Şimdi Ara

%30 indirimli bu sistem olmuş mu? Nvidia mı Amd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sistem fps tarzı oyun oynamak için topladım ileride yine aynı indirim olursa almayı düşünüyorum. Ve ekran kartındaki bir özellik aklımı karıştırıyor. Nvidia'nın pyhsx özelliği. Çok kırılmalı dökülmeli bir oyun olan Battlefield 3 ve 4 ü oynayacağım bu konuda hd7850 o.c 2 gb mi yoksa gtx650ti boost directcuii 2 gb mi? Ve sistem uyumlu olmuşmu??? Bütçe max. 1500

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmayı unutmuşum. İşlemci soğutucusu olarak stok soğutucu yeterlimidir yoksa iyi bir şey mi gerekli önerileriniz alabilirim

• Ekran kartı GTX650Tİ Boost olarak kalsın.

Board'ı: Gigabyte 970A-UD3 yap. Ön panele falan USB3.0 desteği var.

Edit: OC yapmayacaksan stok fan yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 27 Eylül 2013; 8:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

Ekran kartı GTX650Tİ Boost olarak kalsın.

Yardımınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz anakartın bir artısı var mı benim için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

quote:

Ekran kartı GTX650Tİ Boost olarak kalsın.

Yardımınız için teşekkür ederim. Önerdiğiniz anakartın bir artısı var mı benim için ?

Artısını yazdım ya kardeşlik

DS3 modelinde sadece arka çıkış olarak USB 3.0 var. Ancak UD3'de ön panele de port var. Zaten kasan 200R front(ön) panel USB girişleri 3.0'a uygun.

Bütçe sıkıntı olursa kasayı bununla değiştir;

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA 216 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-ad34bt-u61-asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63989

Ben kullanıyorum bunu. Çok memnunum kendisinden. Sessiz bir PSU var üzerinde. Çok da şık. İlk alırken şüphelenmiştim ancak şimdi iyiki bunu almışım diyorum.

• Sistem gayet iyi sıkıntı yok rahatça istediğin oyunları oynayabilirsin en az 3 yıl

• İslemci sogutucu seidon 120m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. O.c yapmayacağım için stok fan yeterli sanırım. Kasayı önerdiğinizle değiştirebilirim.

• quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim. O.c yapmayacağım için stok fan yeterli sanırım. Kasayı önerdiğinizle değiştirebilirim.

2 önerime de uy, memnun kalacaksın.

Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W
    Board: Gigabyte 970A-UD3
  • quote:

quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim. O.c yapmayacağım için stok fan yeterli sanırım. Kasayı önerdiğinizle değiştirebilirim.

2 önerime de uy, memnun kalacaksın.

Kasa: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W
    Board: Gigabyte 970A-UD3

tamam uyarım

• Stok soğutucu sıkıntı oc etmemelisin ben aldıktan 1 ay sonra hyper 212 evo aldım 30 derece fark etti

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Stok soğutucu sıkıntı oc etmemelisin ben aldıktan 1 ay sonra hyper 212 evo aldım 30 derece fark etti

30 derece derken?
    en kalite sıvı soğutma bile 30 derece farketmez yaw

sıvı azotla şok dondurma fln mı yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 27 Eylül 2013; 12:24:52 >
  • n1ghtr4v3n kullanıcısına yanıt
    stok halde 75 derece görüyordum dostum şimdi 4.0 ocli olmasına rağmen 47 dereceyi geçmiyor fark bu
  • quote:

Stok soğutucu sıkıntı oc etmemelisin ben aldıktan 1 ay sonra hyper 212 evo aldım 30 derece fark etti

overclock yapmayacağım için sıkıntı yok dayı

• quote:

Şaka mısın ? 30 derece farketmesi için bilgisayarın Ekvatorda stok fanla kullanıp CPU sıcaklığını ölçtükten sonra Kuzey Kutbuna gidip orada 212 EVO yu denemen lazım. Başak türlü 30 derece fark olamaz yani.

Bi kere zaten Termodinamik Fiziğine karşı senin dediğin şey zaten. "Bir maddenin sıcaklığı, içinde bulunduğu ortamın sıcaklığından az olamaz" der Termodinamik.

Kabataslak düşünürsek sen Türkiye' nin en sıcak yerinde, Antalya' da yaşıyor ol ve stok fanla kullan bilgisayarı. Ölçüm yaptığın zaman Antalya' nın sıcaklı 40 Derece(santigrad cinsinden) olsun ve işlemci sıcaklığında 40 Derece çıksın hadi. (teknik olarak ona eşit çıkması mümkün değil en en en en az 10 Derecefazla çıkar ama hadi sıfır kayıp olarak düşünürsek hadi öyle olsun).

Sen bir süre sonra atıyorum hava 30 Derece olduğunda 212 EVO yu takıp ölçtüğünde 40-30=10 Derece görmüş olman lazım CPU sıcaklığını. Bu da termodinamiğe aykırı yani dostum. Umarım anlamışsındır ne kadar mantıksız birşey söylediğini

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    şartlar eminim ki aynı değildir...

IntelBurnTest'le bir zorlayın bakalım ne çıkacak overclocklu 6300 hem de...
    gerçi silikon vadisinin en şanslı çipi denk gelip de stok voltajın altında 4GHz yapabildiyseniz olabilir ancak bişey diyemem yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 27 Eylül 2013; 12:40:58 >
  • voltajdan pek anlamıyorum otomatik voltaj veriyor anakart prime95 testi yaptım 4.4 ocdeyken 54 derecede kaldı çekirdek hatası yok

Sofiman ben aldığım değerleri söylüyorum eğer çok merak ediyorsan buyur gel birlikte deneyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Eylül 2013; 12:45:34 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    sen IBT bak sözümü bir dinle... (bir de otomatik voltaj zaten hep fazlasını verir, senin anlattıklarınla daha da fazla cıkması lazım)
    o işlemcinin zaten tavsiye edilen sıcaklık değeri 60C ve altıdır, çekirdekler için 63-64C sınırdır... demek ki neymiş 47C değilmiş zaten işlemcinizin sıcaklığı...

15C 'ye kadar farketmesi normal stok fana göre stres test altında ama 30 derece ancak işlemci boştayken diğeri işlemci çalışırken olur

ayrıca prime95, IBT kadar ısıtmaz sistemi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 27 Eylül 2013; 12:49:10 >
  • Vallahi ne yalan söyleyeyim bi gelip denemek isterim :)
  • Sofiman kullanıcısına yanıt
    arşivden şunu bulabildim sadece eski kasamla ilk hyper 212 evo aldığımda o.c. etmiştim

neyse konuyu baltalamayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.