Şimdi Ara

+30 Nerenin Kodu? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
460
Cevap
8
Favori
579.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide aradilar aradım telesekreter gibi bişey çıktı kapattım hemen nerden buluyorlar numarayi anlamıyorum hattida alalı 1 ay olmadı bu arada arayan tel 30 698 092 0256

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim la bunlar! +30 694 910 40 42
  • Bizlerin bizamanlar araplari arayip kufur ettigimiz gibi yunanlar da bizi ariyo herelde :)
    +306983272590

• +30 698 719 9303

bulunsun burda, daha yeni aradilar.

• Ya tamam arasın iyi güzelde sabah 4.41 de aranır mı lan dün uykumdan etti beni dingil.
  • Bugün iki kere itelediler
  • Benide Aradılar Az Önce Kanmayın Bunlara ...

Çok İhtiyacı Olan Buyursun :):):)

+30 Nerenin Kodu?
  • +306985032133
  • Beni de bugün 9 saat önce +30 697 346 8341 numarası çaldırdı. Yunanistan evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Şimdi 30 694 900 1504 ten çaldırıp kapattılar.

İşin ilginci, tam cepten garanti internet şubesine giriyordum aramalarından çok kısa bir süre önce...

Telefonda root/custom rom vs de yok, fishing vs.den suphelendim...

inşallah tesadüftür, aynısını yaşadım, mobil banka uygulamasında sms şifreyi beklerken aradılar, biraz tedirginlik var
    +30 698 584 7252
  • Yıllardır engellemekten bıktım. Lanet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Şimdi 30 694 900 1504 ten çaldırıp kapattılar.

İşin ilginci, tam cepten garanti internet şubesine giriyordum aramalarından çok kısa bir süre önce...

Telefonda root/custom rom vs de yok, fishing vs.den suphelendim...

inşallah tesadüftür, aynısını yaşadım, mobil banka uygulamasında sms şifreyi beklerken aradılar, biraz tedirginlik var
    +30 698 584 7252

Geçen olan bir olay da şu arkadaşlar;

Normalde hiçbir zaman aracım/otomobilim olmadı.

Birkaç ay önce abimin aracını Parafly'ın İSPARK kampanyası için kaydettirmiştim.

Geçen gün bir trafik sigortası firması aradı (ilk kez otomobil vs ile ilgili bir yer arıyor) ve aracınızın vs vs diye girişti konuya. Şampiyon sakin ol, benim otomobilim yok dedim, ha öyle mi deyip kapattı...

Direk aklıma Parafly'ın kampanyası geldi. Kesin içeriden birisi (büyük ihtimal DB tarafından sorumlu birileri) telefonlarımızı para karşılığı bu tür firmalara sızdırıyor...

• Sizin yine iyi benim aldığım sıfır vodafone hattını çaldırdılar hiçbir kurum ve kuruluşada vermemiştim.
  • 30 697 593 7250

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

bunlar bir çeteymiş ve bulgaristan/italya gibi ülkelerden arayıp bayanlar telefonda arkadaş olmak bahanesiyle yanınıza gelmeyi istediklerini söyleyip para istiyorlarmış. bu şekilde yeni bir dolandırıcılık geliştirmişler.

siz siz olun bu tarz çağrı atan numaraları dikkate almayın.

Ve size cevapsız bırakıyorlar bu bir bot sayesinde otomatik olarak yapılıyor aslında çalmıyor bile neredeyse ve geri aradıgınız anda köntürünüzün çoğu çekiliyor. Faturayada yansımaktadır

Doğru cevap budur.
  • Ulan kar konusundan çıktım. Arayan numara ne diye arattim. Yine donanimhaberde çıktı cvp :))

+30 698 577 2701

Beni arayan no ds bu. Yoksa DH mi sattı bizim numaralari.

• +30 697 9259031
  • Beni de bugün +55 li bir numara aradı, Brezilya'dan tanıdıklarım var.

+55 11 xxxxx-xxxx

Edit : 11 Sao Paulo. Alan kodları var bölge bölge gidiyor . Sao Paulo'dan aramışlar da efendim benim numaramı nasıl bulmuşlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1998Özge_SaoPaulo -- 6 Ocak 2015; 21:11:30 >
  • Beni de bu gün şu numara aramış. Ama +90 la başlıyor ve sanki bizim operatörlerin kodlarıymış gibi görüntüsü var.

+90 698 5655700

Bu nedir arkadaşlar, Türkiye' de 698 ile başlayan ön kod mu var benim bilmediğim?...
  • Caldirip kapattilar beni de.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.