Şimdi Ara

30.000 tl ye cruz almak doğru olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar ben bu ara bir araba bakıyorum ama küçük olsun istemiyorum bütçemde 30 bin civarı iki yukarı veya iki bin aşagı bişey almak istiyorum ama yıl olarakda yaşlı olsun istemiyorum donanıma ve görünüme baktıgımda bu fiyata alabilecegim en iyi bu araba gibi duruyor ama sizcede öylemi civic begeniyorum ama 5 bin tl daha lazım herhalde,bu fiyatlarda focuslar siz olsanız hangisine yönelirdiniz?

• jetta
  • Cruze tasarim ve donanımı ile düşünülebilir bi secenek kullanma firsatim olmadi yakıt tüketimi fazla diye duydum lpg düşünüyorsaniz ideal olabilir test sürüşü yapmadan almayın derim aveo kullandim fren sistemini beyenmedim ayni segmentte olmamasina ragmen akılda soru işareti bırakıo test sürüşü yapmadan almayın derim fiyatina göre dolu bir arac ... iyi günler
  • Yılda maxımum 10 000 km yapacaksanız dusunebılır ama uzerıne cıkarsanız yakıt cebınızı yakar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cruze u beğeniyorsan temizini araştırıp al arkadaşım. içine bin sür. hoşuna gittiyse al
  • Fikir açısından örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-focus-tertemizz-99235719/detay

Yerinde olsam kesinlikle 1.6tdci tercih ederim. Cruze dan daha güzel geliyor gözüme. 90 100 le gidip ekonomi yapmaya çalışıp aracından zevk alamıcagına bununla 150 git cruzla gittiginden daha az yak. Benzinli eski nesil atmosferik motorlar bu benzin fiyatları karşısında hiç cazip gelmiyor. Bunların aynısını ben yaşadım kendimden örnek veriyorum.
  • kriterlerine göre değişir,
    5bin çıkamam ama benzini de problem etmem dersen evet fiyatına göre alabilceğin araba.
    ya da eski kasa jettalara bakın satarkende zarar ettirmez misler gibi bineersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İş yerinde bir arkadaşta var. Araç güzel, arkadşım da genel olarak memnun bir sıkıntısı yok.
    Sadece otomatik vites olanları biraz ağır gibi ama o da ilk kalkışta.
    Lpg ile birlikte iyi bir tercih olur..
  • güzel otomatık jetta cruzda iyidir bin bak hangisi içine sinerse al.
  • Arkadaşım kullanıyor araçtan çok memnun bilhassa yakıt tüketiminden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri37

cruze tasarım ve iç mekan olarak güzel araç.
    Fakat performans tüketim olayında zayıf.
    O açıdan lpg attırıp binerim çok da yol yapmam performans kriterlerim arasında değil diyorsanız alın binin.
  • yaklaşık 10 gündür BMW araştırıyorum .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-lpg-li-bmw-3-18-i-97802416/detay
    ben olam linkteki gibi bişey bakardım o bütçeye (2.0 motor 146bg lpg li)..en azından donanımı yeter..
  • Ben cruz'un 2009-2010 modeline ve lpg olanlara bakıyorum birde otomatik almayacagım bu arabayla ilgili iki şey duydum birisi lpg de sıkıntı yapıyor diye birde satışı yavaş diye beni sadece bunlar düşündürüyor aldıktan sonra masraf açarmı diye yoksa donanım olarak fiyatına ve yılına göre diger markalara göre iyi.
    Focuslarda güzel ama 2008 den sonraki kasaları seviyorum bunlarında dizelleri için yakıt performan çok iyi fakat içeriye çok ses alıyor alma diyenler var kafam karışıyor böyle olunca tabi,birde fiyat punto al diyenlerde var dizel az yakar ve iyi araba diye ama benim gönlüm kasa olarak daha büyük araba almaktan yana çok zormuş karar vermek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

Arkadaşım kullanıyor araçtan çok memnun bilhassa yakıt tüketiminden.

arkadaşınız lpg taktırmış mı lpg siz herkes fazla yakıyor diyo
  • quote:

Mrb arkadaşlar ben bu ara bir araba bakıyorum ama küçük olsun istemiyorum bütçemde 30 bin civarı iki yukarı veya iki bin aşagı bişey almak istiyorum ama yıl olarakda yaşlı olsun istemiyorum donanıma ve görünüme baktıgımda bu fiyata alabilecegim en iyi bu araba gibi duruyor ama sizcede öylemi civic begeniyorum ama 5 bin tl daha lazım herhalde,bu fiyatlarda focuslar siz olsanız hangisine yönelirdiniz?

