Şimdi Ara

30 Metre Ethernet Kablosu Hızı Düşürür Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar wirlessla bağlanıyodum ama yüksek pinglerden gına geldi ve kabloyla bağlanmaya karar verdim.modem salonda televizyona takılı olduğu için odama taşımak istemiyorum.sorum şu salondan odama çekeceğim 30 metre kabloda hız kaybı fazla mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an alt komşu bizden o şekilde çekiyor, şimdilik herhangi bir sıkıntı olmadı. Paket:NetLimitsiz (8 Mbps'e kadar olan paket)
  • Çok az olur hissetmezsin bile.
  • 85 metre cekmistim sorun olmamisti ;)
  • 1 mbit hız var zaten iyice düşmesin dedim

• Sorun olmaz ama şöyle bir teklifim var: modemi odana al. tv ye kabloyu uzat. Nasıl fikir ?
  • olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaz hocam
  • no problem

• quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Sorun olmaz ama şöyle bir teklifim var: modemi odana al. tv ye kabloyu uzat. Nasıl fikir ?

uydunet kullandığımız için (hem internet hemde tv kablosu) 2 kablo gerekir daha zahmetli olur.

• Yerel ağ kablosu 10/100 standardında 100 metre destekliyor diye biliyorum, ağ hızı sizin internet hızından çok yüksek olduğu için yavaşlamaya neden olmaz, kullandığınız kablo ve jack kaliteli olsun yeter.
  • Yerel ağ kablosu 10/100 standardında 100 metre destekliyor hocam ben suanda 91 metre uzaklıkta kullanıyorum kullanacagın ethernet kablosu CAT 7 olsun ve kalıtelı marka olsun problem yaşamazsın.Not: cat 6 kablo sakın alma sorun yaşarsın ben yasadım.Kabloyu alırken uzerınde yazar zaten marka cat 7 dıye dıkkatlı al hocam.
  • çok fazla hız düşmez ama içinin rahat etmesi için modemi odana al derim ugrastirir biraz ama için rahat eder.

• 400 000 km de bir saniye duser 400 000km = isigin bir saniyede aldigi yol :)))

• teorikte tabi duser ancak pratikte farkedilecek kadar hissetmezsin bile.

• Evde ttnet deyken 150metre vardı 3 mbit etkiliyordu emin olun etkiler.30 metrede çok farketmez bende uydunetteyim ve salondan çekiyorum sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 15 Ocak 2013; 9:50:13 >
  • kablonun kalitesine bağlı :) ama 30m de kalite fark edeceğini sanmam
  • DSL kablosunda cok fark ediyor ama ethernette bişey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.