Şimdi Ara

30 dakika önce sevgilim şu mesajı göndermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
4
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 günlük bi beraberliğimiz vardı.15 dk önce face de şu mesajı atmış. kopyalaıp yapıştırıyorum

'' iyi geceler... sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal... ''

10 dakkadır ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum panpalar.tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Footbrazil -- 11 Eylül 2013; 10:43:55 >

• Ne arayıp yalvaracan yenisini bulursun boşver.Takma sagopa düşünmek için vaktin var dinle kendine gel
  • Boşuna yalvarma derim
  • kızın senle yüzyüze konuşacak vakti bile yokmuş baksana, umursama değmez.

panpalar deme bir daha.

Selamlar...Sevgiler...Saygılar..
  • Kız sana yolu vermiş
  • Ben seni 2 kizla aldattim reşati geçtim bana dön de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla arkadaşım hayır gelmez o kızdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzeri başıma gelmişti. Ona diyebileceğin tek şey,

'Beni güzle hatırla, çünkü sevdim seni.'

• Ara küfürü bas kapat.
  • 4 Gün daha sabredeydin keşke diye yaz yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım hiç yalvarma. mesajda atma. o kız bile bile dönüyorsa bırak ne hali varsa görsün. zaten çok fazla olmamış çıkmışlığın. bak tel nosu bile değişmemiş. sanki arasa beni keşke diye yapmış gibi.
    Kız zaten vurdurur kendini. iyiki bitmiş dersin.

edit: csb imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 11 Eylül 2013; 16:38:06 >
  • csb.

biraz daha süslü bir anlatım olsaydı daha iyi olurdu. duygularını daha iyi dile getirmen gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

27 günlük bi beraberliğimiz vardı.15 dk önce face de şu mesajı atmış. kopyalaıp yapıştırıyorum

'' iyi geceler... sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal... ''

10 dakkadır ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum panpalar.tek bildiğim onu deliler gibi sevdiğim. arayıp geri dönmesi için yalvarayım mı yoksa sineye çekip unutmaya mı çalışayım?

Takma kafana. Bulursun yeni bir tane . Boşa yalvarma kendini küçük düşüme bence

• kız buna yol vermiş hala arayıp yalvarayımmı diyor ulan hiç mi erkeklik gururun iraden yok.kızın bi tarafını kaldırma sil at.

bu arada reşatta güzel isim lan
  • Nerden Çalıntı yaptığını söylemicem saygım var insanlara
  • Diyecek bir şey kendi karaktersizliği ile yanyana bırakacaksın. Cevap filan atma.
  • stepne lastik hep sıfır kalır eskimezmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footbrazil

27 günlük bi beraberliğimiz vardı.15 dk önce face de şu mesajı atmış. kopyalaıp yapıştırıyorum

Şu hayatta kimse için ağlamam heleki 250 gram bişey için hiç.Severse kendisi bilir sevmezse kendisi kaybeder.Yolun açık olsun der bi postada ben koyarım.Sende hiç üzülme bence ne ağlıyorsun la karı gibi.Hiç mesaj atma ne halt yerse yesin.Bu konuda @GOGOMEZ sana en doğru ve güzel yorumu yapan kişidir en rahatlatıcı yorumu o yapar.(kendimden biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 11 Eylül 2013; 11:06:51 >

• Yalvarmak seni sadece daha çok düşürür, ne geri döner ne de sen tatmin olursun. Bence hiç sallama, en fazla içindeki siniri anlatan "Allah belanı versin" temalı bir mesaj atabilirsin içindekileri tutmamak adına. Bunlar eninde sonunda tekrar bozuşacaklar ve o zaman yine bu kızın aklına geleceksin, o vakit sıra senin olacak işte. Eti senin kemiği de senin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.