Şimdi Ara

30-35 bin TL' ye 2. el ''D'' Sınıfı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce açtığım konuda sahip olduğumuz vw tiguan 1.4 tsi 4x2 trend&fun aracımızı satıp yerine sedan bir araç almak istediğimiz belirtmiştim fakat daha sonra bu fikirden vazgeçmemize rağmen yaklaşık 2 hafta önce maddi sorunlar yüzünden satmak zorunda kaldık. Çok şükür o sıkıntıları atlattıktan sonra elimizde kalan yaklaşık 30-35 bin lira ile de yeni bir araç almak istiyoruz bu kısımları fazla uzatmadan kriterlermizi yazmak ve değerli yorumlarınızı almak istiyorum;

1-) Biz 4 kişilik bir aileyiz(3 yetişkin-1çocuk) bu yüzden iç mekanda ve bagaj hacminde bizi sıkıntıya sokmayacak konforunu hissettiren bir araç istiyoruz.

2-)Güvenlik. Malumunuz trafik tam bir can pazarı siz ne kadar dikkatlide olsanız aracınız en iyi sistemlerlede donatılsa sizin ve sevdiklerinizin hayatı bir anlık hatalar silsilesine bakıyor.

3-)Ekonomi. Ayda yaklaşık 400-500 km arası bir mesafe kat ediyoruz yıldada 6000km geçmeyiz bu yüzden dizel araç düşünmüyoruz, ayrıca Eskişehir'de olduğumuz için çok dağlık tepelik bir yer değil tork ihtiyacımız pek yok Bu yüzden benzin veya lpg'li araçlar bizim için daha ideal. Ekonomi demişken tabi bu sadece yakıtı kapsamıyor servis ücretleri-bakım maliyetleri-yedek parça v.s gibi harcamalarda önemli.

4-)Sık araç değiştiren bir aile değiliz bu 4. aracımız olucak bu yüzden bize uzun yıllar hizmet edebilecek bir araç olması gerek.( ilk araç:şahin 6 sene,ikinci araç:Renault R9 7 sene, üçüncü araç:Tiguan ne yazıkki 1 sene) Ve babamın tabiriyle, ''Bu benim alacağım son araç Allah kaza-bela vermezse 5-10 sene binerim zaten 60'ıma gelicem o saatten sonra napıcam arabayı '' der hep bu yüzden emekliliğinin tadını güzel,rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesine yardımcı olmalı.

Son olarak aklımıza ve cebimize yatan bir kaç araç modeli var bunlarıda değerlendirir ve başka alternatifleriniz varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirim, herkese saygılar..

-Ford Mondeo 1,6 2008+ Trend donanım pazarlık ve araştırmayla Titanium
    -Opel Vectra 1.6 2006+ Comfort bulunabilinirse Elegance
    -Vw Passat 1.6 FSI 2005+ Comfortline
    -Toyota Avensis 1.6 2005+ Comfort belki biraz şans ve pazarlıkla Elegant
    -Zor bir ihtimalde olsa az km'li 2005+ Honda Accord 2.0 Executive

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

• Aralarından Honda Accord'u önerebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

opel vectra design edition (2005).
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

Öncelikle tüm dh ailesine selamlar :)
    Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce açtığım konuda sahip olduğumuz vw tiguan 1.4 tsi 4x2 trend&fun aracımızı satıp yerine sedan bir araç almak istediğimiz belirtmiştim fakat daha sonra bu fikirden vazgeçmemize rağmen yaklaşık 2 hafta önce maddi sorunlar yüzünden satmak zorunda kaldık. Çok şükür o sıkıntıları atlattıktan sonra elimizde kalan yaklaşık 30-35 bin lira ile de yeni bir araç almak istiyoruz bu kısımları fazla uzatmadan kriterlermizi yazmak ve değerli yorumlarınızı almak istiyorum;

1-) Biz 4 kişilik bir aileyiz(3 yetişkin-1çocuk) bu yüzden iç mekanda ve bagaj hacminde bizi sıkıntıya sokmayacak konforunu hissettiren bir araç istiyoruz.

2-)Güvenlik. Malumunuz trafik tam bir can pazarı siz ne kadar dikkatlide olsanız aracınız en iyi sistemlerlede donatılsa sizin ve sevdiklerinizin hayatı bir anlık hatalar silsilesine bakıyor.

3-)Ekonomi. Ayda yaklaşık 400-500 km arası bir mesafe kat ediyoruz yıldada 6000km geçmeyiz bu yüzden dizel araç düşünmüyoruz, ayrıca Eskişehir'de olduğumuz için çok dağlık tepelik bir yer değil tork ihtiyacımız pek yok Bu yüzden benzin veya lpg'li araçlar bizim için daha ideal. Ekonomi demişken tabi bu sadece yakıtı kapsamıyor servis ücretleri-bakım maliyetleri-yedek parça v.s gibi harcamalarda önemli.

4-)Sık araç değiştiren bir aile değiliz bu 4. aracımız olucak bu yüzden bize uzun yıllar hizmet edebilecek bir araç olması gerek.( ilk araç:şahin 6 sene,ikinci araç:Renault R9 7 sene, üçüncü araç:Tiguan ne yazıkki 1 sene) Ve babamın tabiriyle, ''Bu benim alacağım son araç Allah kaza-bela vermezse 5-10 sene binerim zaten 60'ıma gelicem o saatten sonra napıcam arabayı '' der hep bu yüzden emekliliğinin tadını güzel,rahat ve konforlu bir şekilde geçirmesine yardımcı olmalı.