Yerinde olsam o fiyata 0 km dizel linea alırdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-0-linea-2012-actual-1-3-m-jet-95-bg-99290894/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Mrb arkadaşlar ben bu ara bir araba bakıyorum ama küçük olsun istemiyorum bütçemde 30 bin civarı iki yukarı veya iki bin aşagı bişey almak istiyorum ama yıl olarakda yaşlı olsun istemiyorum donanıma ve görünüme baktıgımda bu fiyata alabilecegim en iyi bu araba gibi duruyor ama sizcede öylemi civic begeniyorum ama 5 bin tl daha lazım herhalde,bu fiyatlarda focuslar siz olsanız hangisine yönelirdiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-0-linea-2012-actual-1-3-m-jet-95-bg-99290894/detay

Normalde o araç fiyatın sitesinde daha pahalı orda neden uygun acaba,benim bi tanıdıgımdada linea'nın 1.6 dizeli var çok iyi gidiyor çok az yakıyor ama donanım olarak boş birde hadi oda önemli degil de böyle tip olarak sanki genç işi degil gibi geliyor babama alsam ilk tercihim o araba olurdu zaten güzel araba gayet ama ben birazda görünüş olarak güzel olsun istiyorum o yüzden puntonun dizelinede baktım ama karar veremedim.bi 5 bin liram olsa honda civic alırdım ama yok :(

• quote:

quote:

quote:

Normalde o araç fiyatın sitesinde daha pahalı orda neden uygun acaba,benim bi tanıdıgımdada linea'nın 1.6 dizeli var çok iyi gidiyor çok az yakıyor ama donanım olarak boş birde hadi oda önemli degil de böyle tip olarak sanki genç işi degil gibi geliyor babama alsam ilk tercihim o araba olurdu zaten güzel araba gayet ama ben birazda görünüş olarak güzel olsun istiyorum o yüzden puntonun dizelinede baktım ama karar veremedim.bi 5 bin liram olsa honda civic alırdım ama yok :(

Oraya gittiginizde fiyat listesinin asagısında soyluyorlar zaten.

Ayrıca,ornegin adam 15 tane ihtiyacı varken 20 tane ucuza alıp 5 taneyi satabiliyordur.

Ya da FİAT çalışanları ucuza alıp başkalarına da satabiliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-model-fiat-1-3-linea-97091131/detay

Böyle bir aracı 32-33bin tlye alıp binebilirsiniz.

Bu arada 1.3 multijet cok dayanıklı motorlar.o motora soft bir yazılım yaptırırsanız 1.6 gibi gider ve uzun sure sorunsuz binersiniz.

Hem line alırsanız dusuk vergiden dolayı her yıl 300 tl karınız olacak.Karar sizin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oraya gittiginizde fiyat listesinin asagısında soyluyorlar zaten.

Ayrıca,ornegin adam 15 tane ihtiyacı varken 20 tane ucuza alıp 5 taneyi satabiliyordur.

Ya da FİAT çalışanları ucuza alıp başkalarına da satabiliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2012-model-fiat-1-3-linea-97091131/detay

Böyle bir aracı 32-33bin tlye alıp binebilirsiniz.

Bu arada 1.3 multijet cok dayanıklı motorlar.o motora soft bir yazılım yaptırırsanız 1.6 gibi gider ve uzun sure sorunsuz binersiniz.

Hem line alırsanız dusuk vergiden dolayı her yıl 300 tl karınız olacak.Karar sizin

Sitede o tarzda satanlar başkada dediginiz gibi bi yol bulmuşlar ve gayet uygun satıyorlar ama ben o arabanın tipini ve donanımını hiç begenmiyorum yoksa çok bindim acayip gidiyor araba

• Cruze alacaksanız 2011 ve sonraki modellerine bakın. Yani 124 beygir olanlarına. Yoksa çok yakıyor,hiç gitmiyor dersiniz.

Bütçeniz yetmezse, başka araç bakın.

Şu linkteki güzele benziyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-ferrari-sarisi-hgt-55-800-km-de-emsalsiz-99347011/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Cruze alacaksanız 2011 ve sonraki modellerine bakın. Yani 124 beygir olanlarına. Yoksa çok yakıyor,hiç gitmiyor dersiniz.

Bütçeniz yetmezse, başka araç bakın.

Şu linkteki güzele benziyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-ferrari-sarisi-hgt-55-800-km-de-emsalsiz-99347011/detay

2011 e bütçem yeter mi bilmiyorum ama verdigin linkteki araba apaçilere daha uygun bence :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.