Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 The Last Of Us Part 2 Remastered Satın Al 2 Mayıs 2025 15:23 1 1 The Last Of Us Part 2 Remastered SATIN ALINACAK _ Last Of Us Part 2 Remastered (PSN TR)Merhaba, forumda yeniyim. Cehaletimi mazur görün birçok tabiri ilk defa duyuyorum sec,pri... vs.Malumunuz dizinin ikinci sezonu başladı ve ben oyunu oynamadan 2. sezona başlamak istemiyorum. Ps Store da fiyatlar cok fazla, amacım alım ve satım yapmak da degil. 1 kere oynayip hikayeyi yaşayıp diziye baslamak istiyorum. Makul bir fiyat karşiliginda satin almak isterim. Takip ettigim ve beni takip eden kullanici referansımdır. Yardımcı olabilecek varsa özelden ulaşabilirse cok memnun olurum. Saygılarımla TeşekkürlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] The Last Of Us Part 2 Remastered