Son olarak aklımıza ve cebimize yatan bir kaç araç modeli var bunlarıda değerlendirir ve başka alternatifleriniz varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirim, herkese saygılar..

-Ford Mondeo 1,6 2008+ Trend donanım pazarlık ve araştırmayla Titanium
    -Opel Vectra 1.6 2006+ Comfort bulunabilinirse Elegance
    -Vw Passat 1.6 FSI 2005+ Comfortline
    -Toyota Avensis 1.6 2005+ Comfort belki biraz şans ve pazarlıkla Elegant
    -Zor bir ihtimalde olsa az km'li 2005+ Honda Accord 2.0 Executive

aradığınız herşey vectrada mevcut.ben vectra kullanıcısıyım ve yukarıda tercih ettiğiniz araçlların içinden kesinlikle vectra derim.

opel vectra design edition (2005).

• D sınıfı istemiş. Vectra D sınıfı mı?

Orijinalden alıntı: basketbol6

D sınıfı istemiş. Vectra D sınıfı mı?

Evet Vectra C kaslar D segmenti bir araçtır. Bende Vectra yı ancak (Elegance) olursa tavsiye ederim. 35.000 e de çok rahatlıkla uzun büre bineceğiniz bir araçtır. LPG sorunu yoktur, konforlu, sağlam, donanımı rakiplerini de geride bırakın seviyede bir araçtır..

Evet, D sınıfı.

Sorunun cevabına gelince, konuyu okumaya başladığımda direk Mondeo 2.0 TDCI titanium 2006 demiştim ama, dizele lüzum yoksa arada en mantıklısı Mondeo 1.6 titanium olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

quote:

Evet Vectra C kaslar D segmenti bir araçtır. Bende Vectra yı ancak (Elegance) olursa tavsiye ederim. 35.000 e de çok rahatlıkla uzun büre bineceğiniz bir araçtır. LPG sorunu yoktur, konforlu, sağlam, donanımı rakiplerini de geride bırakın seviyede bir araçtır..

Demek ki benim D sınıfı araçlar içinde zor sığdığım tek araç Vectra C. Yani sanırım D segmentinin en küçüğü.

Örnek verdiğiniz tüm araçlardan daha donanımlıdır. Sunroof, Isıtmalı Deri Koltuk, Xenon, Dijital Klima, CC vb donanımlara sahip birçok 2. el var ilanlarda.

Parça fiyatı olarak da orjinal ve yan sanayi olarak yeterince boldur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2005-model-bmw-3.16-full-paket-plus-tv-li-102777346/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-3.16i-109687088/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-enes-otomotiv-den-3.16-i-sunroof-lu-ilk-sahibinden-hatasiz-109765241/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 29 Aralık 2012; 13:14:06 >

• O paraya Vectra'nın son çıkan makyajlı kasası bulunabilir, güzel tercih olur. Bir tanıdığım daha 35 bin kilometrede 33 bin liraya aldı. Lpg ile sorunsuz biniyor. Tabi araştırmak gerek, internette çok uçuk fiyatlar mevcut.

quote:

quote:

Demek ki benim D sınıfı araçlar içinde zor sığdığım tek araç Vectra C. Yani sanırım D segmentinin en küçüğü.

Vectra c'mi dar?

• quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

quote:

quote:

quote:

Vectra c'mi dar?

Kavramlar görecelidir. 2 metre boyunda 113 kg ağırlığındaysan evet dar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

quote:

quote:

quote:

Vectra c'mi dar?

Kavramlar görecelidir. 2 metre boyunda 113 kg ağırlığındaysan evet dar.

Yani ilk defa sizden duyduğum için sordum doğrudur

• Ford Mondeo en mantıklı tercih olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 29 Aralık 2012; 14:28:59 >
    I'm Gonna Make Him an Offer He Can't Refuse.
  • tüm cevaplar ve yorumlar için teşekkür ederim şöyle özetlemem gerekirse;

-Opel Vectra C kasa zaten aklımızda olan ve benim favorilerimden biri ancak kulaktan dolma konuşmalara göre,motorunun lpg yüzünden zamanla zarar gördüğü,çekişinin o ağırlıktaki bir kasa için ağır kaldığı ve fazlasıyla sensör bulundurduğu için elektronik arızasının eksik olmadığı duydum tabi bunları araştırdım fakat 10 kişiden 8i bunları yalanlasada 2 kişi evet bunlar var deyince ister istemez karamsarlık sarıyor insanı

-BMW e46 kasa 3.16 i önerilmiş buda aslında aklımda olan bir araç fakat BMW lerin çokta düzgün kullanılmamasından kaynaklanan şüphelerim bu tercihi elememe neden oldu yinede emek verip yorum yazdığı araştırdığı için teşekkür ederim FxTrader arkadaşıma

-2001 model BMW 5.30i önerilmiş gerçekten araç çok iyi efsaneler arasındadır diyebilirim fakat dediğim gibi en az 5-6 sene kullanacağımız bir araç istiyoruz 11 yaşındaki bir araç bunun için uygun değilmiş gibi geliyor bana,sonuçta Bmw ama.. teşekkür ederim yinede vakit ayırdığınız için

-Ford Mondeo tavsiye edilmiş ki benimde ilk tercihim o yönde bunu duymak güzel oldu

-Honda accord ta ise 150bin km lerde nerdeyse çoğu araç düşük km'liside iyi para zor bir seçenek gibi duruyor ama bakalım babamın gönlüde onda olmasına rağmen

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.