Şimdi Ara

30.000 TL' ye kadar sunroof veya cam tavanlı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha sonra konuma gelicek olursam, 2006 model megane 2 dizel sahibi birisiyim. Yaşım genç olmasından dolayı (üniversite okuyorum) aşırı derece de bir sunroof veya cam tavanlı araç alma isteğim var.

Almak istediğim araç için kriterlerim;

-30.000 tl yi geçmiyecek
    -Yakıtı makul, dizel veya lpg li olursa benim için daha iyi olur. Malum öğrenciyiz.
    -Fazla tipsiz olmayan
    -Boyum uzun olmasından dolayı (1.94) oturduğum da diz mesafesi çok rahatsız etmeyecek
    -Masrafı fazla olmayan

Bir araç arıyorum, bana fikir sunabilirseniz çok sevinirim. Megane 2 aracımı satıp üzerine 3-4 milyar koyup bu şekilde bir araç almayı planlıyorum.

Hepinize teşekkür ederim

• Sunrooflusuna bak meganenin hosuna gidiyosa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19onur19

Sunrooflusuna bak meganenin hosuna gidiyosa

Hocam açıkcası megane ı aklımızda yokken, bir tanıdığımızdan biraz nakit biraz da 3 ay gibi taksitle aldık. Çok istemiyordum ama ileride satarım diye düşüncem vardı. Açıkcası pek memnun değilim, sürüş keyfi fazla olmayan bir araç. Ve içeride çok tirim sesi var, beni aşırı derecede rahatsız ediyor.
  • Tipi ve performansı rahatsız etmiyorsa elite donanım jazz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat Stilo .Bayagi buyuk bir sunroofu vardi, ustelik fiyatlarida cok pahali degildi.

• İbiza Sc bakılabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiat grande punto, punto evo 1.3mjet 30.000 butce ile temizi bulunabilir.
    2. secenek dusuk kilometre,orjinal,1.6+ brc lpg dynamic full donanim fiat stilo cam tavanla iki favori aracimdir. stilonun orta hallisi 22.000 civaridir. sizin butcenizle gercekten ozenle kullanilmis olanlarini rahat alabilirsiniz.
    bunu buldum,km gayet iyi.,ama arkadaki ruzgarlik hosuma gitmedi,zevk meselesi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-stil-o-fiat-in-en-iyisi-59-binde-orjinal-degisensiz-185810053/detay

buda punto,tarz bu bence
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyasiz-cam-tavan-6-ileri-16v-esp-li-186117665/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 29 Kasım 2014; 21:58:27 >

• Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için, birde ek olarak eklemeyi unutmuşum. Açıkçası model de düşürmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için, birde ek olarak eklemeyi unutmuşum. Açıkçası model de düşürmek istemiyorum.

o zaman punto

• quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-beyaz-sunrooflu-makyajli-lpgli-189491272/detay

Yuh artik 2004 honda o kadar parayi kim verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 29 Kasım 2014; 22:43:39 >
  • 2006 1.6 vtech civic es :) senin ilacın bu ;)

• 3Kapi düsünürsen Audi A3 tavsiye ederim sunroof'lusuda mevcut 1.6 102hp

• O degil de forumca bir basketbol takimi kursak nasil olur? Herkes 1.90 civari. Arabayi dert etme hocam alınır. Hele bir su potansiyelimizi kullanalim da. Ben de taraftar olurum malum boyum 1.75

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

O degil de forumca bir basketbol takimi kursak nasil olur? Herkes 1.90 civari. Arabayi dert etme hocam alınır. Hele bir su potansiyelimizi kullanalim da. Ben de taraftar olurum malum boyum 1.75
    Söz meclisten dışarı forumun yarısı 1.90, sarışın, mavi gözlü
    Donanım haber forumu değil norveç konsolosluğu mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-beyaz-sunrooflu-makyajli-lpgli-189491272/detay

Yuh artik 2004 honda o kadar parayi kim verecek.

Verenler var ki, satılıyor maalesef...

Konu sahibine tavsiyem;

Mazda 3 ilk kasa Dynamic donanımıdır... Daha fazla havam ve ağırlığım olsun diyorsan da; ilk kasa Mazda 6 bakabilirsin...

• Mevcut araciniza Sunroof actirin bu kadar şartsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

O degil de forumca bir basketbol takimi kursak nasil olur? Herkes 1.90 civari. Arabayi dert etme hocam alınır. Hele bir su potansiyelimizi kullanalim da. Ben de taraftar olurum malum boyum 1.75

Universitemizin basketbol takimindayim hocam zaten

@frtmr

Tam sarişin sayilmam ama kumralim, mavi değil gözlerim ama yeşil. Forum standartlarina uyuyorum herhalde

@e-rose

Tesekkurler tavsiyeniz icin

@colibally

Aracin orjinaliyle oynanmasinin saglikli olacagini dusunmuyorum hocam.

• Daha önce kullandım öneririm Opel Astra H 2005 ve üstü cam tavanlıları saygılar.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    naptin,aldnmi arabayi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.