Şimdi Ara

30 Days of Night: Dark Days (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film bendede var en kısa zamanda izleyecem.Umarım güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoyevski -- 28 Eylül 2010; 17:18:26 >
  • O kadar mı kötü beyler, hiç indirme bile diyorsunuz yani öyle mi?
  • Yorumlar baya kötü ama kendimde bir denemek istiyorum sonuçta ilk filminde hatrıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 28 Eylül 2010; 17:58:32 >
  • O kadar kötü mü ya İzlemeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

O kadar kötü mü ya İzlemeye değer mi?

Şuanki yorumlara bakılırsa değil izlemek yakınından bile geçmemeyi gerektiyor ama ben kendi adıma izleyip öyle değerlendirmek istiyorum.
  • Filmi az önce izledim. Bu filmi yapanı vampirler poposundan ısırsın

Filmi öncelikle 30 Days of Night gibi çok sağlam bir filmden ayrı yapılmış bir vampir filmi olarak değerlendirirsem diyebileceğim şey vasat bir vampir filmi. Filme madem vampir avcıları koyuyorsun birazda karizma koy be kardeşim büyük olasılıkla gelmiş geçmiş en beceriksiz ve görsellikten uzak vampir avcıları bu ekiptedir. Filmde tempo yok, izleyici germe ve herhangi birşekilde heyecanlandırma yok özetle filmde hiçbir halt yok. Bu kadar kötü bir vampir filmi yapılamaz.

Filmi 30 Days of Night gibi efsane derecesinden bir filmin devamı olarak değerlendirirsem ise diyebileceğim şey rezaletin ötesi. Senin elinde öncesi çok sağlam bir film var, be kardeşim nasıl oluyorda bu kadar rezil bir film yapabiliyorsun hiç mi önceki filmi izlemedin oradan birşeyler kapmadın. İlk filmde çaresizlik duygusu izleyiciye yansıtılıyor ama sen gidip bu filmde ben aksiyon vereyim diyorsun ve ortaya vampir avcıları falan koyuyorsun tamam iyi güzel ama düzgün yap bunu bildiğin Amerika'daki evsiz tiplerine benzeyen vampir avcılarını sürmüşsün önümüze. İlk filmdeki o müthiş şiddetten, tempodan, çaresizlik duygusunu izleyiciye vermekten hepsinden yoksun kalmışsın bari birini başarsaydınız. O boss nedir öyle büyük olasılıkla sinema tarihinin hem görsel olarak hemde yaptıkları açısından en vasat boss'udur, ilk filmde vampir grubunun lideri Danny Huston'nın canlandırdığı Marlow nerede bu rezil boss nerede. Sen nasıl böyle bir efsaneyi böyle rezil bir filmle devam ettirirsin.

Filmde tek düzgün bir sahne vardı o da o dedektif midir nedir onun ölümü o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 29 Eylül 2010; 0:38:20 >

• Kötü yorumlara rağmen izleyip değerlendirmek istiyorum. Beklentimi çok mu düşük tutmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Kötü yorumlara rağmen izleyip değerlendirmek istiyorum. Beklentimi çok mu düşük tutmalıyım?

Beklentin falan hiç olmasın, rezil bir film.
  • Ben de bir iki güne kadar izliyeceğim.Özellikle de ilk filmin hayranı olarak fragmandan kıllanmıştım zaten.Nitekim nerdeyse b sınıfı bir film olduğu ortaya çıkıyor.Üzüldüm.Neyse yapıcak birşey yok zaten fazla film yok şu aralarda çerezlik niyetine izleriz biz de. Yav ilk film gerçekten de çok sağlamdı hem oyuncular iyiydi hem ortam atmosfer alaskada uzak bir kasabada geçmesi farklı bir vampir yorumu getirmesi kült yapmıştı filmi.Keşke şu 2. filmi ilk filmden örnek alsalarmış bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Ben de bir iki güne kadar izliyeceğim.Özellikle de ilk filmin hayranı olarak fragmandan kıllanmıştım zaten.Nitekim nerdeyse b sınıfı bir film olduğu ortaya çıkıyor.Üzüldüm.Neyse yapıcak birşey yok zaten fazla film yok şu aralarda çerezlik niyetine izleriz biz de. Yav ilk film gerçekten de çok sağlamdı hem oyuncular iyiydi hem ortam atmosfer alaskada uzak bir kasabada geçmesi farklı bir vampir yorumu getirmesi kült yapmıştı filmi.Keşke şu 2. filmi ilk filmden örnek alsalarmış bari.

Film B sınıfı falan değil o sınıflarda yeri geldiğinde ne kaliteli yapımlar çıkabiliyor bu filmi nitelendirebilecek bir harf yada sınıf yok

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Ben de bir iki güne kadar izliyeceğim.Özellikle de ilk filmin hayranı olarak fragmandan kıllanmıştım zaten.Nitekim nerdeyse b sınıfı bir film olduğu ortaya çıkıyor.Üzüldüm.Neyse yapıcak birşey yok zaten fazla film yok şu aralarda çerezlik niyetine izleriz biz de. Yav ilk film gerçekten de çok sağlamdı hem oyuncular iyiydi hem ortam atmosfer alaskada uzak bir kasabada geçmesi farklı bir vampir yorumu getirmesi kült yapmıştı filmi.Keşke şu 2. filmi ilk filmden örnek alsalarmış bari.

Film B sınıfı falan değil o sınıflarda yeri geldiğinde ne kaliteli yapımlar çıkabiliyor bu filmi nitelendirebilecek bir harf yada sınıf yok

Çoğu kişi abarttığını düşünebilir ama bende her kelimesine kesinlikle katılıyorum.

• Ben ilk filmide beğenmemiştim açıkcası John Hartnett için izlemiştim.Bu filmide Kiele Sanchez için izlerim.
  • İlk film fena değildi akşama izleyeceğim bunuda.
  • izleyinde görün...
  • ilk film güzeldi ama bu olmamış.
  • İzledim rezaletti.Josh Hartnett'ada ücret ödememek için kadroya almamışlar ama sokaktan yandan yemişini bulup koymuşlar filme.

Kiele Sanchez olmasaydı izlemeden siler atardım.İzledikten sonra sildim attım tabii.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.