamı saf biliyoruz adamda beni saf görmüş. PArasını verdikten sonra kendime getiririm sana niye getiriyim :) numarayı istedim vermedi bide uyanık. Namusuymuş hey Allah'ım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Arkadaşlar geçen benide bi kere çaldırdılar kapatıılar.Bende Yunanistan'lıyım orada evimiz var acaba önemli bisey mi oldu diye aradım 1 kız çıktı param yok felan deyince kapattım.olan benin paraya oldu

Yunanistanlıyım ne la

Yol al
  • +30 697 3473429

Aradı beni kadınla konuştum yanına gelicem felan filan muabbeti yaptı bende dedim walla bende ülkeden sıkıldım sen bana yolla 1000 lira ben geleyim senin yanına dedim kapatti :DD:d
  • Beni de +306951041582 numaralı hattan aradılar sakın açmayın arkadaşlar
  • +30 694 747 6393 az önce çaldırıp kapattı. Kontörü yok galiba :)
    Atina - İstanbul - Minsk saati aynı değil mi. Bu saatte Yunanistan'dan beni kim, niye arar.
  • Anlamadigim sey hep kizlarmi ariyor ?

• +30 yunanistan kodu
  • +30 695 104 12 77 de biraz once beni aradı. Androidde bir ulke kodunu bloklama diye birşey var mı? Bloklayalım şu şerefsizleri

• +30 698 7516245

Telefon elimdeyken aradi, actim "got ol ulan" dedim

• Yine basladilar, +30 lu numara. 5602 ile bitiyor.
  • Hiç vazgeçmeyecekler galiba +30 694 989 33 35
  • +30 698 720 1970
    Biraz önce çaldırıp kapattı . Aman dikkat
  • 30694 544 6307 de beni aramış demin. Hiç duymadım nasıl çıldırdıysa.
    Açınca 2 tarafa da yazıyordu dimi. Önceden açmıştım bir kere

• Arkadaşlar başta Bulgaristan olmak üzere ,Yunanistan,romanya gibi ülkelerden türkiyedeki numaraları rastgele arıyolar,arayan kişiler kalpazan çetesidir.başlarında bir gurup erkeğin olduğu ve kızlar aracılığıyla sizlere çağrı atıp bizim bazı meraklı ve sazan arkadaşlarımızın olduklarını çok iyi bildikleri için bunlarında geri dönmesiyle ceplerini parayla doldurmaktadırlar.sen onu aradığın anda karşına bir kız çıkmakta sana duygu sömürüsü yapıp parasının olmadığını beyan etmekte evlenmek istediğini ve para göndermeni istemektedir,bizim sazan arkadaşlarda para göndermekte ve haftalarca kapıkule sınır kapısında beklemektedirler,bunun dışında onu aradığın andan itibaren o zaten kasasını doldurmaya sende buyuk bir borca girmeye başlamışsın demektir.bu tür çeteler sadece telefon çaldırarak değil ,skype,facebook,twetter,instagram vb gibi birçok arkadaşlık ve sosyal paylaşım sitelerinde boy geçmekte tuzaklarına düşürecek yeni avlar aramaktadırlar. saygıdeğer halkımıza önemle duyrulur ........

• benide aramışlardı,o çaldırıp kapayınca ben de çaldırıp kapıyordum ard arda 5 kez sürmüştü :)
    neyse o züğürt ben züğürt
    öyle işte:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

http://****/Ak2X5O

Nası yaptın la bunu

• +306980014763 şimdi beni de aradı. Abi ne çok aranan varmış, ben özelim ve elin elenası bana asılıyor sanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.