Şimdi Ara

30 Days of Night: Dark Days (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 Days of Night: Dark Days (2010)
    Yönetmen: Ben Ketai
    Tür: Gerilim | Korku
    Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2010 (Amerika)

Açıklama

2007 yapımı 30 Days of Night (30 Gün Gece) filminin devamı niteliğindeki 30 Days of Night: Dark Days (30 Gün Gece: Karanlık Günler) hikâyeye ilk filmin bittiği yerden devam ediyor. Ben Ketai‘nin yönetmenliğini yaptığı filmde başrolleri Kiele Sanchez, Mia Kirshner, Rhys Coiro ve Harold Perrineau paylaşıyor.

Fragman

İlgili Linkler

http://www.30daysofnight.com/
    http://www.imdb.com/title/tt1320304/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunship -- 8 Eylül 2010; 18:59:03 >

• Acayip sevimdim valla, fragmanıda sevdim Yalnız biraz daha klişeye dönmüş gibi, görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 31 Temmuz 2010; 3:25:29 >
  • İlk film güzeldi, trailer'ı izledim yine güzel bir film olacak gibi görünüyor.
  • Vay güzel haber. İlk film gerçekten de harikaydı kendinde özgü çok güzel bir havası vardı. Fragmandan anladığım kadarıyla o özgün hava yok.Tipik bir devam filmi olucak gibi.Ama olsun böyle filmleri seviyorum
  • İzlenir ama ilk film gibi olmaz aynı havayı yakalayamaz diye düşünüyorum.Ayrıca filmin yarısı ilk filmden gösterilen sahnelerle dolacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 26 Eylül 2010; 11:32:36 >
  • İlk filmden daha hareketli olacak gibi.Bu kez en azından Vampirlere karşı pek de bir acizlik sözkonusu değil. Özellikle fragmandaki seminer sahnesi hayli etkileyici olmuş. :)
  • Fragmandan anladığım kadarıyla film Blade - Reident Evil karışımı bişey olacak.Yaratıkların tipleri hariç 1. filmle hiç alakası yok . Korku türünü sevmem (korkmadığımdan heralde )ama 1. film gayet güzeldi bu film nasıl olur bilmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk filmde temizlenmedi miydi o elemanlar? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
    Gözünü seveyim para dicem ama ilk film için 30 harcayıp 75 kazanmışlar. 45 milyon dolar yetmemiş demek ki. :)
  • Çıksın bakalım her türlü izlerim ilk film iyiydi baya
  • ilk filmi bende beğenmiştim.
  • Josh Hartnett neden yok :(((
  • İlk filmi gördükten sonra hiç lazım değil.
  • köyden indim şehire.bakalım iyi gözüküyor da stella niye değişmişki.
  • İlk filmde çakal vampirler ve kuş bakışı insan avı dışında pek ekşın yoktu. Bunun farklı olmasını temenni ediyoruz.
  • ilk filmi beğenmiştim,buda biraz yan sanayi havasında.Bu tarz devam filmlerinden pek iş çıkmıyor, gelsin görelim:)
  • fragmandan iyi bişeyler olucağa benziyor ama bakalım. İzlenesi filmler arasında buda =)
  • İlk filmi izledim ama hatırlamıyorum yahu,
  • çok istedim ama bir türlü izleyememiştim ilk filmini, ikincisi geliyor
  • İlk film 2007'de mi çıkmış yauu?? Ben daha dün izledim Halbuki sinemaya geldiği yıllardaki fragmanını hatırlıyorum. Zaman çabuk geçiyor.

İlki güzeldi, güzel olmasına ancak güzel olmasının en büyük nedeni fazla büyük olmayan bir mekanı kullanmasındandı. Bu ikincisi metropolde geçiyor sanırım. Umarım ilki kadar güzel olur.
  • ilk film iyiydi bakalım bu nasıl olacak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.